Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Orrizonte Blu

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Orrizonte Blu

  • Aircondition
  • All Inclusive
  • Gratis WiFi
  • Pool

Flot hotel beliggende med dejlig havudsigt til en skarp pris!
Orrizonte Blu er smukt beliggende på en bakke i udkanten af Tropea og har den skønneste udsigt over glimtende hav. Her kan du glæde dig til en ferie med afslapning, sol og dukkerter i enten poolen eller på stranden, der ligger ca. to kilometer fra hotellet. Fra hotellet kører der shuttlebus til både stranden og centrum af Tropea (mod betaling), og derfor er hotellet det perfekte valg til dig, der både vil slappe af, nyde strandture og tage på opdagelse i Tropea – og måske endnu mere at den syditalienske perle Calabrien.

Ved poolområdet finder du både solterrasse, pool og poolbar. Så nyd dagene med en god bog i solen, en kølende svømmetur og en farverig forfriskning fra poolbaren. Dit ophold på hotellet er med All Inclusive Light. Du kan altså roligt læne dig helt tilbage og bare nyde den gode feriestemning uden at skulle tænke på, hvor, hvornår og hvor meget det næste måltid koster. Det hele bliver nemlig serveret for dig på hotellet.

Skal ferien ikke tilbringes med ren afslapning, kan du udfordre dine medrejsende i bordtennis (mod gebyr), eller du kan leje cykler på hotellet. På en cykeltur kan du både nyde et aktivt indslag på ferien og udforske omgivelserne omkring hotellet og den middelalderlige by Tropa, der kun ligger to kilometer fra hotellet. Her kan du nyde stemningen i de maleriske gader, holde pause med ægte italiensk gelato, supplere din All Inclusive Light med et måltid på en af de lokale restauranter, eller bare slå dig ned på torvet med en kop kaffe og betragte folkelivet.

Sådan bor du
Du kan vælge mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med badeværelse og balkon. Dobbeltværelserne er udstyret med tv, telefon, hårtørrer, køleskab, aircondition, safebox (mod gebyr) og WiFi. Havudsigt er muligt mod gebyr. På forespørgsel er det desuden muligt at booke dobbeltværelser til enebrug (mod gebyr).

Familieværelse med tilknyttet badeværelse og balkon. Familieværelserne er ligesom dobbeltværelserne udstyret med tv, telefon, hårtørrer, køleskab, aircondition, safebox (mod gebyr) og WiFi. Havudsigt er muligt mod gebyr. 

Pension
På Orrizonte Blu er dit ophold med All Inclusive Light. Måltiderne serveres fra buffet i hotellets restaurant. I løbet af dagen serveres der et udvalg af forskellige drikkevarer.

Mere om Orrizonte Blu
Hotellet er beliggende på en bakke, hvorfor området er præget af niveauforskelle.
Hotellet tilbyder egen shuttlebus til både strand og centrum mod betaling.

Om hotellet
Afstand til centrum 2 km, Tropea
Afstand til strand 2 km
Aircondition Ja
Antal værelser 56
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1999
Cykler Udlejning
Elevator Ja
Hårtørrer Ja
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Pool Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2009
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af sengelinned, pr. uge 1
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

All Inclusive light

Måltider
Alle måltider serveres fra buffet i hotellets restaurant. Morgenmaden er kontinental.

Drikkevarer
Drikkevarer er inkluderet under dine måltider.
Derudover serveres et udvalg af lokale drikkevarer med og uden alkohol i hotellets bar, herunder: øl, vin, juice, kaffe, te, vand i glas  m.m. Drikkevarerne serveres i hotellets barer mellem kl. 10.00 og kl. 22.00.

Vigtigt
Importerede drikkevarer og premium mærker er ikke inkluderet i din All Inclusive.

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail