Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Den Dominikanske Republik

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Den Dominikanske Republik.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Den Dominikanske Republik.
Se vores hoteller her >

Oplev det ægte Caribien

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

 

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet i Den Dominikanske Republik.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Et caribisk eventyr

Bo på Whala! Bayahibe med All Incl. og få fire udflugter inkluderet.
Se premiumrejsen her >

Om Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik – indbegrebet af Caribien

Drømmer I om kridhvide strande og azurblåt hav? Ja, kort sagt indbegrebet af Caribien? Så har I netop fundet jeres næste rejsemål, Den Dominikanske Republik. Et land, der ganske enkelt emmer af alt det, man drømmer om – skønne strande, storslået natur og ikke mindst spænende oplevelser. Uanset om I drømmer om at sejle med katemaran, gå i historiens fodspor, se hvordan rom bliver til eller blot nyde livet på stranden, har I her de perfekte omgivelser - som endda er meget frodige og helt fantastiske! Velkommen til Caribien – velkommen til Den Dominikanske Republik. 

Caribiens nr. 1
Den Dominikanske Republik er et verdensberømt rejsemål og har gennem tiden vundet flere prestigefyldte titler. Landet er bl.a. kåret til ”Det bedste rejsemål i Caribien”, og vi forstår ganske let hvorfor. Klimaet er perfekt, og den afslappede atmosfære skaber de perfekte rammer for jeres næste drømmeferie. Samtidig er det blot et plus, at prisniveauet på Den Dominikanske Republik ikke har nået samme niveau som mange andre ferieøer i Caribien. Og så gør det absolut ingenting, at øens hoteller virkelig har forstået at højne niveauet for All Inclusive.

Cubansk islæt og skøn feriestemning
Mange forbinder cigarer og rom med Cuba, men faktisk er det også en stor del af Den Dominikanske Republik. Her fremstilles de fineste cigarer og en helt fantastisk rom, mens musikkens rytmer spreder sig i gaderne. Bliv ikke overrasket, hvis de lokale pludselig bryder ud i dans eller sang midt på gaden, for stemningen er altid god på Den Dominikanske Republik.

Spændende oplevelser
Selv om landets strande indbyder til ren afslapning, så er der rigtig meget at opleve på Den Dominikanske Republik. Sejl ud på havet, oplev den smukke natur i Mega Truck (kører dog ikke fra Juan Dolio) eller tag med til hovedstaden, Santo Domingo, der er den ældste by i "den nye verden". Derudover er landet kendt som et af de bedste steder både at dykke og snorkle, så det er absolut også en oplevelse værd at tage under havets overflade. I januar og februar er det også muligt at opleve det store pukkelhvaler, når de kigger forbi øen - uden sammenligning en stor oplevelse! Spiller du golf, må du absolut ikke glemme din golfbag, for Den Dominikanske Republik gemmer på nogle af de bedste golfoplevelser, man kan tænke sig. 

Historiens vingesus
Meget er sket siden Columbus i 1492 ankom til Den Dominikanske Republik. Siden da har landet både hørt under Haiti og Spanien, men blev selvstændig i 1865. De fleste indbyggere på øen stammer fra Afrika eller Europa, og øen fik sit økonomiske gennembrud i 1960’erne og 1970’erne, hvor sukkerproduktionen var på sit højeste. Det fik dog en ende i 1980’erne, og i dag er turismen et af landets allervigtigste erhverv. 

Vejret på Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik har et skønt klima året rundt. Det subtropiske klima skaber en gennemsnitstemperatur om vinteren på 25 grader og massevis af solskinstimer. 

Om Den Dominikanske Republik
Den Dominikanske Republik er en del af øen Hispaniola, der er delt mellem to lande: Haiti og Den Dominikanske Republik. Sidstnævnte udgør ca. 2/3 af øens samlede areal. Der bor ca. 8,5 millioner indbyggere på denne del. Hovedstaden hedder Santo Domingo. 

 


FAKTA

Afrejse
Bravo Tours flyver til Den Dominikanske Republik fra København.

Flyvetid
Ca. 10 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.
- Punta Cana: ca. 25 minutter

Tidsforskel
- 5 timer om vinteren i forhold til Danmark
- 6 timer om sommeren i forhold til Danmark

Pas og visum
Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemrejse.
Vær opmærksom på, at når du rejser til Den Dominikanske Republik skal du have et touristcard. Dit turistvisa er med i rejsens pris og bliver udleveret om bord på flyet. 

Seating på flyet
Du kan reservere din egen plads om bord på flyet. Det tager kun to minutter, og så får du den plads, du ønsker – uanset om du er til vindues- eller gangplads. Det koster 400 kr. t/r at reservere et sæde, og du gør det på https://secure.paxport.net/tui/nordic/, hvor du logger ind med dit bookingnummer og afrejsedato. Du kan vælge en plads indtil syv dage før afrejse. Vælger du ikke en plads, tildeler flyselskabet dig en. Du kan læse mere om valg af sæde på http://www.tuiflynordic.dk/ekstra/siddeplads


Valuta 
Den Dominikanske Republiks lokale valuta er Dominikanske pesos (DOP). 1 dansk krone svarer ca. til 6,90 DOP (maj 2016). Mange steder tager de også i mod USD. 


Strande
I Punta Cana er strandene kridhvide. Her føler I virkelig, I er kommet til Caribien. Det samme gør sig gældende på resten af den sydlige del af øen, mens øens nordlige strande har mørkere sand. 

Mad og drikke
De fleste hoteller er med All Inclusive. Standarden på All Inclusive er høj. Der er et begrænset antal af restauranter udenfor hotelområderne.

Transport
Man kan godt komme rundt med taxa. De holder normalt ved hotelområderne eller kan bestilles i receptionen. Aftal prisen på forhånd, da taxaerne ikke kører efter taxameter. 

Elektricitet
110 v. Adapter er nødvendig. 

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder. 

Områder i Den Dominikanske Republik

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Den Dominikanske Republik

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Oplevelser

Sanoa Island
Saona Island – sejltur rundt i det ægte Caribien

Turkisblåt vand og ren afslapning

Kom med ud og oplev det smukke, turkisblå, caribiske hav og nationalparken Saona. Dagen starter med en bustur gennem det frodige landskab til havnebyen Bayahibe. Her går vi ombord på speedbåd, som tager os ud på en uforglemmelig tur. Turen ud til Saona Island går forbi de ”naturlige pools”. Her kan man bade midt ude på havet, mens vandet kun når en til skuldrende. Efter et stop forsætter vi mod Saona. Når vi går i land, er der mulighed for at nyde en af de fantastiske, kridhvide strande og det krystalklare vand samt en lækker frokost. Efter en forrygende dag sejler vi på en katamaran tilbage til Bayahibe og kører retur til vores hoteller. Hele dagen er der mulighed for at forsyne sig med forfriskninger i form af sodavand, vand, øl og rom.

Udflugten er med engelsktalende rejseleder.
Udflugten kan bestilles hjemmefra.

Heldagstur inkl. frokost

Vejledende pris fra Bayahibe:
Voksne kr. 490 pr. person
Børn kr. 250 pr. barn.

Vejledende pris fra Juan Dolio:
Voksne kr. 530 pr. person
Børn kr. 280 pr. barn.

Vejledende pris fra Punta Cana:
Voksne kr. 655 pr. person
Børn kr. 330 pr. barn.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Santo Domingo
Santo Domingo

Historien om Columbus, spanske bygninger og Dominikanske grotter

Kom med tilbage til 15. århundrede, når vi besøger Den Dominikanske Republiks hovedstad, Santo Domingo. Byen som rummer alt historie fra tiden, hvor Spanien blev en kolonimagt - i det, som de troede var Indien. Monumenter står der stadig, og sammen med vores danske rejseleder tager vi på en historisk tidsrejse. Vi oplever en tid, som er forsvundet, men stadig har stor betydning for byen. Christopher Columbus’ bror, Bartolomeo, var spansk guvernør i hovedstaden, og sammen skabte de den gamle bydel, som også er stedet, vi besøger. På vores byvandring kommer vi forbi Diego huset, Columbus-museet og den gamle katedral, som man siger, at Christopher Columbus er begravet i. Der er frokost på en af de mange hyggelige restauranter, hvor vi skåler de mange indtryk ind, inden vi forsætter rundt i de gamle gader, der fører os til Columbus-pladsen, som er hjertet af den gamle bydel. Her møder vi de bedste shoppingsmuligheder til gode priser, og bliver præsenteret for god rom, Larimar smykker og ægte caribiske cigarer. Der bliver rig mulighed for at gøre en god handel!

Udflugten er med dansktalende rejseleder.
Udflugten kan bestilles hjemmefra.

Heldagstur inkl. frokost og drikkevarer.

Vejledende pris fra Bayahibe:
Voksne kr. 530 pr. person
Børn kr. 270 pr. barn.

Vejledende pris fra Juan Dolio:
Voksne kr. 435 pr. person
Børn kr. 250 pr. barn.

Vejledende pris fra Punta Cana:
Voksne kr. 590 pr. person
Børn kr. 375 pr. barn.Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Mega Trucks
Tæt på naturen i Mega Truck

Tæt på naturen i Mega Truck

Den Dominikanske Republik er verdensberømt for sin smukke natur, og den bedste måde at opleve den på er med Mega Trucks!

Vi sætter kursen ind i landet, væk fra kystens hotelområder, og oplever hurtigt at landskabet skifter karakter. Nu ankommer vi pludselig til den ægte del af Den Dominikanske Republik. Vi kører gennem små byer, bl.a. Macao og har en fantastisk udsigt over området. 

Inde i landet oplever vi de store skovområder. Her ser vi, hvordan de lokale dyrker kakao, kaffe og mange andre spændende frugter. Vi besøger også den lokale skole og en lokal familie, hvor vi kommer helt tæt på den dominikanske hverdag. Undervejs hører vi naturligvis meget mere om livet på øen. 

Vi nyder en god frokost, og der bliver mulighed for at nyde naturen på hesteryg.
Det bliver en dag fyldt med storslåede naturoplevelser og ikke mindst spændende, autentiske indtryk.

Prisen inkluderer frokost og drikkevarer - sodavand og rom – i løbet af turen.
Udflugten er uden dansktalende rejseleder.

Udflugten køres ikke fra Juan Dolio. Her køres en anden tur - spørg din rejseleder ved ankomst til rejsemålet. 

Udflugten kan kun købes direkte på rejsemålet.

Dominikanske Republik
Den Lokale Dominikanske Republik

Voodoo, lokalt marked, kakao, kaffe og fantastiske Norbert.

På turen i dag kommer vi helt tæt på den lokale befolkning. Vi starter dagen sammen med vores helt fantastiske, engelsktalende guide Norbert, som om nogen ved, hvad han snakker om. Norbert er fastboende på Den Dominikanske Republik og har kørt denne tur i hele 16 år. Første stop gør vi ved en hyggelig lille familie, som har haven fuld af ”naturligt guld”. Vi bliver taget med igennem processerne for både kaffe og chokolade, som de selv dyrker i haven. Vi fortsætter videre til den lokale by Higüey, hvor Norbert følger os igennem det meget lokale mad-marked, hvor alle sanserne kommer i spil. Kort tid efter nyder vi en god frokost på en hyggelig restaurant med en udsigt, der er fem stjerner værdigt. Vi sejler en lille tur i lokale fiskerbåde gennem de prægtige mangrovetræers skud og til fulgenes fløjten. Sidste stop på dagens tur gør vi ved en afrikansk stamme, beliggende mellem landets mange sukkerør. Her er der mulighed for at komme med ind i en helt anden verden, når stamme-medlemmerne demonstrerer den lokale trosretning, voodoo. En helt unik oplevelse tæt på den lokale befolkning.

Turen bliver kørt på engelsk af Norbert, vores danske rejseleder er med som oversætte og kan svare på spørgsmål. 

Udflugten kan bestilles hjemmefra.

Heldagstur inkl. frokost og drikkevarer

Vejledende pris fra Juan Dolio/Bayahibe:
Voksne kr. 710 pr. person
Børn kr. 355 pr. barn.

Vejledende pris fra Punta Cana:
Voksne kr. 615 pr. person
Børn kr. 300 pr. barn.


Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Hvalsafari
Hvalsafari

Hvalsafari

Oplev hvaler i deres naturlige element!

Fra midten af januar ankommer hvalerne til Den Dominikanske Republik – en helt særlig oplevelse. Vi tager turen til Miches, hvor fra vi sejler ud. Her kan vi nyde synet af de legesyge pukkelhvaler, der holder til i bugten. Det er kun her, hvalerne holder til, og vi får god tid til nyde de kæmpestore, men meget fascinerende dyr.

På turen besøger vi også Barcadi Island, hvor vi gør et lækkert strandstop og nyder en god frokost. 

Udflugten kan kun købes direkte på rejsemålet.
Udflugten kører i januar og februar, da det er i den periode, der er størst chance for at se hvaler. 

Svæv over bjergene

Svæv over bjergene

En anderledes og sjov måde at opleve Den Dominikanske Republik.

Hægt dig fast på linen og svæv over øens bjerge og smukke natur på Caribiens længste ZIP-line. Linen er over to kilometer lang, og undervejs er der 16 platforme, hvorfra I kan nyde udsigten. 

Inden turen starten gennemgår vi alt udstyret, så sikkerheden er helt i top. 

Det gælder blot om at nyde udsigten – den bliver både sjovt, udfordrende og utroligt smukt.

Udflugten er uden dansktalende rejseleder. 

Udflugten køres kun fra Punta Cana 

Udflugten kan kun købes direkte på rejsemålet.