Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
 • Ras al-Khaimah

Om Ras al-Khaimah, Emiraterne

Ras al-Khaimah – skøn badeferie ved turkisblåt hav i autentiske rammer

Ras al-Khaimah er en lille autentisk perle i den nordlige del af Emiraterne. Et uendeligt smukt sted med skønne, gyldne sandstrande, vidunderlige små laguner, dramatiske bjerge, smukke hoteller og karakteristiske rødlige ørkenområder. I denne lille autentiske oase kan I slappe helt af oven på skøn shopping i Dubai. Foretrækker I lidt mere action, bør I prøve en spændende jeepsafari i ørkenen.


Strandparadis med mange aktiviteter

Strandene ved Ras al-Khaimah og resten af Den smukke Persiske Bugt er fantastiske. Der er plads til alle på den 45 km lange kystlinje, både dem, der ønsker fred og ro i en liggestol tæt ved deres strandhotel, og dem, der vil have lidt mere aktivitet. Den Persiske Bugt er en fantastisk legeplads, hvor I kan windsurfe, sejle kajak, tage på bådtur, svømme, dykke og snorkle. Kig efter smukke perler på havbunden. Perledykning var tidligere områdets store indtægtskilde, men i dag skal man lede noget længere på havbunden efter de skjulte hvide skatte. Men hvem ved - det kan jo være… Har I små eller store børn med, vil en tur til Iceland Water Park uden tvivl vække begejstring.


En verden af oplevelser

I Ras al-Khaimah er der rig mulighed for at opleve. Se den smukke ørken, tag med på jeepsafari og stå på snowboard på bakkerne. I kan også ride gennem ørkensandet på en kamel og nyd roen eller besøge et af de lokale shoppingcentre, hvor de lokale holder til.

Vil I opleve endnu mere, ligger Dubai ikke langt væk. Kontrasterne er slående, men det gør kun den fuldendte oplevelse endnu større. Se Burj Khalifa, Sejlet og de store shoppingcentre og vend hjem til Ras al-Khaimahs skønne strande.

Golf, tennis og aktive oplevelser

Spiller I tennis eller golf, anbefaler vi jer at tage udstyr med, for når I ser banerne, får I helt sikkert lyst til at hoppe i tennis- eller golfskoene og prøve kræfter med jeres yndlingssport i ørkenen. Ras al-Khaimahs smukke omgivelser betyder en fænomenal udsigt fra banerne, som I kun kan drømme om, når efterårs- og vinterkulden bider i kinderne på jeres lokale golfbane i Danmark.


Stadig en uopdaget perle

Shoppingmulighederne er selvsagt størst i Dubai. Men I finder også et meget fint butiksliv i Ras al-Khaimah, som trods sin udvikling, har bevaret en del af sin arabiske uskyld. Det lille emirat, på størrelse med Lolland og Falster, er det idéelle rejsemål for feriegæster, der gerne vil kombinere luksus, daseliv og måske golfspil. Hvis I godt kan lide, at jeres feriemål stadig er en lidt ”uopdaget perle”, vil Ras al-Khaimah falde i jeres smag. Kom og nyd en skøn afslappet ferie i solen.

Transfer

Det tager ca. 2 timer fra lufthavnen i Dubai til hotellerne i Ras al-Khaimah. Vær opmærksom på, at transfer ikke indgår i rejsen og foregår på egen hånd. 

Fakta

Ras al-Khaimah ligger i den nordligste del af Emiraterne. En fredelig og harmonisk oase mellem Den Persiske Golf og Hajjarbjergene, der grænser op til Oman. Her trives de oldgamle arabiske traditioner side om side med den mere moderne livsstil. Landet har ikke store olieforekomster, og derfor har man i stedet koncentreret sig om at udvikle turismen og den industrielle sektor. I Ras al-Khaimah ligger ikke blot regionens vigtigste havne og en lufthavn, men også svaret på fremtidens rumturisme ”Space-port”.

