Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Bayahibe

Om Bayahibe

Oplev Bayahibe! Et ægte paradis med fantastiske strande, turkisblåt hav og grønne palmer. Lige det, man drømmer om, når man leder tankerne hen på Caribien. Byen, der oprindeligt var en lille fiskerby, har en helt særlig stemning, som ikke kan beskrives. Glæd jer – Bayahibe er virkelig skønt!

Helt særlig atmosfære
Lige fra første sekund føler man sig hjemme i Bayahibe, og kan man løsrive sig fra de gode hoteller og dejlige strande, oplever man hurtigt atmosfæren. Musikken spiller taktfast, og på de små caféer og restauranter samles både turister og lokale. Her er livet ganske enkelt skønt. 

Strandparadis og skønne oplevelser
De kridhvide strande lokker hver dag til ren afslapning. Sandet er fint, og under havets overflade venter der sig et rent paradis af koralrev og farverige fisk. Tag en motorbåd til Isla Saona, der er kendt for sine paradislignende strande og smukke oplevelser under havets overflade. Tæt på Bayahibe ligger også et af landets nationalparker ”El Este”, som absolut er et besøg værd. Vil I opleve mere, kan I også tage med på Bravo Tours’ udflugter til bl.a. hovedstaden og omkringliggende paradisøer. 

Transfer
Det tager ca. 1 time at køre fra lufthavnen i Punta Cana til Bayahibe-området. 

Fakta om Bayahibe
Bayahibe ligger på Den Dominikanske Republiks sydkyst. Området er berømt for sine gode strande og nationalparken ”El Este”.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Den Dominikanske Republik

Om destinationen

Den Dominikanske Republik.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail