Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Sverige

Om Sverige

Sverige – fantastiske seværdigheder og et lækkert køkken

Tag på ferie til Sverige - et land spækket med gode oplevelser. Vores svenske naboer byder på alt lige fra en helt enestående natur og til en betagende hovedstad med smuk arkitektur og spændende seværdigheder. Sverige har samtidig et meget populært køkken, som efterhånden er kendt i store dele af verden. 

Nordens Venedig 
Sveriges hovedstad, Stockholm, er anlagt på 14 forskellige øer og bliver derfor kaldt for Nordens Venedig. Stockholm er en skøn by i rivende udvikling, og det er svært ikke at falde pladask for byen. Her er masser af spændende seværdigheder, en flot natur og restauranter.

Mens du opholder dig i Stockholm, må du endelige ikke snyde dig selv for et besøg i Gamla Stan, som er hovedstaden gamle og historiske bydel. Her kan du sagtens få flere timer til at gå med at bevæge dig rundt i snoede net af små gade og åbne pladser. Stockholm har også et hav af museer, og der er noget for enhver smag, uanset om du er til historiske indspark eller musik.

Svensk Gastronomi 
Det svenske køkken er i høj grad baseret på råvarer af høj kvalitet, som gør, at smagsoplevelsen er helt i top. Sverige har samtidig førertrøjen på i antal af michelin-restauranter i norden, hvilket vidner om, at den svenske gastronomi er i meget høj kurs, ikke kun i norden men i hele verden. En meget almindelig ret i Sverige af de klassiske Köttbullar, som minder meget om den danske frikadelle. Derudover består traditionel svensk mad også af masser af frisk fisk.

Fakta om Sverige 
I Sverige bor der omkring 10 millioner mennesker, hvoraf lige knap 1 million af dem er bosat i den svenske hovedstad, Stockholm.

Rejser til Sverige

Stockholm

Nordens Venedig.
Find din rejse her >

Find din rejse til Sverige

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed