Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Få inspiration til den golfrejse til Belek

Få inspiration til den golfrejse til Belek

Om Belek

Om Belek

Verdensklasse golf og spektakulære All Inclusive koncepter!

Selv om golf er en forholdsvis ny aktivitet i Tyrkiet, har landet - eller rettere Belek-området mellem Antalya og Alanya ud til Middelhavet - flere golfbaner, der hører til Europas bedste. Med hjælp af britiske golfbanearkitekter og det tyrkiske turistministerium, er golfinteressen i og omkring Belek nærmest eksploderet, hvor man nu oplever et sandt golfmekka: baner af høj standard, kort afstand mellem banerne og et vidunderligt klima.

Den britiske indflydelse på designet skinner tydeligt igennem, idet de fleste baner er klassiske parkbaner i tætte pinje-plantager. Især den ældste bane, National, og en af de nyeste, Cornelia, er flotte, men de er også designet af tidligere topspillere som David Feherty og Nick Faldo.

Og så er deres golfresorts kort sagt i en liga for sig. Man finder ikke så høj standard mange andre steder i verden. Det er luksus fra start til slut - og du bliver absolut ikke skuffet over hotelstandarden i Belek-området!

Er man til afslapning, wellness, hoteller af høj standard og korte afstande til banerne, så er Belek sagen!

Find din golfrejse til Belek

Golfbaner

Overseeding periods – vedligehold af banerne

Banerne er åbent året rundt – og der foretages derfor jævnligt vedligehold. Hvornår dette gøres afhænger af vejrliget – men normalt i perioden maj til medio oktober.

Banerne er oftest åbne og spilbare, men græsset kan være lidt længere og greens lidt langsommere. Det kan også være at man på, eks. 27 hullers anlæg, vælger at lukke 9 huller ad gangen.

Banerne tilstræber at gøre dette med så få gener for spillerne som muligt, men det er et arbejde der skal gøres.

Vi kan ikke på forhånd garantere hvornår disse perioder falder – hvis du vil vide det præcist skal du kontakte din rejsekonsulent.

Carya Golf

Denne herlige golfbane er inspireret af de traditionelle baner, man finder på den engelske hede et stykke udenfor London. Banen er omringet af mere end 1 millioner lyngplanter, hvilket gør det nemt at hengive sig til troen om, at man befinder sig på den engelske hede.

Golfbanen er skabt til at udfordre selv de bedste spillere, men den er samtidig en fryd at spille på for golfere på alle niveauer. Carya Golf er faktisk den første fuldoplyste golfbane, der giver jer mulighed for at spille om aftenen, hvilket i sandhed er en unik oplevelse… og ja, så kan golfbanen prale af at have det længste hul i Tyrkiet på hele 525 meter!

www.caryagolf.com

Cornelia Faldo Golf Club

Kun få af de mange golfbaner i Belek-området har fået så megen ros, som det Nick Faldo-designede 27 hullers-anlæg i Cornelia Golf Club, der åbnede i 2006. Cornelia er ret passende også navnet på en rose, der blomstrer mere end andre roser. Dét harmonerer med golfeksperters enighed om, at Cornelia er rosen over alle blandt Tyrkiets golfbaner.
Faldos intention var at skabe én af de bedste baner i Sydøsteuropa, og den intention synes at være lykkedes på et både sand- og vandfyldt område med fairwayafgrænsninger bestående af gamle, høje paraply-fyrretræer. Disse straffer hårdt, hvis man ikke placerer sin bold rigtigt til det næste slag, så det gælder i høj grad om at bruge den indvendige side af hovedet og vurdere, hvordan det enkelte slag skal gribes an. Nick Faldos ry som én af spillets bedste strategikere skinner igennem.
De 27 huller betyder, at man kan spille tre 18 hullers-kombinationer, King Course, Queen Course og Prince Course.
www.golfturkey.com

Gloria Golf Club

Der findes tre Gloria-baner i Belek-området, henholdsvis 18 huller (Gloria Old Championship Course), 18 huller (Gloria New Championship Course) og 9 huller (Verde Golf Course).
Old Course - hvor der er spillet flere turneringer på European Senior Tour - snor sig gennem spredte grupper af paraply-pinjer med så brede og tætte kroner, at bolden kan blive siddende i dem. Mange steder hænger kronerne et godt stykke ind over fairway, så man skal skrue bolden uden om dem, hvis man har placeret sig i den forkerte side. Syv søer giver nogle af hullerne seaside-karakter. På tre par 3-huller skal bolden slås over søvand fra tee til green. New Course - der blev åbnet i 2005 - er en mellemting mellem en skov- og en parkbane med smalle fairways, der kræver præcise drives. Fire søer og 67 bunkers kræver også stor akkuratesse. På Verde Course har hvert hul teesteder fra to retninger, så man spiller to forskellige ni-hullers-runder.
På driving rage er der desuden en trackman range (gratis at benytte, hvis du bor på Gloria-hotellerne, dog ca. 5 € for bolde), som laver præcise målinger på dine golfslag såsom totallængde, spin, højde, retning og carry. 

www.gloria.com.tr

Kaya Palazzo

Kaya Palazzo fra 2007 er en luksusgolfbane på et 650.000 kvadratmeter stort areal i Belek. Den succesfulde irske banearkitekt og nuværende European Senior Tour-spiller David Jones har kreeret en udfordrende bane med smalle fairways gennem en pinjeskov omkring hotellet Kaya Belek, der består af 50 villaer, 52 suiter og to royale suiter.
En del af pinjeskoven, der omgiver hotellet, blev fældet for at give plads for de forholdsvis åbne fairways. Hotelkæden Kaya Holding Inc. kalder selv golfbanen ”det eksklusive mødested for golfelskere”, fordi intet er overladt til tilfældighederne på banen, der har 150 kvadratmeter store teesteder og greens med en gennemsnitstørrelse på 600 kvadratmeter. En flod løber tværs gennem banearealet, der desuden rummer fire kunstige søer. Det betyder masser af muligheder for, at man mister bolde undervejs. Desuden understreger 54 kæmpestore bunkers sværhedsgraden.
www.kayatourism.com.tr

Papillon/The Montgomerie

Skotlands førende professionelle golfspiller gennem mange år, Colin Montgomerie, gør sig også som banearkitekt. I 2007 åbnede den første Montgomerie-designede bane i Tyrkiet - naturligvis i Belek-området. Bag banen står hotelkæden Papillon, der samtidig åbnede et nyt luksushotel, Belluna, og 40 ferievillaer i forbindelse med banen. Colin Montgomerie arbejder sammen med European Golf Design, der også er ansvarlig for andre baner i Belek - Pascha, Sultan og Kaya Eagles. Mange fyrretræer og 11 søer kendetegner banen, der har så stor sværhedsgrad, at den kan være vært for en turnering på European Tour. Seks indspil skal krydse vand, og på et enkelt hul, 7., er tre søer i spil fra tee til green. Projektet omfatter også en ni-hullers Academy Course.
www.papillon.com.tr

Sueno Golf

Ved Sueno Golf Hotel ligger to fantastiske golfbaner – The Dunes og The Pines. Såvel hul 9 som hul 18 ligger med greens ned mod hotellet, og disse to baner danner grundlaget for en helt fantastisk golfferie!
Den ”letteste” af de to baner er The Dunes, og med en længde på kun 5.643 meter (par 69) kan den virke enkel, men lad dig ikke snyde…
Der er masser af udfordringer, og når man sikkert ud på øen der danner 18. green med spil til handicap, har man gået en flot runde. The Pines er længere og måler 6.413 meter (par 72) – smallere fairways og flere bunkers gør denne til en stor udfordring! Begge baner blev åbnet i november 2007, men har på imponerende vis allerede ”sat” sig og fremstår i dag som nogle af de bedste baner i området. Hurtige greens, fantastisk vedligeholdelse samt de mange pukler, der giver links præg, er kendetegnende for disse fantastiske baner…
En golfoplevelse venter!

www.sueno.com.tr

Olympus & Aspendos

Det første 36 hullers golfanlæg i Tyrkiet!
I forbindelse med anlæggelsen af banen var det vigtigt at bevare naturen i så oprindelig stand som muligt. Banen er beliggende direkte ved Middelhavet og området med de mange klitter, søer og vandløb er ganske enkelt betagende!
Banen er designet af den engelske banearkitekt, Hawtree – og han har her kreeret en rigtig golfperle.
Banen stiller krav – men med 4 forskellige tee steder, er den spilbar for alle. Når man så samtidig har en betagende udsigt mod Taurusbjergene, så ved man bare, at dette bliver en stor oplevelse.

Læs mere om banen her: https://www.cullinanlinksgolfclub.com/

Lykia Links Golfbane

På jeres golfrejse har I ubegrænset golf på den helt unikke Lykia Links Golfbane! 18 huller der er designet af Perry Dye – en fremragende golfbane, der er designet i pagt med naturen, banen ligger direkte ved hotellet og har en fantastisk udsigt over det smukke middelhav!

Banen er på listen over de 100 bedste baner i det kontinentale Europa.

National Golf Club

Klassikeren, man nødvendigvis må spille på den tyrkiske golfkyst, er Championship Course i National Golf Club. Selv om den var Belek-områdets første bane, var den et hit lige fra åbningen i 1994. Det skyldtes, at den blev designet af en Ryder Cup-spiller, irske David Feherty, der i sit layout anvendte de bedste ideer fra de bedste baner, han selv havde spillet professionel turneringsgolf på gennem mange år. Det betød, at to huller ikke kom til at ligne hinanden. Bogstaveligt talt er National skåret ind i en tæt skov af eukalyptus- og pinjetræer for foden af Taurus-bjergene. Nogle fairways føles som smalle alléer, mens andre ”kun” har træer i den ene side, men til gengæld vand i den anden. Nogle sammenligner layout-mæssigt National med Valderrama i Spanien, fordi variationen fra hul til hul betyder, at alle jern og køller i bag’en kommer i brug i løbet af runden. En ni-hullers-bane, Executive Course, med par 29 er den perfekte opvarmning til en runde på National.
www.nationalturkey.com

Sultan

Sultan er en ægte mesterskabsbane, der er karakteriseret af lange par 4-huller, en del vand og mange bunkers. En dejlig park bane med masser af udfordringer.
Europa-Touren har besøgt banen flere gange, og den er altid at finde på top 100 over de bedste golfbaner i Europa – her venter jer en fantastisk golfoplevelse.

Pasha

Pasha er en rigtig dejlig golfbane – som vinder ved nærmere bekendtskab, og som absolut er blandt gæsternes favorit. En kortere golfbane, hvor man har mulighed for at score point. Men pas på, for udfordringer med træer og flere søer venter. En skøn oplevelse, hvor et dejligt layout gør runden spændende.

Del denne side via E-mail