Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Krydstogt i Middelhavet

0
Fra kr. 6.947 - Bestil på 70 10 10 77

Spanien, Italien eller Frankrig? Det kan være umuligt at vælge, hvilke af Middelhavets charmerende lande, man vil besøge. Men på dette krydstogt igennem Middelhavet behøver du ikke at vælge! Der er nemlig afgang fra Barcelona, hvorefter kaptajnen sætter kurs mod både Palma de Mallorca, Marseille, Firenze/Pisa, Rom og Napoli/Capri! På en uge oplever du således alt det bedste, Middelhavet har at byde på. Den spanske charme forfører dig med sine smukke, solbeskinnede byer, lækre vine og himmelske tapas, og Gaudís mesterstykker hensætter dig til en fantasifuld verden. Frankrig sætter en billedskøn ramme om dine oplevelser, uanset om du vil møde det lokale liv, udforske den spændende kultur og historie eller tage på opdagelse i naturen ved Calanques National Park. Italiens antikke mesterværker lader historiens sus gribe dig ved bl.a. Colosseum og Forum Romanum, de italienske stenovnspizzaer får tænderne til at løbe i vand, og de grandiose kirker fungerer som vidnesbyrd om arkitekturens pragt.

Og efter en dag spækket med storslåede oplevelser på land, stikker du atter til søs med kurs mod morgendagens eventyr. Alt imens du nyder det luksuriøse liv ombord på krydstogtskibet med flere faciliteter, aktiviteter og feriefortræffeligheder, end du næsten tør drømme om.

Velkommen til Middelhavet fra et krydstogtskib!

Kontakt os i dag på tlf. 70 10 10 77, eller skriv til os på bravo@bravotours.dk, så finder vi rejsen til dig.

Prisen er ekskl. fly, udflugter, drikkepakker og andre tilkøb.

Rejsens højdepunkter
 • 7 nætter på Allure of the Seas
 • Stop på Palma de Mallorca, Marseille, Firenze/Pisa, Rom og Napoli/Capri!
 • Mange aktiviteter ombord
 • Alle måltider ombord
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Barcelona, Spanien – Spaniens kulturelle hjerte
Afrejse fra Barcelona, Spanien – Spaniens kulturelle hjerte

Afrejse kl. 18.00

Krydstogtet lægger fra kaj til aften. Du har derfor rig mulighed for at tage på opdagelse i Spaniens kulturmetropol, inden krydstogtet begynder. I Barcelona oplever du det bedste af to verdener: storby og strandliv! Den brede, gyldne sandstrand strækker sig hele vejen langs med byens liv og inviterer til en dejlig dukkert i Middelhavet. I byens gader og stræder gemmer den ene seværdighed sig efter den anden. Oplev fx Barcelonas must see-attraktioner såsom den forunderlige kirke Sagrada Familia tegnet af Antoni Gaudí eller La Ramblas mylder af folkeliv, forretninger og souvenirbutikker. Spadser en tur igennem de skyggefulde, smalle stræder i det gamle, gotiske kvarter. Forkæl smagsløgene med spansk vin og tapas, så englene synger. Nyd den grønne oase i Park Güell, og kom tæt på Picassos mesterværker på Picasso-museet. Og overalt i bybilledet fornemmer du, hvordan Gaudí har sat sit kulørte og legende aftryk på byens arkitektur. Når eftermiddagen går på hæld, er det tid til at begive sig ombord – for nu venter en uges pragtfuldt krydstogt i Middelhavet!

Dag 2
Palma de Mallorca, Spanien – historie og spansk charme hånd i hånd
 Palma de Mallorca, Spanien – historie og spansk charme hånd i hånd

Ankomst kl. 8.00 – Afrejse kl. 16.00

Krydstogtskibet når Mallorcas hovedstad, Palma de Mallorca, mens morgenen gryr over den lille storby. Og i trit med, at byen vågner, kan du tage på opdagelse i byens smukke gader, hvor historien fortælles fra gamle bygningsværker og flotte pladser. Rejs tilbage til det 14. århundrede ved Bellver-slottet eller til det 10. århundrede ved ruinerne af de arabiske bade. Indtag også det prægtige syn af byens gotiske katedral, der skuer ud mod Middelhavet. Eller nyd en tur i bølgerne ved El Arenal-stranden, eller bliv imponeret over det krystalklare hav ved Cala Llombards-stranden. I Dragegrotterne kan du beundre de oplyste drypstensformationer og 25 meter nede i grotten møder du synet af Europas største underjordiske sø, Martell-søen. I Palma er der også god tid til at sætte sig til bords til de lækreste tapas på en hyggelig fortovsrestaurant. Når du er tanket op på spanske lækkerier, kan du sætte kurs mod de eksklusive shoppingkvarterer omkring Passeig de Born og Jaume Ill. Efter en oplevelsesrig dag i Palma, er det atter tid til at begive sig ombord på krydstogtskibet.

Dag 3
Provence (Marseille), Frankrig – franske pragtværker i billedskøn kulisse
Provence (Marseille), Frankrig – franske pragtværker i billedskøn kulisse

Ankomst kl. 9.00 – Afrejse kl. 18.00

Efter en dejlig morgenmad ombord på krydstogtskibet er det tid til at gå i land i den smukke, franske Provence-region. Nærmere bestemt Marseille, der er Frankrigs ældste og andenstørste by. Allerede ved ankomst er det svært ikke at forelske sig hovedkulds i den franske skønhed, ligesom også kunstneren Vincent van Gogh gjorde. For foden af byen ligger den yndige marina med de vuggende både og overdådige yachter. Herefter kravler husene, hus efter hus, op ad skråningen mod det pittoreske mesterværk på toppen – Notre-Dame de la Garde. Den katolske basilika er byens ubetingede vartegn og en vaskeægte must see-seværdighed. Du når kirken ad de mange trappetrin, der gradvist sikrer dig en smukkere og smukkere udsigt ud over byen og havet. På toppen af kirken glitrer en guldstatue af Jomfru Maria og Jesus-barnet, der siges at beskytte Marseilles søfolk. Oplev også fiskemarkedet Quai des Belges, hvor lokale kommer for dagens fangst. Middelhavets spændende historie kan du fordybe dig i på MuCEM-museet, og kunsten imponerer dig på The Museum of fine Arts – og i gadebilledet. Nyd også en stille stund foran det smukke, hvide marmormonument Palais Longchamp omkranset af en veltrimmet park og en smuk fontæne. På markedet Le Marché de Noailles møder du det lokale liv, og i The Panier oplever du byens ældste og meget hippe kvarter, hvor smukke gallerier, delikate restauranter og fashionable forretninger pryder gaderne. Dagens naturoplevelse venter ved Calanques National Park, hvor havet skærer sig ind mellem de rå, hvide kalkstensklipper, der knejser lodret mod himlen. Parken er kendt for sine naturskønne scenerier og egner sig perfekt til enten vandring eller en kajaktur. Efter en dag i den fortryllende smukke franske region er det tid til at vende kompasset mod krydstogtskibet og sætte kurs mod nye oplevelser i Italien.

Dag 4
Firenze / Pisa, Italien – La Dolce Vita!
Firenze / Pisa, Italien – La Dolce Vita!

Ankomst kl. 8.30 – Afrejse kl. 20.30

Krydstogtet når Italiens kyst om morgenen og lægger først fra kaj igen et halvt døgn senere. Det betyder masser af tid til at nyde ”la dolce vita” i enten Firenze eller Pisa. Og på en køretur til din italienske favorit, oplever du Toscanas bjergtagende smukke landskaber glide forbi dig. Bølgende marker, olivenlunde, cypresser og idylliske middelalderbyer. I renæssancens vugge, Firenze, betages du af den verdensberømte arkitektur, den kendte Ponte Vecchio-bro og kunstnernes mesterværker i Uffizi-galleriet, der nærmest praler fra arkitektur til malerier. En af byens helt store seværdigheder og ypperste vartegn er Santa Maria del Fiore-katedralen, hvis kuppel troner storladent over byens tage. Vælger du i stedet at tilbringe dagen i Pisa, er der særlig en attraktion, der løber med opmærksomheden – det ikoniske skæve tårn i Pisa selvfølgelig! Det smukke, hvide tårn tog næsten 200 år at bygge, men allerede da tårnet stod færdigt i 1372, hældte det 56-meter høje tårn til siden. Siden da er tårnet blevet byens ultimative vartegn og berømt verden over. Er du til lækker italiensk mode, så læg også vejen forbi Borgo Stretto og Corso Italia. Og når tænderne løber i vand efter de himmelske italienske pastaretter, så sving forbi en af de lokale restauranter, hvor den autentiske, italienske stemning sætter rammen om dit måltid. Det er tid til at vinke farvel til Toscanas landskaber og arkitektoniske perler. Krydstogtskibet sætter nu kurs stik syd mod en af Europas ypperste metropoler, Rom!

Dag 5
Rom, Italien – antikkens storhed og moderne metropol i verdensklasse
Rom, Italien – antikkens storhed og moderne metropol i verdensklasse

Ankomst kl. 7.00 – Afrejse kl. 20.00

Sig ciao til en af verdens mest magiske storbyer, Roma! Ikke uden grund kaldes Rom for den evige stad, og på krydstogtets femte dag oplever du hvorfor. Antikkens nærvær stråler overvældende midt i den moderne storbys leben. Ved byens vartegn, Colosseum, er det som om, murene fortæller den skæbnesvangre historie om gladiatorerne, der tørnede sammen. Ved Forum Romanum kan du næsten høre, hvordan senatet diskuterede politik, religion og økonomi. Og i Pantheon-templet overvældes du af den 2.000 år gamle kuppel, der stadig byder tusindvis af besøgende velkommen den dag i dag. Byens pladser fascinerer med sine mesterværker som bl.a. Trevi-fontænen og den Spanske Trappe. Og i verdens mindste stat taber du pusten over Peterskirkens overvældende storhed og skønhed og Michelangelos hæderkronede mesterstykke i loftet af Det Sixtinske Kapel. Og midt mellem ene historiske og kulturelle ikon efter det andet, ligger lækre restauranter og trendy modebutikker og minder dig om, at du står midt i en moderne storby. Nyd en italiensk stenovnspizza, en fed Spaghetti Carbonara eller et par kugler italiensk is. Det italienske køkken er en sand lovprisning af den gode smag! Det er tid til at vinke farvel til Rom, men minderne fra den evige stad kan du tage trygt med hjem.

 

Dag 6
Napoli / Capri, Italien – mellem hav og vulkaner
Napoli / Capri, Italien – mellem hav og vulkaner

Ankomst kl. 7.00 – Afrejse kl. 18.30

Vi ankommer tidligt om morgenen til vores næste stop i Italien, hvor du kan vælge mellem at drage på opdagelse på fastlandet i Napoli eller på den billedskønne ø Capri. Napoli strækker sig smukt langs kysten med kig til vulkanen Vesuv og udgør Italiens tredjestørste by. Besøg det royale palads, der tidligere var hjem for den kongelige familie. Se ruinerne af Herculaneum, der blev begravet under Vesuvs fatale udbrud i år 79. Eller gå under jorden i katakomberne i San Gennaro, hvor byens borgere en gang blev begravet. Er du på udkig efter et aktivt indslag, så snør vandreskoene til en tur i Mount Vesuvius National Parks barske landskab, hvor Monte Somma er områdets ældste, inaktive krater. Fra toppen venter der en formidabel udsigt over Napoli-bugten. I Napolis gamle bydel troner de gamle kirker, besøg fx San Domenico Maggiore med sit smukke, forgyldte loft, oplev de barokke statuer og klassiske kunst i Sansevero Chapel, og betragt de flotte freskoer i Gesù Nuovo-kirken. På Via Toledo og Galleria Umberto er der skønne shoppingmuligheder. Og i Sanita-distriktet, kan du lade dig opsluge af det lokale folkeliv, mens du nyder et glas vin og måske en pizza fra pizzaens egen hjemby!

Dag 7
En dag til søs – nyd det søde krydstogtliv
En dag til søs – nyd det søde krydstogtliv

Krydstogtets syvende dag nydes ombord på skibet, hvor du dagen lang kan fornøje dig med de mange aktivitetstilbud og faciliteter. Ved pooldækket kan du slikke solskin og nyde en forfriskende dukkert med udsigt til det glitrende hav. Det kan også være, det i dag er blevet tid til lidt lækker selvforkælelse i spaområdet, hvor der kan købes en række behandlinger. Og skal der være mere fart på, kan du få sved på panden i fitnesscenteret, løbe en tur på skøjter, klatre mod toppen på klatrevæggen eller fire dig tværs over skibet med Zip Line. Tjek også skibets underholdningsprogram, der er masser af underholdende indslag og store forestillinger – måske er din favorit på plakaten til i dag?

Dag 8
Ankomst til Barcelona, Spanien – et farvel til Gaudís legende mesterværker
Ankomst til Barcelona, Spanien – et farvel til Gaudís legende mesterværker

Ankomst kl. 5.00

Efter syv dage til søs lægger krydstogtskibet atter til kaj i Barcelona og et vidunderligt krydstogt eventyr i Middelhavet er ved vejs ende. Eller næsten ved vejs ende. For skibet når Barcelona allerede i de tidlige morgentimer, så der er god mulighed for at nyde dagen i Spaniens kulturelle hjerte. Snup en byvandring gennem byen, mens du oplever den mageløse storby vågne omkring dig og ser det summende liv brede sig i gaderne, efterhånden som timerne skrider frem. Læg fx vejen forbi Gaudís berømte huse, Casa Battlo og Casa Mila, hvor Gaudís legende og organiske formsprog bryder smukt ind i bybilledet. Er du sportsinteresseret, kan du besøge byens verdensberømte fodboldstadium Camp Nou eller tage til OL-byen på byens lille bjerg Montjúic. Bjerget når du med kabelbane, og herfra kan du nyde både de grønne åndehuller og en spektakulær udsigt over byen, bjergene og Middelhavet, som har dannet rammen for et uforglemmeligt krydstogt.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Alle måltider ombord
 • Underholdning og de fleste aktiviteter
 • Skatter og afgifter
 • Drikkepenge

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkepakke
 • Udflugter

Skibet - Allure of the Seas

Allure of the Seas
Allure of the Seas er blandt verdens største krydstogtskibe og fremstår som en luksusby drevet til søs. Her kan du tage på opdagelse i intet mindre end syv forskellige bydele, hvor du bl.a. finder et miniudsnit af Central Park under åben himmel! Besøg også Boardwalk-området, der bl.a. rummer verdens første karrusel til søs samt anden sjov for hele familien. Lad dig gribe af en fængslende Broadway-musical, og bliv underholdt af sublime vandshows i AquaTheater, der byder på alt fra udspring til vandballet. Du kan også fire dig af sted med svævebane, klatre til tops på klatrevæggen, stå på skøjter, smutte en tur i fitnesscenter eller forkæle dig selv med en spabehandling. Eller måske vil du bare nyde det søde krydstogtliv med en kold drink i hånden på soldækket kun et plask fra poolens kølende vand?

Fakta om Allure of the Seas

Allure of the Seas er en del af Royal Caribbean's Oasis-klasse.
Længde: 360 meter
Dæk: 18
Kahytter: 2.704
Passagerer: 5.408
Besætning: 2.164

Læs mere om Allure of the Seas her >

Drikkepakker

Vi anbefaler, at du tilkøber en drikkepakke til din krydstogtrejse, så du frit kan forsyne dig – uanset om tørsten kalder på en iskold Cola, et glas sprød hvidvin, friskpresset juice, en farverig drink eller måske en dampende varm caffe latte.

Du har helpension på din krydstogtrejse, hvilket inkluderer vand, juice og sort kaffe.

Her kan du læse mere om de forskellige drikkepakker:

Classic Soda Package
Her får du: fri sodavand inkl. alle de genopfyldninger, du har lyst til – og en Coca Cola-souvenirkop.
Refill er mulig i Coca Cola's Freestyle® maskiner og i de traditionelle Soda Fountain-automater, du fx kender fra McDonalds. Automaterne finder du rundt om på hele skibet samt i barer, restauranter og lounge-områder.


The Refreshment Package
Her får du: premium te og kaffe, kildevand, danskvand, friskpresset appelsinjuice, alle alkoholfri cocktails og sodavand fra Coca Cola's Freestyle® maskiner og Soda Fountain-automater.


Deluxe Beverage Package
Her får du: de ovennævnte to pakker samlet i én – inkl. alle drinks, øl og vin a en værdi på op til 12 USD pr. glas. Derudover får du 40 % rabat på vinflasker a en værdi på op til 100 USD pr. flaske og 20 % rabat på vinflasker a en værdi på over 100 USD pr. flaske.

Bemærk
Vi anbefaler, at du tilkøber drikkepakken ved bestilling af rejsen. Det er dog også muligt at tilkøbe drikkepakken ombord på skibet til aktuel dagspris. Det er også muligt at købe drikkevarer stykvis til den aktuelle dagspris, hvis du ikke ønsker at tilkøbe drikkepakke.

Ønsker du at tilkøbe drikkepakke, skal alle medrejsende i kahytten tilkøbe drikkepakke. Voksne skal vælge samme drikkepakke, mens der må vælges forskellige drikkepakker til hhv. børn og voksne i samme kahyt.

Servering af alkohol ombord på Royal Caribbeans skibe er muligt for personer over 18 år på rejser ud af Europa, Asien, Australien og Sydamerika, og for personer over 21 år på rejser ud af Nordamerika.

Prisliste for drikkevarer
Nedenfor kan du se en prisliste for køb af drikkevarer ombord på skibet. Priserne er vejledende, men giver en indikation af prisniveauet.

Dåsesodavand: 3-4 USD
Øl: 7-8 USD
Spiritus: fra 7-9 USD
Kildevand: 2-5 USD
Kaffe og te: 3-5 USD
Cocktails: 10-12 USD
Drinks: 13 USD
Vin pr. glas: 10-16 USD
Vin pr. flaske: 35-58 USD

Del denne side via E-mail