Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Lige ved stranden
 • Fem swimmingpools
 • God service
 • Rigtig god shuttleservice

DoubleTree by Hilton Marjan Island

5
Udsolgt
Her får du
 • Lige ved stranden
 • Fem swimmingpools
 • God service
 • Rigtig god shuttleservice
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

DoubleTree By Hilton Marjan Island

 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb All Inclusive

Nyt og stilfuldt ferieparadis med fin sandstrand
Hotel DoubleTree By Hilton ligger perfekt med en unik udsigt over Ras Al Khaimah Creek. Hotellet består af flere bygninger med én stor hovedbygning omkranset af mindre 3-etagers villa-blokke. Her tilbydes den ypperste service af ekslusive bekvemmeligheder, moderne atmosfære og varm arabisk gæstfrihed. Der er blevet kælet for detaljerne med smagfuld indretning og stil, der kan forføre enhver som drømmer om en fornem kulisse til sin badeferie.

Tag en afslappende dag ved den fremragende strand eller læn dig tilbage i en liggestol langs en af hotellets fem swimmingpools. Her er i alt tre swimmingpools til voksne og to børnebassiner. Liggestole, parasoller og håndklæde service er tilgængelige, og derudover finder du også roomservice, legerum for børn, et fitnesscenter og vandsport på stedet. Trænger du til lidt ekstra selvforkælelse, så kan du booke en afslappende massage eller ansigtsbehandling i den luksuriøse spa med tilhørende sauna.

Hotellet ligger på den menneskeskabte ø, Marjan Island, der er i forrygende udvikling. I det nærtliggende Al Hamra finder du et stort 2-etagers indkøbscenter med et hav af butikker og restauranter. Der tilbydes gratis shuttle service fra hotellet til Manar Mall centret. Samme strækning tager ca. 15-20 minutter at gå, hvis man fortrækker det. Der er omkring 27 km til Ras Al Khaimah centrum, hvis større byliv tillokker, og ønsker du at besøge Dubai i løbet af dit ophold, er der blot 1 time og 15 minutters kørsel dertil. Hotellet har gratis transport til Dubai (Dubai Mall), hvilket kan bruges én gang per ophold og skal skal bestilles på forhånd.

Om hotellet
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 485
Bar Ja
Byggeår 2013
Børnepool Ja
Elevator Ja
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Indendørs pool Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 7
TV på værelset Ja, satellit TV
WiFi Ja, gratis i reception - mod gebyr på værelse

Sådan bor du

På Hotel DoubleTree By Hilton Marjan Island kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper. 

Dobbeltværelserne har plads til maksimalt to voksne og et barn. Alle dobbeltværelser har enten balkon eller terrasse. I kan vælge mellem dobbeltværelser med udsigt til poolen eller havet. 

Deluxe-værelserne er størrer end dobbeltværelserne, og har plads til to voksne og to børn eller tre voksne på hvert værelse. Alle deluxe-værelser har balkon/terrasse med havudsigt. 

Bay Club-værelserne er hotellets nyeste værelser, som er lidt mere eksklusive end de andre. Bor I på disse værelser, har I adgang til hotellet infiniy-pool, som kun Bay Club-gæster kan benytte. Værelserne har ligesom deluxe-værelserne plads til to voksne og to børn eller tre voksne, og fås med havudsigt eller direkte adgang til stranden. Bor I op Bay Club-værelserne er det ikke muligt at tilkøbe All Inclusive, men morgemad og halvpension. 

Pension
Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension, fuldpension eller All Inclusive. Det er dog kun muligt at tilkøbe halvpension på Bay Club-værelserne.  

Restaurant påklædning: lange bukser.

Har du tilkøbt All Inclusive kan du nyde frokost og drikkevarer på søsterhotellet Hilton Ras Al-Khaimah Beach. Hilton Ras Al-Khaimah Beach kan nåes på ca. 15 minutter med hotellets gratis bus som går ca. 1 gang per time.

Mere om DoubleTree By Hilton Marjan Island
På DoubleTree By tilbydes en bred vifte af faciliteter. Med 5 pools - 3 voksenpools og 2 børnepools, et fitnesscenter, en spa, jacuzzi og sauna er der nok at give sig til på din ferie. Her serveres også de mest indbydende middage i Restaurant Podium, og når sulten er stillet, kan du nyde den smukke udsigt over Ras Al Khaiamah Creek mens du får en drink fra hotellets high-class bar, Tree Top Bar. Her er der også mulighed for at købe varme og kolde snacks. Hotellets lobbybar serverer også nybrygget kaffe og te samt lækre snacks og bagværk, hvis du skulle få lyst til et let måltid i løbet af dagen.

Der er gratis Wi-Fi i lobbyen mens Wi-Fi på værelset kan fåes for et ekstra gebyr.

Opholdet er på egen hånd, men det er altid muligt at komme i kontakt med Bravo Tours i Danmark på vores service- og nødtelefon. Der er ingen rejseledere på rejsemålet. 

All Inclusive (mod tilkøb)

I All Inclusive indgår:

Morgenmad, frokost og aftensmad i hotellets hovedrestaurant, Al Marjan.

Morgenmad fra kl. 06.30-11.00
Frokost fra kl. 12.30-15.30
Middag fra kl. 18.30-22.30

Drikkevarer er også inkluderet fra middag til midnat og inkluderer bl.a.

-    Kaffe og te
-    Vand, sodavand og juice (dog ikke friskpresset)
-    Øl og vin
-    Udvalgt spiritus – dog ikke importerede mærker – og cocktails
Det er også muligt at spise på hotellets a la carte-restaurant mod betaling (60 dirham).

Det er ikke muligt at bestille All Inclusive, hvis I bor i Bay Club-værelser.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail