Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Punta Cana

Om Punta Cana

Punta Cana – øens bedste strande
Vil I opleve de ægte caribiske strande, så skal I vælge Punta Cana! Et helt fantastisk område, der ligger helt mod øst, og det er lige præcis her, at Atlanterhavet bliver til Det Caribiske Hav. Indtil 1980’erne var turismen endnu ikke udbredt, men pga. de faldende sukkerpriser ser det nu helt anderledes ud. I dag er Punta Cana et populært rejsemål, fordi det har alt det, man har brug for: fantastiske hoteller, kridhvide strande og ikke mindst gode oplevelsesmuligheder.

De kridhvide strande og spændende aktiviteter
Rejser I til Den Dominikanske Republik for at nyde livet og de kridhvide strande, som vi kender Caribien for, så er Punta Cana det helt rette valg. Øen har mere end 500 kilometer lange, kridhvide strande, men mange af de allerflotteste ligger langs Punta Canas kyst. De fleste hoteller ligger lige ned til stranden, så I kan nyde livet og slappe helt af. Vil I opleve mere, behøver I ikke bevæge jer langt – på stranden findes der nemlig flere aktiviteter: ridning, surfing, tennis og sågar golf helt ud til kysten. Netop golf er øen kendt for, og Punta Cana har mange smukke baner. 

Det bedste til dig…
Bravo Tours har udvalgt flere førsteklasses hoteller i Punta Cana. Fælles for de fleste er, at de ligger lige ned til stranden, og at All Inclusive indgår i prisen. Rejser i til Den Dominikanske Republik vil i hurtigt opdage, at de har sat baren højt – både når det gælder All Inclusive og servicen generelt. Her er intet overladt til tilfældighederne, og hotellets personale vil gøre alt for at give jer en god ferieoplevelse. 

Imponerende oplevelser
Det er ingen hemmelighed, at naturen er overdådig i Den Dominikanske Republik. Bravo Tours har flere forskellige udflugter på programmet – hvis det ellers er muligt at løsrive sig fra strandene og den skønne udsigt. For det kan være svært! Får I lyst, er det både muligt at opleve den skønne natur, smage på den lokale rom og besøge hovedstaden, Santo Domingo. 

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen ved Punta Cana til første hotelstop. 

Fakta om Punta Cana
I Punta Cana bor der ca. 100.000 indbyggere. Områdets navn betyder direkte oversat ”stedet for de hvide sukkerør”, da området før i tiden var kendt for sukkerproduktion. I dag er det bedre kendt som et af de bedste steder at holde ferie i Den Dominikanske Republik. 

 

 

Oplevelser

Sanoa Island
Saona Island – sejltur rundt i det ægte Caribien

Turkisblåt vand og ren afslapning

Kom med ud og oplev det smukke, turkisblå, caribiske hav og nationalparken Saona. Dagen starter med en bustur gennem det frodige landskab til havnebyen Bayahibe. Her går vi ombord på speedbåd, som tager os ud på en uforglemmelig tur. Turen ud til Saona Island går forbi de ”naturlige pools”. Her kan man bade midt ude på havet, mens vandet kun når en til skuldrende. Efter et stop forsætter vi mod Saona. Når vi går i land, er der mulighed for at nyde en af de fantastiske, kridhvide strande og det krystalklare vand samt en lækker frokost. Efter en forrygende dag sejler vi på en katamaran tilbage til Bayahibe og kører retur til vores hoteller. Hele dagen er der mulighed for at forsyne sig med forfriskninger i form af sodavand, vand, øl og rom.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder.
Udflugten kan bestilles hjemmefra.

Heldagstur inkl. frokost

Vejledende pris fra Bayahibe:
Voksne kr. 490 pr. person
Børn kr. 250 pr. barn.

Vejledende pris fra Juan Dolio:
Voksne kr. 530 pr. person
Børn kr. 280 pr. barn.

Vejledende pris fra Punta Cana:
Voksne kr. 655 pr. person
Børn kr. 330 pr. barn.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Santo Domingo
Santo Domingo

Historien om Columbus, spanske bygninger og Dominikanske grotter

Kom med tilbage til 15. århundrede, når vi besøger Den Dominikanske Republiks hovedstad, Santo Domingo. Byen som rummer alt historie fra tiden, hvor Spanien blev en kolonimagt - i det, som de troede var Indien. Monumenter står der stadig, og sammen med vores danske rejseleder tager vi på en historisk tidsrejse. Vi oplever en tid, som er forsvundet, men stadig har stor betydning for byen. Christopher Columbus’ bror, Bartolomeo, var spansk guvernør i hovedstaden, og sammen skabte de den gamle bydel, som også er stedet, vi besøger. På vores byvandring kommer vi forbi Diego huset, Columbus-museet og den gamle katedral, som man siger, at Christopher Columbus er begravet i. Der er frokost på en af de mange hyggelige restauranter, hvor vi skåler de mange indtryk ind, inden vi forsætter rundt i de gamle gader, der fører os til Columbus-pladsen, som er hjertet af den gamle bydel. Her møder vi de bedste shoppingsmuligheder til gode priser, og bliver præsenteret for god rom, Larimar smykker og ægte caribiske cigarer. Der bliver rig mulighed for at gøre en god handel!

Udflugten er med dansktalende rejseleder.
Udflugten kan bestilles hjemmefra.

Heldagstur inkl. frokost og drikkevarer.

Vejledende pris fra Bayahibe:
Voksne kr. 530 pr. person
Børn kr. 270 pr. barn.

Vejledende pris fra Juan Dolio:
Voksne kr. 435 pr. person
Børn kr. 250 pr. barn.

Vejledende pris fra Punta Cana:
Voksne kr. 590 pr. person
Børn kr. 375 pr. barn.Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Mega Trucks
Tæt på naturen i Mega Truck

Tæt på naturen i Mega Truck

Den Dominikanske Republik er verdensberømt for sin smukke natur, og den bedste måde at opleve den på er med Mega Trucks!

Vi sætter kursen ind i landet, væk fra kystens hotelområder, og oplever hurtigt at landskabet skifter karakter. Nu ankommer vi pludselig til den ægte del af Den Dominikanske Republik. Vi kører gennem små byer, bl.a. Macao og har en fantastisk udsigt over området. 

Inde i landet oplever vi de store skovområder. Her ser vi, hvordan de lokale dyrker kakao, kaffe og mange andre spændende frugter. Vi besøger også den lokale skole og en lokal familie, hvor vi kommer helt tæt på den dominikanske hverdag. Undervejs hører vi naturligvis meget mere om livet på øen. 

Vi nyder en god frokost, og der bliver mulighed for at nyde naturen på hesteryg.
Det bliver en dag fyldt med storslåede naturoplevelser og ikke mindst spændende, autentiske indtryk.

Prisen inkluderer frokost og drikkevarer - sodavand og rom – i løbet af turen.
Udflugten er uden dansktalende rejseleder.

Udflugten køres ikke fra Juan Dolio. Her køres en anden tur - spørg din rejseleder ved ankomst til rejsemålet. 

Udflugten kan kun købes direkte på rejsemålet.

Dominikanske Republik
Den Lokale Dominikanske Republik

Voodoo, lokalt marked, kakao, kaffe og fantastiske Norbert.

På turen i dag kommer vi helt tæt på den lokale befolkning. Vi starter dagen sammen med vores helt fantastiske, engelsktalende guide Norbert, som om nogen ved, hvad han snakker om. Norbert er fastboende på Den Dominikanske Republik og har kørt denne tur i hele 16 år. Første stop gør vi ved en hyggelig lille familie, som har haven fuld af ”naturligt guld”. Vi bliver taget med igennem processerne for både kaffe og chokolade, som de selv dyrker i haven. Vi fortsætter videre til den lokale by Higüey, hvor Norbert følger os igennem det meget lokale mad-marked, hvor alle sanserne kommer i spil. Kort tid efter nyder vi en god frokost på en hyggelig restaurant med en udsigt, der er fem stjerner værdigt. Vi sejler en lille tur i lokale fiskerbåde gennem de prægtige mangrovetræers skud og til fulgenes fløjten. Sidste stop på dagens tur gør vi ved en afrikansk stamme, beliggende mellem landets mange sukkerør. Her er der mulighed for at komme med ind i en helt anden verden, når stamme-medlemmerne demonstrerer den lokale trosretning, voodoo. En helt unik oplevelse tæt på den lokale befolkning.

Turen bliver kørt på engelsk af Norbert, vores danske rejseleder er med som oversætte og kan svare på spørgsmål. 

Udflugten kan bestilles hjemmefra.

Heldagstur inkl. frokost og drikkevarer

Vejledende pris fra Juan Dolio/Bayahibe:
Voksne kr. 710 pr. person
Børn kr. 355 pr. barn.

Vejledende pris fra Punta Cana:
Voksne kr. 615 pr. person
Børn kr. 300 pr. barn.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Hvalsafari
Hvalsafari

Hvalsafari

Oplev hvaler i deres naturlige element!

Fra midten af januar ankommer hvalerne til Den Dominikanske Republik – en helt særlig oplevelse. Vi tager turen til Miches, hvor fra vi sejler ud. Her kan vi nyde synet af de legesyge pukkelhvaler, der holder til i bugten. Det er kun her, hvalerne holder til, og vi får god tid til nyde de kæmpestore, men meget fascinerende dyr.

På turen besøger vi også Barcadi Island, hvor vi gør et lækkert strandstop og nyder en god frokost. 

Udflugten kan kun købes direkte på rejsemålet.
Udflugten kører i januar og februar, da det er i den periode, der er størst chance for at se hvaler. 

Svæv over bjergene

Svæv over bjergene

En anderledes og sjov måde at opleve Den Dominikanske Republik.

Hægt dig fast på linen og svæv over øens bjerge og smukke natur på Caribiens længste ZIP-line. Linen er over to kilometer lang, og undervejs er der 16 platforme, hvorfra I kan nyde udsigten. 

Inden turen starten gennemgår vi alt udstyret, så sikkerheden er helt i top. 

Det gælder blot om at nyde udsigten – den bliver både sjovt, udfordrende og utroligt smukt.

Udflugten er uden dansktalende rejseleder. 

Udflugten køres kun fra Punta Cana 

Udflugten kan kun købes direkte på rejsemålet.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail