Om Càdiz

Om Càdiz

Tag på ferie i Cádiz
Cádiz ligger på Spaniens vestkyst næsten så langt sydpå, som du kan komme. Byen Cádiz er en del af Cádiz-provinsen, som ligger i den fascinerende region Andalusien. I Cádiz-provinsen er der flere gyldne sandstrande, så du kan svømme i Atlanterhavet. I provinsen ligger hovedbyen Cádiz, som byder på noget for enhver smag.

Cádiz er en charmerende havneby, som ligger på en lille halvø med kyst til Atlanterhavet. Her kan du tage en gåtur i den gamle by, som er fyldt med historiske bygninger. Du kan gå på opdagelse i de snævre brostensbelagte gader og opleve den smukke gamle arkitektur og de pastelfarvede huse. Derudover finder du også nogle skønne parker i byen, ligesom du kan gå en tur langs havnen og opleve fantastiske solnedgange.

Med Bravo Golf kan du finde en golfrejse til Cádiz, hvor du kan spille på Costa Ballena Ocean Golf Club. Golfbanen ligger nord for byen Cádiz, og du spiller i smukke omgivelser helt ud til Atlanterhavet. Alt i alt har du et rigtig godt udgangspunkt for din rejse til Cádiz.

Golfbaner

Costa Ballena Ocean Golf Club

Selve banen har 27 mesterskabshuller, en 9 hullers Par-3 bane og den bedste praksis-facilitet i Europa ifølge PGA of Sweden. Alle disse er blot nogle af de egenskaber, der beskriver Costa Ballena Ocean Golf Club. Hemmeligheden bag vores succes ligger i den perfekte harmoni af fritid, træning og en lang række sportsgrene.

Det er et storslået design fra Olazabal, der tester spillere fra alle niveauer, fra scratch hándicaps til begyndere. Banen er flad med små bølger med nogle huller direkte på kysten med strategisk placerede bunkere og søer spredt rundt om banen. Par 72 SSS 72 6063M fra de gule tees og 5155M fra de røde tees.

Fairplay Golf

Fairplay Golf består af en 18-hullers bane, som er designet af Baron Paul Rolin i 2002. Banen består af velholdt vegetation, hvor du kan bruge timevis på at nyde den fantastiske sport. Du spiller bl.a. mellem oliven- og fyrretræer, og så er der også flere søer, som alt sammen gør det til en attraktiv bane at spille på.

Denne golfbane giver dig mulighed for at opleve naturen, roen og din passion for golf på en og samme tid. Banen byder på flere udfordrende huller, og den er lavet med mange varierende huller med mere vand i starten og med udsigt over La Janda-dalen, og så er der også huller med høje tees. Et højdepunkt er på hul 10, hvor du har en fantastisk udsigt til rismarker og bjerge i baggrunden.

Fairplay Golf tilbyder også et træningsområde med en driving range, to putting greens og en chipping green.

Golfbanen er PAR 73.

Real Club Novo Sancti Petri

Nyd de berømte ruter designet af Severiano Ballesteros.

Real Novo Sancti Petri Golf Club var det første design i Spanien af ​​den store Ballesteros, og for mange er det hans mesterværk. begge 18-huls baner og træningsområdet er designet til at nyde hele golffilosofien. Både begyndere og de mest krævende spillere vil føle den spanske mesters ånd i dem.

Montecastillo Golf

Montecastillo golfbane er en helt fantastisk golfbane, som kan spilles af alle, uanset niveau. Golfbanen er designet af den amerikanske golfspiller Jack Nicklaus og byder på mange spændende udfordringer i de smukkeste omgivelser. Der venter 18 udfordrende huller, som er særlig kendt for sine brede fairways og store greens.

Hvis du ønsker at træne dine slag, så finder du en stor Driving Range, hvor du kan øve forskellige slag med forskellige køller. Der er også en fin putting green på ca. 800 m2, hvor du kan øve dine putting skills.

Del denne side via E-mail