Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Gran Canaria

Om Gran Canaria

Golf for en hver smag

Gran Canarias behagelige klima gør det muligt at spille golf hele året - og så er både hotellerne og banerne i top. På Gran Canaria tilbyder vi en lang række forskellige hotelmuligheder, lige fra lejligheder uden pension til ren luksus og All Inclusive. Det gør det perfekt til dig, der gerne vil kombinere god golf med en afslappende ferie i lige præcis de omgivelser, du søger. 

Det var derfor næppe helt tilfældigt, at Spaniens første golfbane blev anlagt i Las Palmas helt tilbage i 1891. Det var fastboende briter og britiske turister, der grundlagde Real Club de Golf de Las Palmas. Klubben flyttede for 50 år siden til randen af den udslukte vulkan Bandama. Meget er sket siden da, og efterhånden skyder flere og flere fantastiske baner op. De seneste år Meloneras Golf, Anfi Tauro og endnu 18 huller på Salobre Golf. Der er udfordringer for alle. Den britiskprægede golftradition skinner fortsat igennem på flere af øens golfbaner. Dog ikke på Golf Maspalomas, der har ligget 40 år på samme sted - med masser af atmosfære til følge. Banerne er let tilgængelige. Kombineret med masser af sol, gode strande, natteliv og gode restauranter gør det Gran Canaria til en ideel golfdestination - også selv om det ikke er hele familien, der spiller golf!

De fleste af golfbanerne nås bekvemt og forholdsvis billigt med taxi, men en lejet bil kan med fordel udnyttes på en golffri dag. Til gengæld er det på flere baner - bl.a. Anfi Tauro og Salobre Golf næsten nødvendigt at have en buggy.
Anfi Tauro Golf er sprængt ind i bjerget, og man får på denne bane naturscenerier, man ikke troede muligt. En fantastisk oplevelse, men pas på! Den koster bolde! Få meter uden for fairway findes kun rå klippevæg!

Læs mere om Gran Canaria her.

Golfbaner

Salobre Golf
Salobre Golf

Salobre Golf Resort byder på en fremragende golfbane. Old Course er designet af Roland Favrè, som har formået at skabe en helt speciel golfbane med store højdeforskelle, som giver spændende oplevelser fra tee. Old Course byder på stor variation i layoutet og presser dine færdigheder på en helt speciel måde.

Vær venligst opmærksom på at der på Salobre nord er obligatorisk buggy. Der anbefales også buggy på Salobre syd, men den kan spilles med trolley. Derfor skal du regne med et ekstra tillæg på kr. 20 euro. pr. pers.

Golf Maspalomas

På den sydlige del af Gran Canaria lige bag de berømte Dunas de Maspalomas ligger Maspalomas Golf. Specielt ved Maspalomas Golf er de store greens og den unikke placering helt ud til Maspalomas-stranden, som næsten altid giver en frisk brise og gør Maspalomas til en behagelig oplevelse, selv på de varmeste dage.  Maspalomas er Gran Canarias næstældste bane med et klassisk layout, som giver dig en unik fredfyldt golfoplevelse. Banen er kendt for sin længde (6.047 meter) samt sine lange og brede fairways. Maspalomas Golf er en klassisk fin bane med  masser af sand og sandklitter langs en del af hullerne - dette gør banen til en rigtig fin oplevelse. 

Modsat de andre golfbaner på Gran Canaria, så er Maspalomas Golf flad som en pandekage, og det er derfor ikke nødvendigt med buggy. Det klassiske layout suppleres af en helt igennem familiær stemning i klubhuset, som indbyder til hygge efter runden, enten med en kold øl eller en dejlig spansk frokost fra klubbens imponerende køkken.

Meloneras Golf

Meloneras Golf i udkanten af Maspalomas er en af de bedste golfbaner på Gran Canaria. Banens forholdsvis korte længde (5.347 m fra gul tee og 4.491 m fra rød tee) suppleres af en helt igennem perfekt rating af hullerne. Arkitekten Ron Kirby har på Meloneras formået at skabe en udfordrende bane for alle typer af golfspillere. Banens placering med udsigt til Atlanterhavets bølgebrus bliver orkestreret af en banekvalitet i særklasse. Banens høje kvalitet opleves blandt andet ved leje af buggy, hvor du indbefattet i prisen har en indbygget GPS, som på mange huller kan hjælpe dig godt på vej med en god score.

