Om Tenerife

Golfrejse til fantastiske Tenerife

Om Tenerife

Høj kvalitet og super gode baner!

Som solsikkert rejsemål med hoteller og lejligheder af rigtig god standard har Tenerife for længst slået sit navn fast som et af danskernes yndlingsrejsemål i vinterhalvåret.

Tenerife er ikke blot populær blandt solhungrende danskere. Også de professionelle golfspillere på Europaturen har flere gange besøgt øen, og Golf Del Sur, Adeje og Abama har lagt græs til. Tenerife blomstrer i disse år som golfrejsemål, og banerne på øen er af høj standard. To af dem, Golf Las Américas og Buenavista Golf Course, har fået priser for at vise hensyn til miljøet under såvel opførelse som daglig pasning.

I Bravo Tours’ program findes indkvartering af alle typer - fra lejligheder til lækre hoteller med All Inclusive. Man kan bo som man vil og spille golf på baner af høj kvalitet. Men det vil andre også, så det gælder om at booke sine starttider i god tid!

De fleste af banerne kan nås med taxi til en rimelig pris – men der kan med fordel lejes bil. Hvis du vælger at leje bil, må du ikke snyde dig selv for en oplevelse af de store: Golflegenden Severiano Ballesteros har designet Buenavista Golf i det vestlige hjørne af Tenerife. Ballesteros præsterede fantastiske ting i sin aktive karriere. Her har han præsteret fantastisk design. Køreturen fra sydkysten varer cirka en time, men banen er turen værd!

På naboøen La Gomera finder du også en helt unik golfoplevelse. Bestil den med, når du booker rejsen - så er er både færgetransport til La Gomera og transport til banen derovre inkluderet i prisen.

Læs mere om Tenerife her.

Golfbaner

Golf las Américas
Golf las Américas

Golf Las Amèricas er en fantastisk velholdt bane velegnet til alle typer af golfspillere. Banen er på det professionelle plan yderst anerkendt for den altid gode stand og tilgivende - om end udfordrende - layout. Banens smukt anlagte søer bidrager til mange spændende huller og vil være et godt bud på ugens første runde. Før og efter en runde på Golf Las Amèricas kan et besøg i det imponerende klubhus varmt anbefales. Klubhuset er en arkitektonisk perle og indbyder til hygge, socialt samvær, og personalet står altid klar til at servere kolde forfriskninger. Banen er anlagt i 1998 og er designet af John Jacobs.

OBS. Ønsker du en greenfee-tid på Golf Las Americas, som ligger mellem kl. 07.30-09.00 eller kl. 11.30-13.30, bedes du kontakte Bravo Tours hurtigst muligt. Vi anbefaler booking/reservation senest 3 måneder før afrejse. Bravo Tours kan i de fleste tilfælde bestille en golftid på banen. Er I en gruppe på mere end fire personer, anbefaler vi også, at I bestiller i god tid.

Golf Costa Adeje
Golf Costa Adeje

Golf Costa Adeje ligger 5 km fra Playa de las Américas og er anlagt på gamle bananarealer med udnyttelse af de små plateauer afgrænset af stengærder. Banen har store greens og de mange søer stille krav til golfspillernes præcision.

Banen er designet af den berømte golfbanearkitekt Pepe Gancedo, og hvert hul er blevet konstrueret i harmoni med det naturlige terræn. Mange steder på banen er der udsigt over La Gomera, Adeje-bjergkæden, Playa de la Americas og havet. En fantastisk golfoplevelse på Tenerife

Golf del Sur
Golf del Sur

Ingen andre baner på Tenerife har været vært for så mange professionelle turneringer som Golf del Sur. Europa Touren har afviklet Tenerife Open flere gange for både herrerne og damerne.

Spaniens måske bedste banearkitekt, Pepe Gancedo, har designet Golf del Sur, der åbnede i 1987. Banen blev hurtigt kendt, fordi José Maria Olazábal i 1989 vandt den første udgave af Tenerife Open og ved den lejlighed roste layoutet i høje toner. Især fremhævede han 3. hul (par 5) på Nord-sløjfen, hvor en dramatisk klippe-ravine afgrænser højre side af fairway og sort, vulkansk sand venstre side. Også Syd-sløjfen har et signaturhul, 2., et langt par 3, hvor greenen ligger omgivet af det sorte lavasand og dermed virker som en grøn ø. Det er i øvrigt ikke særligt svært at spille fra lavasandet - hvis man øver sig lidt i forvejen.

La Tecina Golf – La Gomera

Tecina Golf blev bygget i 2003, og at spille denne unikke bane er en oplevelse uden lige! Donald Steel har designet banen på en nedlagt bananplantage, og da øen er ekstremt bjergrig, har arkitekten haft en enorm udfordring. Løsningen er spektakulær!

