Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Krydstogt

Vores krydstogter

Krydstogt - en populær ferieform

Nogle gange kan det være svært at vælge, hvor ferien skal gå hen. Især når man gerne vil alle steder på en gang og samtidig have sol, hav, afslapning, ø-hop, storbyer, spændende seværdigheder, imponerende naturoplevelser, fantastisk indkvartering, lækker mad, skønne faciliteter og masser af forkælelse på én og samme ferie. Men selvom det lyder som en drømmeferie, er det ikke umuligt.
Et krydstogt samler det hele til dig – oplevelserne bliver serveret dag efter dag, og hotelværelset følger med dig hele vejen.

Ny dag – nye oplevelser

På et krydstogt slipper du for transport. Når skibet sejler, kan du nyde ”hotellets” mange skønne faciliteter eller slappe af på dækket eller ved poolen. Og når skibet lægger til havn, kan du pakke rygsækken, gå i land og suge oplevelser til dig. Krydstogt er altså den perfekte ferieform til dig, der både vil nyde din ferie i komfortable omgivelser og få nye oplevelser eneste dag.

En verden af muligheder

Krydstogt er både for dig, der er til store luksusflydere, mindre romantiske træbåde, rejser alene, med partner eller som sammen med hele familien. Og uanset om du er til historiske seværdigheder, caribiske paradisstrande eller vil opleve Tyrkiet fra søsiden, så kan du rejse med Bravo Tours på krydstogt. Og husk: ferien er altid inklusiv en dejlig solferie, som du kan nyde, når du sejler afsted. Vi samarbejder med MSC cruises og Royal Caribbean International om at give dig den perfekte oplevelse.

Hvordan vælger du det rigtige krydstogt?

Bravo Tours tilbyder flere forskellige krydstogter i hele verden, og vi har helt sikkert en rute, der passer til dig og dine ønsker. Rejs til de caribiske bounty-øer, gå i kolonitidens fodspor på de caribiske perler, oplev metropolen Dubai, mens du rejser på krydstogt gennem 1001 nats eventyr, tag med til Egyptens skatte eller Castros Cuba og øerne omkring - før det er for sent.

Bravo Tours dansktalende rejseleder følger med hele vejen, hvilket giver dig en unik mulighed for at få mest mulig ud af de forskellige stops undervejs.

Castros Cuba og de caribiske paradisøer

Ordet Cuba smager af høj cigarføring, pastelfarvede huse og gamle amerikaner biler. Oplev Cuba før det er for sent, og gør rejsen unik ved at kombinere den med et krydstogt til frodige Jamaica, ekstravagante Cayman Island og stemningsfulde Cozumel. Din ferie starter og slutter med feriedage på Cuba, hvor du for eksempel kan gå i Hemingways fodspor, opleve Havana eller slappe af ved Jibacao. Den sagnomspundne ø venter på dig!

Læs mere om krydstogtet her

Her kan du opleve Krydstogter

Del denne side via E-mail