Meloneras er en helt igennem gennemført bane, lige fra teesteder, til fairway og fra bunkers til greens er kvaliteten i top. Et besøg på Meloneras vil efterlade dig med en golfoplevelse med kvaliteten i top. Klubbens intime bar danner rammerne for en afslutning på runden, hvor du sammen med dine medspillere kan refektere over en særklasse-oplevelse.

Vær opmærksom på, at hvis en, eller flere, spillere har et handicap på 30 eller derover så vil man altid få tildelt en starttid efter kl. 13.00.

Dette er banens politik, for at sikre optimalt flow i spillet. Vi gør opmærksom på, at det er spillerens eget ansvar at oplyse rigtigt handicap, og banen forbeholder sig ret til at kontrollere dette ved in-check.

Anfi Tauro Golf
Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf en er en golfoplevelse ud over det sædvanlige, både hvad angår design, layout og kvalitet, ligesom servicen i pro-shoppen og alt omkring banen er af tip top kvalitet. Banen er placeret i Tauro-dalen vest for feriebyen Puerto Rico og byder på 18 spektakulære huller, designet af amerikanske Von Hagge. Det er helt tydeligt, at Von Hagge har hentet inspiration fra banerne i Arizona, hvor det klippefyldte og tørre landskab minder meget om det golde lavalandskab, som man finder på den sydlige del af Gran Canaria. Derudover byder Anfi Tauro Golf på udsigt til Atlanterhavet fra mange af hullerne og måske et af Gran Canarias bedste par 3 huller. Anfi Tauro Golf er en klassebane, og uanset om du er høj- eller lav-handicapper, så giver Anfi Tauro fuld valuta for pengene og helt sikkert en bane, som man ikke finder magen til mange steder i Europa.

Afstand til baner

Afstand til baner

Anbefalede baner

På kortet kan du få et overblik over områdernes placering i forhold til banerne. Målene er ca. km. Ønsker du at vide mere om den enkelte bane kan du klikke på ”golfbaner” i ovenstående menu.

Baner

1. Puerto Rico

2. Playa del Inglés / Maspalomas / San Agustín

3. Las Palmas

4. Taurito dalen

1. Anfi Tauro

6 km

19 km

71 km

8 km

2. Real Club Las Palmas - Bandama

75 km

56 km

15 km

76 km

3. El Cortijo

60 km

41 km

21 km

61 km

4. Golf Maspalomas

23 km

5 km

57 km

24 km

5. Meloneras Golf

17 km

8 km

60 km

21 km

6. Salobre Golf

16 km

10 km

62 km

17 km

 

Her finder du en ca. pris på en taxa fra et bestemt område på Gran Canaria til golfbanerne

Baner

1. Puerto Rico

2. Playa del Inglés / Maspalomas / San Agustin

3. Las Palmas

4. Taurito dalen

1. Anfi Tauro

Euro 10

Euro 20

Euro 70

Euro 10

2. Real Club Las Palmas - Bandama

Euro 70

Euro 55

Euro 10

Euro 75

3. El Cortijo

Euro 60

Euro 45

Euro 20

Euro 70

4. Golf Maspalomas

Euro 20

Euro 10

Euro 60

Euro 30

5. Meloneras Golf

Euro 15

Euro 10

Euro 60

Euro 25

6. Salobre Golf

Euro 10

Euro 10

Euro 60

Euro 20

Oplevelser uden for golfbanen

Vil man have en flot naturoplevelse på en god fridag - også hvis man ikke spiller golf, så bør man køre en tur gennem Fataga-dalen i nordvestlig retning. Her bliver naturen smukkere og mere frodig for hver kilometer, man kommer frem. Find eventuelt et lille, hyggeligt sted at nyde frokosten i en af de små, hvide landsbyer.

I Maspalomas finder du de specielle sandbanker som efterhånden er blevet en signatur for området – en spændende oplevelse!

Bravo Tours har naturligvis et spændende udflugtsprogram klar til dig – med masser af spændende oplevelser med dansk rejseleder.

På Gran Canarias sydkyst er der dusinvis af anbefalelsesværdige restauranter, hvor man får en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Vi arrangerer selvfølgelig også solferie til Gran Canaria.

Del denne side via E-mail