Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Golfrejse – Golf Center

3
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Golfrejse – Golf Center

Center Lejligheder det perfekte valg hvis du ønsker at bo i fine store lejligheder i et roligt område i Roquetas de Mar. Næsten lige ved lejlighederne ligger golfbanen Playa Serena, så ønsker du at nyde ferien på en fremragende golfbane, er dette lejlighedshotel perfekt!

Hotellet har et dejligt poolområde, hvor I kan nyde eftermiddagene og 500 meter fra hotellet findes turistområdets hovedgade med restauranter, supermarkeder og souvenirbutikker. Der er derfor masser af gode spisesteder i Roquetas de Mar, som kun ligger fem minutters gang fra lejlighederne.

Der er fire runder golf inkluderet i rejsen, hvor alle fire runder spilles på Playa Serena Golf Club. Playa Serena er en skøn 18-hullers golfbane, der ligger lidt sydvest for Almeria, tæt på kysten, i ferieområdet Roquetas de Mar. Banen har ry for at være en flad bane, og derfor behøver du ikke leje en buggy for at komme rundt. Til gengæld kan du roligt se frem til brede fairways, der gør banen enkel at spille, men tag det ikke for let, for der er mange bunkers, huller med god længde og hele ni søer. Og selv om ikke alle søer er lige meget i spil, så er det en god ide at tage et par ekstra bolde med!

Inkluderet
• Dobbeltværelse med balkon
• 4 x golf på Playa Serena Golf Club

Tilkøb
• Transfer til og fra hotellet
• Transport af golfbag
• Mad om bord på flyet

Her bor du på din golfrejse
Søger du en ferie i rolige og afslappende omgivelser? Så er Center Lejligheder det perfekte valg! Her bor du godt og komfortabelt i store lejligheder i et roligt område i Roquetas de Mar. Nær ved hotellet ligger desuden golfbanen Playa Serena, så ønsker du at nyde ferien på en fremragende golfbane, er dette lejlighedshotel perfekt!

Læs mere om lejlighederne her: Center Lejligheder

Golfbanen

Playa Serena Golf Club

Banen ligger tæt på flere hoteller, hvilket gørmange tager en runde eller to i løbet af deres ferie. Banen er 6,262 meter og er en par 72 bane. Beskrivelsen lyder på en bred og lige fairway med flere bunkere der sikrer tilpas udfordring. Banen er nem at gå og er kendt som den fladeste golfbane i Spanien. Golfshoppen har et stort udvalg, og klubhusets faciliteter bliver ofte brugt til større arrangementer såsom bryllupper. Restauranten har et godt ry, men ligger også i den lidt dyre ende i forhold til andre restauranter i Roquetas de Mar.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail