Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
  • Krydstogt

Her kan du opleve krydstogter

Krydstogter i Caribien

Få nye oplevelser hver eneste dag.
Find din rejse her >

Vores krydstogter

Krydstogt - en populær ferieform

Nogle gange kan det være svært at vælge, hvor ferien skal gå hen. Især når man gerne vil alle steder på en gang og samtidig have sol, hav, afslapning, ø-hop, storbyer, spændende seværdigheder, imponerende naturoplevelser, fantastisk indkvartering, lækker mad, skønne faciliteter og masser af forkælelse på én og samme ferie. Men selvom det lyder som en drømmeferie, er det ikke umuligt.

Et krydstogt samler det hele til dig – oplevelserne bliver serveret dag efter dag, og hotelværelset følger med dig hele vejen.


Ny dag – nye oplevelser

På et krydstogt slipper du for transport. Når skibet sejler, kan du nyde ”hotellets” mange skønne faciliteter eller slappe af på dækket eller ved poolen. Og når skibet lægger til havn, kan du pakke rygsækken, gå i land og suge oplevelser til dig. Krydstogt er altså den perfekte ferieform til dig, der både vil nyde din ferie i komfortable omgivelser og få nye oplevelser eneste dag.

 

En verden af muligheder

Krydstogt er både for dig, der er til store luksusflydere, mindre romantiske træbåde, rejser alene, med partner eller som sammen med hele familien. Og uanset om du er til historiske seværdigheder, caribiske paradisstrande eller noget helt tredje. Og husk: ferien er altid inklusiv en dejlig solferie, som du kan nyde, når du sejler afsted. Vi samarbejder med MSC cruises, Royal Caribbean International og Celestyal Olympia om at give dig den perfekte oplevelse.

Del denne side via E-mail