Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Bulgarien

Om Bulgarien

Når vi snakker om Bulgarien, som golfdestination, er det de færreste der ved, hvilken oplevelse de skal forvente.
Der ligger blot 10 golfbaner i landet, så der er ikke noget at sige til, at det ikke er Bulgarien, der springer op i tankerne, når du skal på golfferie.

Vælger du en golfferie til Bulgarien, bor du på Lighthouse Golf & Spa Resort. Resortet ligger i et fredfyldt område, hvor du kan koncentrere dig om at koble af, spille golf og restituere i deres spaafdeling. Resortet ligger ca. 10 km. fra byen Balchik. Her vil I kunne se den autentiske Bulgarske kultur, og byen er en af de mest romantiske småbyer langs Sortehavskysten. Selve byen er bygget op ad de karakteristiske hvide kalkklipper. Byen skråner smukt ned imod havet. I Balchik er I væk fra alle diskoteker og natklubber, som Bulgarien ellers er kendt for. I byen er der flere seværdigheder, som f.eks. Dronning Marias Sommerpalads, med den tilhørende botaniske have samt den Græske Kirke, hvor korkoncerterne er meget populære på grund af kirkens fantastiske akustik.

De tre baner, der ligger ud til Sortehavskysten Lighthouse Golf, BlackSeaRama Golf og Thracian Cliffs, er et sikkert hit for enhver golfspiller. Banerne ligger i det frodige område ud til kysten, og byder hver især på spektakulær havudsigt.

Golfbaner

Lighthouse Golf

Lighthouse, er designet af den tidligere Ryder Cup Kaptajn Ian Woosnam. Banen er ligesom BlackSeaRama opbygget som en linksbane. Igen har du en helt fantastisk udsigt fra banen ud over Sortehavet. Banen skifter landskab hele vejen rundt og du er derfor nødt til at ændre din spilstrategi på hvert hul. Dette giver en god afveksling hele vejen rundt på banen, og det gælder om at bevare koncentrationen.

BlackSeaRama Golf

BlackSeaRama, er ligesom Thracian Cliffs designet af Gary Player, dog er de to baner meget forskellige i designet. BlackSeaRama er opbygget som en linksbane, hvilket giver associationer til den Skotske måde at spille golf på. Banen ligger 200 meter over havet, hvilket giver spektakulære udsigter ud over Sortehavet. Banen blev i 2009 kåret til den bedste nye golfbane i verden.

Thracian Cliffs

Thracian Cliffs, er designet af Gary Player, og ligger helt ud til Sortehavet. Banen er lagt respektfuldt imellem klipperne langs kysten, og du er sikret udsigt til enten klipper og/eller havet. Banen rummer flere spektakulære huller, som du gladeligt vil fortælle om, når du kommer hjem. F.eks. er der et par-3 hul med en green, der er som skåret ind i klippesiden og ligger ca. 40 meter under teestedet. Du er på denne bane sikret spektakulær udsigter, udfordrende golf og en gennemført golfoplevelse.

Del denne side via E-mail