Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Azorerne

Om Azorerne

Smukke golfbaner og masser af unikke oplevelser!

Det er intet mindre end en fryd for øjet at spille golf på de to baner på Sâo Miguel, den største og vigtigste ø på Azorerne. Fryden skyldes, at farverige blomster som azalea, hibiscus, hortensia står i fuldt flor op til fire gange om året, fordi der altid er fugtigt og varmt på de atlantiske øer på grund af Golfstrømmen. Den medfører, at der sjældent er under 16 grader i vinterhalvåret og over 26 grader i sommerhalvåret, og at fairways som regel er indrammet af blomstrende farveorgier.

Der findes to rigtigt gode baner på øen - Batalha, der ligger ca. 20 minutters kørsel fra Ponta Delgada, og Furnas, der ligger i det smukke område af samme navn. Begge baner er kendetegnet ved en skønhed, der bjergtager den enkelte spiller, ro og fred - specielt fordi banerne ikke besøges af så mange spillere som på andre golfrejsemål. Langt de fleste gange er det også lig med gode starttider, så I kan nå alt det andet, øen byder på - lige fra afslapning til masser af udflugter. 

Der er ingen tvivl, Azorerne er kort sagt et unikt rejsemål både på og uden for golfbanen. Her venter oplevelser, der er smukkere, end man kan forestille sig, gode golfbaner og et hav af fantastiske udflugterne. Azorerne er et ideelt rejsemål for jer, der både prioriterer golf, oplevelser og fantastiske omgivelser på ferien. 

Læs mere om golf på Azorerne her. 

Golfbaner

Batalha
Batalha

Batalha-banen, der en kort overgang hed Azalea, ligger på vulkansk grund på en højslette. Banen har meget større og anderledes udfordringer end Furnas (tidligere Cedars). Terrænet varierer meget, og det gør de synsmæssige indtryk også i form af store kontraster mellem de grønne fairways og de stenede omgivelser.
Nogle huller løber op ad bakke, andre ned ad bakke mellem større og mindre trægrupper, ligesom det skifter mellem brede og smalle huller på flade arealer.

De 27 huller er en blanding af links- og skovbane. Afveksling mangler ikke, lige meget hvilke sløjfer der danner dagens 18-hullers-bane. Heller ikke længde- eller kvalitetsmæssigt er der forskel på de tre sløjfer.
Fra de højest beliggende punkter har man nogle så betagende panorama-udsigter over det frodige, bølgende landskab med Atlanterhavet som baggrundskulisse, at det er svært at bevare koncentrationen om golfspillet. Batalha-anlægget ligger 15 minutters kørsel nord for Ponta Delgado.
www.azoresgolfislands.com/en/

Furnas
Furnas

Hovedøen i øgruppen Azorerne, São Miguel, kaldes med rette Den grønne ø på grund af dens eviggrønne marker og bjergskove, der indikerer, at øen får en del vand fra naturens haner. Mange, korte regnbyger passerer forbi, og de gør øens to golfbaner til både golf- og naturoplevelser.

Ikke mindst præger stor frodighed den gamle bane, Furnas, der en kort overgang hed Cedar, hvis første ni huller blev anlagt helt tilbage i 1939 af datidens berømte skotske banearkitekt, MacKenzie Ross. Det skete i Furnas-dalen, hvor der heldigvis var plads til at udvide med yderligere ni huller mange år senere - i 1986.
De nye huller var dengang mere åbne end de gamle, men dét er ikke tilfældet mere. Nu spiller man samtlige 18 huller på træomkransede fairways - nærmest alléer - hvor stort set ethvert vildfarent slag betyder, at bolden ping-pong’er mellem stammerne, der står så tætte, at man ofte må slå bolden vinkelret tilbage på fairway. Nogen lang bane er Furnas ikke på papiret, men den føles alligevel lang, fordi bolden ikke ruller mange meter på de bløde fairways.
www.azoresgolfislands.com/en/

Spil golf i naturskønne omgivelser på Azorerne med Bravo Golf

Azorerne, en smuk perle midt i Atlanterhavet, tilbyder en unik og uforglemmelig oplevelse for golfentusiaster. Med Bravo Golf kan du opdage denne fantastiske øgruppe, hvor frodig natur, spektakulære landskaber og førsteklasses golfbaner kombineres for at skabe den perfekte golfrejse. Azorerne er kendt for deres naturskønne skønhed og behagelige klima, hvilket gør dem til et ideelt rejsemål for golfspillere på alle niveauer.

Enestående golfbaner på Azorerne

Selvom Azorerne måske ikke er det første sted, der kommer til at tænke på som en golfdestination, er øgruppen hjemsted for nogle imponerende golfbaner. Disse baner tilbyder ikke kun udfordrende spil, men også enestående naturscenerier, som gør din golfrunde til en visuel fornøjelse.

Populære golfbaner i Azorerne

  1. Furnas Golf Course: Beliggende på São Miguel-øen, er denne bane kendt for sine smukke omgivelser med frodige grønne landskaber og varme kilder i nærheden. Designet af Mackenzie Ross og senere udvidet af Cameron Powell, tilbyder banen en spændende og udfordrende oplevelse.
  2. Batalha Golf Course: Også beliggende på São Miguel, byder denne bane på 27 huller, der strækker sig over vulkansk terræn med spektakulær udsigt over havet. Batalha er kendt for sin fremragende vedligeholdelse og udfordrende design.

Det perfekte golfklima

Azorerne nyder godt af et mildt og behageligt klima hele året, hvilket gør det muligt at spille golf i ideelle forhold uanset sæson. Den friske atlantiske luft og de moderate temperaturer skaber et perfekt miljø for golfspillere, der ønsker at undslippe ekstrem varme eller kulde.

Fantastiske hoteller på Azorerne

Bravo Golf sikrer, at din golfrejse til Azorerne bliver så komfortabel og luksuriøs som muligt. Vi samarbejder med nogle af de bedste hoteller og resorts på øerne, der tilbyder lækre faciliteter.

Udforsk Azorernes naturskønhed

Udover golf byder Azorerne på en bred vifte af aktiviteter og naturoplevelser. Tag en pause fra golfspillet og udforsk de vulkanske kratersøer, varme kilder og storslåede vandfald. Øgruppen er også kendt for sin marine biodiversitet, så en hvalsafari eller dykkertur er et must. Gå ikke glip af de charmerende landsbyer og lokale markeder, hvor du kan smage på friske, lokale specialiteter.

Planlæg din drømmerejse med Bravo Golf

Hos Bravo Golf gør vi det nemt at planlægge din perfekte golfrejse til Azorerne. Vores erfarne team hjælper dig med at skræddersy en pakke, der passer til dine ønsker og behov. Uanset om du rejser alene, med venner eller familie, sørger vi for, at din oplevelse bliver uforglemmelig.

Oplev Azorerne som det ultimative golfrejsemål med Bravo Golf. Kontakt os i dag for at begynde planlægningen af din næste golfrejse og lad os tage hånd om alt, så du kan koncentrere dig om at nyde spillet og de fantastiske omgivelser.

Vil du opleve Azorernes golfbaner med andre golfglade danskere, så tag med på en af vores mange matchture, og ønsker du ikke at spille golf, kan du også se vores charterrejser til Azorerne.

Del denne side via E-mail