Du bliver transporteret op af bjerget til første tee, herefter går det kun nedad. Når du ankommer til sidste hul, har du nået en højdeforskel på knap 200 meter.

Layoutet byder på grønne fairways og fantastiske udsigter – du har havudsigt på alle huller. På mange af hullerne har man svært ved at bevare koncentrationen på grund af omgivelserne – her findes et par 3 hul, hvor du slår over en kløft, green ligger lavt og langs hele venstre side findes en dyb afgrund. Banen kategoriseres som middelsvær.

En ganske unik oplevelse – en fantastisk blomsterpragt af hibiskus og bougainvilleaer, det majestætiske Atlanterhav og La Gomeras unikke fugleliv – jo, der venter dig en oplevelse for livet!

Med Bravo Tours skal du selv komme til færgen på Tenerife – til gengæld er færgebilletten fra Tenerife (tur/retur) samt transport fra færgelejet til banen (tur/retur) inkluderet i prisen.

Amarilla golf
Amarilla Golf & Country Club

Amarilla Golf er 18 vidunderlige huller ved havet. Designeren, Donald Steel, har benyttet sig af de smukke kontraster på øen til at skabe en varieret bane med betagende udsigt over Atlanterhavet. Specielt 5. hul er en virkelig perle for golf-elskere, hvor du fra tee skal svæve bolden over havets overflade for sikkert at komme frem til green.

Banen er anlagt i 1989 og har blandt andet været vært for Open de Tenerife, som er en del af den europæiske PGA Tour. Med Teide i ryggen og Atlanterhavet i horisonten, vil en runde på Amarilla for altid være printet i din hukommelse som en af de helt store golf og naturoplevelser.

Buenavista Golf

Buenavista Golfbane, designet af Seve Ballesteros, er en udfordrende bane beliggende i smukke omgivelser, hvilket gør den til det ideelle sted for golfspillere, der søger en ægte golfoplevelse i kontakt med naturen og havet. Banen har 18 huller og er par 72 med en samlet længde på 6.150 meter. Nogle af disse huller er så tæt på kysten, at du får følelsen af, at du slår bolden lige ud i havet, med imponerende bjerge som baggrund. Området har status som beskyttet naturpark og er berømt for sit milde klima året rundt.

Ved golfbanen er der også en driving range, to putting greens og et chipping-område.

Afstand til baner

Afstand til baner

Anbefalede hoteller og baner

Vi har samlet en række hoteller og baner som vi benytter når du skal af sted. Nedenstående kan du få et overblik over hotellernes placering i forhold til banerne. Ønsker du at vide mere om den enkelte bane kan du klikke på ”golfbaner” i ovenstående menu.

Baner 1. Hotel Bahia Principe 2. Las Americas 3. Los Chrisrianos
1. Abama Golf  13 km 21,5 km 22,5 km
2. Amarilla Golf & Country Club 25 km 17 km 16 km
3. Buena Vista Golf 57 km 51 km 52 km
4. Golf Costa Adeje 6 km 11 km 12 km
5. Golf las Américas 11 km 2,3 km 3,8 km
6. Golf del Sur 24 km 15 km 14 km
7. Real Club de Golf de Tenerife      

8. La Gomera - Tecina Golf

(Naboøen) (Naboøen) (Naboøen)

 

Taxapriser til banerne Hotel Bahia Principe Las Americas Los Chrisrianos
Buenavista Euro 80 Euro 80 Euro100
Adeje Euro 10 Euro 13 Euro 18
Amarilla Euro 30 Euro 20 Euro 20
Golf del Sur Euro 34 Euro 20 Euro22
Las Americas Euro 20 Euro 5 Euro 6
Abama Euro 18 Euro 20 Euro 30

Priserne er ca. priser for taxa til banerne

Når du ikke er på golfbanen

En usædvanlig naturoplevelse kan man nemt få på en golffridag på Tenerife. Kør fra sydkysten op mod vulkanen Teide, der er Spaniens højeste bjerg. Her kører man igennem flere klimazoner og ender oppe på plateauet Las Canadas. Her finder man en usædvanlig natur, og man kan bestige Teide via en svævebane. Den helt store oplevelse kommer, når man kører fra det golde område på toppen mod nord igennem nye klimazoner, hvor det bare bliver mere og mere frodigt. Man ender ved Puerto de la Cruz, hvor man nærmest kører ind i en botanisk have. Derefter anbefales det at tage motorvejen hjem mod syd, så man er klar til aftenens store kulinariske oplevelser.

Bravo Tours har mange spændende udflugter på programmet, så vil du opleve øen med danske rejseledere, er der rig mulighed for det.

Det spanske køkken byder på et væld af oplevelser, så nyd de gode tapas, når golfrunden er vel overstået.

Vi arrangerer selvfølgelig også solferie til Tenerife.

Del denne side via E-mail