Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Golfrejser til Lissabon

Om Lissabon

Lissabon området er nærmest synonym med fremragende golf!
Når man nævner golfbaner som Penha Longa, Oitavos og Quinta Da Marinha slikker de fleste golfentusiaster sig om munden!
Baner man jo bare må – og næsten bare skal - besøge på et tidspunkt i sit golfliv!

Når man er i området, må man heller ikke glemme golfperlen, der ligger på halvøen Troia blot 45 minutters kørsel syd for Lissabon!
Troia er på alle måder et unikt sted! – Et rejsemål i pagt med naturen med helt uspolerede strande og Atlanterhavet på den ene side, mens flodmundingen og fiskerbyen Setubal ligger på den anden..! På Troia finder man en helt enestående golfbane – Troia Golf. En bane i fremragende stand, en bane hvor man spiller i noget af den smukkeste natur, man kan tænke sig og sammen med Atlanterhavet som makker på det meste af vejen...

Lissabon området byder på mere end golf – feriebyerne Estoril og Cascais byder på skønne strande, snævre gader, lækre cafeer og restauranter. hvor intense, kulinariske oplevelser venter. Estoril og Cascais er kort sagtindbegrebet af det gode ferieliv! Og så gør det jo ikke noget, at en af Europas mest spændende og charmerende storbyer ligger blot en halv times togtur væk!
Jo – hvad enten man er til ægte portugisisk charme, enestående natur eller storbyoplevelser kombineret med golf i særklasse – så er Lissabonområdet det helt rette valg. 

Lad dig inspirere og lad os hjælpe dig til at finde den helt rigtige golfferie i Lissabon området...

Golfbaner

Belas Golf

20 minutters kørsel fra Lissabon finder I denne oversete golfperle, der ligger i bjergene mellem Belas og Queluz. Golfbanen er designet af William ”Rocky” Roquemore, der står bag adskillige golfprojekter i Portugal.  Golfbanen har en ideel placering ved bjergene med fantastisk panoramaudsigt over Portugals smukke dale.

Belas Golfs for-9 ligger i et naturfredet landskab, der er omringet af mange forskellige dyre- og plantearter. Bag-9 er i stedet ligger tæt på bebyggelse, men nyder godt af, at der er blevet plantet mere end 1.000 træer. Golfbanen er kendetegnet som en kuperet bane med både brede og smalle fairways. Man kommer ikke udenom, at denne oversete golfperle absolut er et besøg værd!

Estoril Golf Club

Golfbanen emmer i sandhed af historie! Estoril Golf Club åbnede i 1929 og blev gendesignet i 1936 af Mackenzie Ross. Den er kendt for at være en af de ældste og mest symbolske golfbaner i hele Portugal. Golfbanen har været vært for utallige internationale turneringer, blandt andet Portugal Masters. Banen er ikke lang (par 69), men den er lettere kuperet og stiller krav til præcision – en spændende golfoplevelse.

Golfbanen er omkranset af eukalyptusplanter, pinje- og mimosetræer, hvilket giver banen dens farverige særpræg. De mange træer og det ujævne terræn gør golfbanen udfordrende. Det er ikke just jeres evner til at slå langt, der bliver sat på prøve, men tværtimod jeres præcisionsevner.

www.clubegolfestoril.com

Oitavos Dunes

Arthur Hills, en af verdens mest respekterede golfarkitekter, har designet denne golfbane blandt smukke, naturlige omgivelser med udsigt til Atlanterhavet, som i sandhed er en bane i verdensklasse. Oitavos Dunes har flere gange lagt bane til Europaturen - senest i 2009 – og er endda kåret til at være blandt de 100 bedste golfbaner i verdenen.

Tidligere Ryder Cup-kaptajn Paul McGinley udtalte: ”Oitavos har potentialet til at blive Europas bedste bane!”. Vi er tilbøjelig til at give ham ret. Oitavos er et fuldstændig unikt golfterræn beliggende ved naturreservatet Sintra – tæt på Europas mest vestlige punkt. Kort sagt: en golfoplevelse i verdensklasse!

www.oitavosdunes.com

Penha Longa

Denne dejlige 27-hullers golfbane er designet af den berømte Robert Trent Jones Jr. og er rangeret som en af de 30 bedste golfbaner i Europa. Penha Longa er den mest kendte bane i golfområdet og ganske enkelt bare fremragende! Penha Longa byder ikke blot på noget af Portugals bedste golf, men også på noget af landets smukkeste natur – scenerier så smukke, at man skal koncentrere sig for ikke at glemme golfen! Penha Longa har desuden talrige internationale turneringer på sit CV, blandt andet Portuguese Open.

www.penhalonga.com

Quinta da Marinha

Denne vidunderlige 18-hullers golfbane består af skøn natur og store udfordringer. Quinta da Marinha er designet af den legendariske Robert Trent Jones og byder på en fantastisk udsigt udover Atlanterhavet og Sintra-bjergene. Golfbanen skinner virkelig igennem af, at den har Robert Trent Jones som arkitekt med de højtliggende greens samt de mange bunkers og vandhasarder. Hvert hul er anderledes, så forvent at få samtlige jern og køller i brug!

For blot et par år siden gennemgik golfbanen en omfattende renovering, så I er garanteret en golfbane i perfekt stand.

www.quintadamarinha.com

Troia Golf

Ved skillevejen mellem naturreservaterne Sado Esturary og Serra de Arrábida finder I denne 18-hullers golfbane, der ligger lige ved siden af stranden, hvorfra I har en spektakulær havudsigt. Den 6.317 meter lange bane er designet af den amerikanske golfarkitekt Robert Trent Jones Senior. Troia Golf blev valgt som en af de bedste golfbaner i verden tilbage i 2011 af Rolex. Robert Trent Jones Senior fremhæver i særdeleshed hul 3 som et af de bedste huller, han nogensinde har designet.

Golfbanen er udfordrende med sine strategisk placerede vandhazarder og kæmpe bunkers. Der stilles hermed krav til jer som golfspillere, hvor præcision og koncentration er absolutte nøgleord. Golfbanen er omringet af mange fyrretræer og en masse naturlig vegetation, hvilket i sandhed gør den til en fryd at spille på!

www.troiagolf.com

Del denne side via E-mail