Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Krydstogt – med kurs mod et hav af oplevelser

Drømmer du om en ferie, hvor du hver dag står op til glitrende hav, nye oplevelser og forkælelse i topklasse? Og hvor du kan tage på opdagelse i en række forskellige rejsemål på bare én ferie? Lyder det for godt til at være sandt? Stik til søs på et krydstogtskib, så er dette ikke længere et fatamorgana af en feriedrøm – men krydstogtlivet i sin bedste ferieform.

Krydstogter i hele verden
Caribien, Middelhavet eller måske et flodkrydstogt? Du kan rejse på krydstogt i hele verden med os. Så uanset om du drømmer om et caribisk eventyr med svajende kokospalmer og kridhvide bountystrande, om gastronomiske oplevelser i Middelhavets pittoreske havnebyer eller storslåede naturoplevelser med knejsende bjerge og enorme gletsjere, så kan du gøre drømmen til virkelighed med et krydstogt.

Hver eneste dag vågner du op til nye, spændende eventyr i land, og hver nat kan du lukke øjnene til en skøn nattesøvn i en blød seng i din kahyt, mens du lader op til morgendagens uforglemmelige oplevelser! Krydstogt er din genvej til et hav af oplevelser på tværs af en række rejsemål. Og du vælger helt selv, om du selv vil tage af sted på opdagelse, når du går i land, eller om du vil deltage i arrangerede udflugter med en guide, der viser dig de største seværdigheder og attraktioner.

For alle med hang til forkælelse
Krydstogt er indbegrebet af luksusliv! Fra det sekund, du træder ombord på skibet, er du hensat til en anden verden spækket med pragtfulde, maritime detaljer, service i ypperste liga og flere faciliteter og aktiviteter, end du næsten kan drømme om. Udbuddet varierer fra krydstogtskib til krydstogtskib, men bliv ikke overrasket – for dit flydende hjem byder formentlig både på skøjtebane, pools, kasino, spafaciliteter, fitnesscenter, forretninger og selvfølgelig talrige restauranter og barer! Du kan også lade dig fornøje med skibets menu af underholdningsindslag eller se en forestilling i teateret, der er Broadway værdig!

Krydstogt er for alle. Uanset din alder, din rejselyst og dine interesser, vil du kunne finde et krydstogt, der får dit feriebarometer helt op at ringe. Der er nemlig krydstogter til både de solhungrende, de eventyrlystne, naturelskerne, de historieinteresserede, livsnyderne, de kulturelle og gastronomiske feinschmeckere og dem, der vil på grupperejser.

Vi hjælper dig med at finde dit krydstogt
Vil du også glide gennem havet med den uendelige himmelhvælving over dig – med kurs mod nye eventyr? Så kontakt os allerede i dag. Uanset hvor din rejsedrøm tager dig hen, hjælper vi dig med at sætte den i søen.

 

Udvalgte krydstogter

Krydstogt i det østlige Caribien

Du stikker til søs fra Miami og undervejs på krydstogtet oplever du intet mindre end fire paradisøer i Caribien: Bahamas, St. Thomas, Puerto Rico og Haiti!
Læs mere om krydstogtet her >

Krydstogt i Middelhavet fra Barcelona

Nyd sommeren til søs. Afgang fra Barcelona, hvorefter du sætter kurs mod både Palma de Mallorca, Marseille, Firenze/Pisa, Rom og Napoli/Capri!
Læs mere om krydstogtet her >

Krydstogt i Dubai, Qatar, Bahrain og Emiraterne

Du stikker ud fra Dubai med kompasset vendt mod intet mindre end tre fascinerende, arabiske lande: Qatar, Bahrain og De Forende Arabiske Emirater
Læs mere om krydstogtet her >

Krydstogt i Caribien - New York til CocoCay

Krydstogtet lægger fra kaj i New Jersey, og tager dig med til Floridas attraktioner, Bahamas’ caribiske ferieparadis og det private ferie-eldorado CocoCay! 
Læs mere om krydstogtet her >

Krydstogt i Middelhavet fra Venedig - de græsker øer

Venedig, Montenegro, Korfu, Mykonos, Piræus, Argostoli. Krydstogtskibet lægger fra land i romantikkens by, Venedig, med kurs mod en uges store oplevelser. 
Læs mere om krydstogtet her >

Krydstogt i Middelhavet fra Venedig

Venedig, Dubrovnik, Montenegro, Santorini, Katakolon. Vi sætter kurs mod spændende seværdigheder og det smukke smukke Santorini.
Læs mere om krydstogtet her >

Sådan bestiller du krydstogt

 • Kontakt os

  Ring på 70 10 10 77 eller skriv til bravo@bravotours.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi et af vores kontorer.

 • Tips til rejsen

  Fortæl os om dine ønsker og drømme for ferien, så giver vi masser af inspiration og gode råd til dit næste krydstogt.

 • Planlægning

  Ud fra dine ønsker og behov sammensætter vi dit krydstogt og giver dig en udførlig rejseplan med alle detaljer.

 • Booking

  Når rejsen er, som du drømmer om, accepterer du tilbuddet og betaler depositum. Vi booker rejsen.

 • Vi står klar

  Vi hjælper dig fra start til slut. Vi holder din rejseplan og -dokumenter ajour og hjælper med alle dine spørgsmål.

Hvor vil du hen?

Vi arrangerer krydstogter i det meste af verden. Ring på  70 10 10 77 eller send en mail til bravo@bravotours.dk for at høre mere. 

Caribien

Middelhavet

Nordeuropa

Alaska

Asien

Australien/New Zealand

Mellemøsten

Nordamerika

Transatlantisk

Skibe

Allure of the Seas

Allure of the Seas er blandt verdens største krydstogtskibe og fremstår som en luksusby drevet til søs. Skibet byder på syv bydele med faciliteter og aktiviteter
Læs mere om Allure of the Seas her >

Oasis of the Seas

Oasis of The Seas er blandt verdens største krydstogtskibe og var det første skib i Royal Caribbeans Oasis-skibsklasse.
Læs mere om Oasis of the Seas her >

Jewel of the Seas

Jewel of the Seas er et skib i Radiance-klassen. Skibet er udstyret med store glasvinduer, som giver en fantastisk udsigt og meget lys.
Læs mere om Jewel of the Seas her >

Rhapsody of the Seas

Rhapsody of the Seas er del af Royal Caribbeans Vision-klasse. Skibet er bygget i 1997, men er siden blevet gennemgående renoveret. 
Læs mere om Rhapsody of the Seas her >

Del denne side via E-mail