 

Fakta om Emiraterne

Afrejse 
Med Bravo Tours kan I rejse til Emiraterne fra:
- København

Der flyves med Emirates eller Norwegian. OBS, mad om bord på flyet er ikke inkluderet med Norwegian. Flyet lander i Dubais internationale lufthavn

Flyvetid 
Ca. 6 timer.

Tidsforskel 
+3 timer i forhold til Danmark.

Pas og visum 
Passet skal være gyldigt i mindst seks måneder efter hjemrejse fra De Forenede Arabiske Emirater. Gæster med anden nationalitet end dansk skal selv kontakte De Forenede Arabiske Emiraters ambassade for at få oplysninger om pas- og visumregler. Det er ikke nødvendigt at søge visum, hvis I er danske statsborgere.

Valuta
Den lokale valuta er dirham (AED). 1 dirham svarer cirka til 1,80 danske kroner (forår 2016). Du kan bruge MasterCard og Visa de fleste steder. Medbring US-dollars, der er nyere end år 2000, hvis I ønsker at veksle.

Strande 
Emiraterne har generelt gode strande. Selv blandt Dubais vilde seværdigheder, er det også muligt at nyde en dag ved stranden. De bedste strande finder I dog længere mod nord i Ras al-Khaimah eller Fujairah.

Mad og drikke 
I Dubai finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byen, men også langs strandpromenaden. I Ras al-Khaimah er der et mindre udvalg af restauranter, men mange kæderestauranter i shoppingcentrene. Det samme gør sig gældende i Ajman. I Fujairah spiser man oftest på hotellerne.

I Emiraterne er det normalt at besøge de andre hotellers restauranter, hvis I vil ud at spise. Restauranter, der ikke ligger i sammenhæng med et hotel, har sjældent alkohol-tilladelse.

Transport 
Det er let at komme rundt i Emiraterne. Det hurtigste er at tage en taxa, hvilket også er forholdsvist billigt. I Dubai kører også metro. I kan også tage offentlig transport mellem Emiraterne, men de kører sjældent til tiden.

Elektricitet 
230 volt. Det er ikke de samme stik som i Danmark, derfor er det en god ide at medbringe adaptere.

Sport og aktiviteter 
Der er rig mulighed for at være aktiv på i Emiraterne. Ud over golf kan I også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring og meget, meget mere. Der er næsten ingen grænser i Dubai.

Shopping 
Emiraterne – og især Dubai – er et rent shoppingmekka. Her er alle tænkelige mærker og butikker samlet i nogle af verdens største shoppingcentre.

Golf 
I kan både spille golf i Dubai og Ras al-Khaimah. Her finder I gode golfbaner. Det er en god ide at bestille starttider hjemmefra, så I får de ønskede starttider. 

Påklædning 
I byen er der skilte, der opfordrer til anstændigt tøj-brug. Hverken mænd eller kvinder må vise knæ eller skuldre. På finere restauranter skal I have lange bukser og lukkede sko på. På hotelområdet accepteres mere afslappet beklædning- dog må man ikke være topløs.

Alkohol 
Islam forbyder alkohol. I Dubai, Ras al-Khaimah, Ajman og Fujairah serveres alkohol på nogle af hotellernes restauranter og barer. I Ras al-Khaimah ligger en butik, der sælger alkohol til turister. 

Turistskat på hotellet
I Dubai og Ras al-Khaimah skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet ved udcheckning. Afgiften gælder pr. værelse og pr. nat og varierer efter hotellets egen klassificering. Afgiften ligger på 10-20 AED. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet 
Mange hoteller i Emiraterne tager en sikkerhedsdeponering, når I checker ind. I kan betale med kort eller kontanter (dirham eller euro). Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter (dirham eller euro), bliver beløbet refunderet i dirham direkte i forbindelse med check-out.

Vores service 
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål. 

Find din rejse til Ras al-Khaimah

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Rejs på egen hånd - der er ingen rejseledere, men du kan altid kontakte os
 • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 21

Kort