Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Koh Lanta

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Koh Lanta.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Koh Lanta.
Se vores hoteller her >

Om Koh Lanta

Skal du opleve fantastiske hvide sandstrande, krydret med tropisk natur og utrolige klippeformationer, så er Koh Lanta, som en af Thailands smukkeste øer, et indlysende valg. Koh Lantas kystlinje har masser af fantastiske strande, hvoraf nogle betragtes som de absolut fineste i Thailand, hver med sin egen hyggelige charme og atmosfære.

Alt foregår i et afslappet tempo på Koh Lanta, som er noget helt for sig selv, og et af de steder i Thailand som endnu er uspoleret. Udover de fantastiske oplevelser ved de smukke strande, så er der masser af oplevelser i den tropiske natur, og de små hyggelige landsbyer rundt omkring på øen.

Man ankommer ved Baan Saladan Landsbyen i den nordvestlige del af øen med passager- og bilfærge. Det er også i denne landsby, at de fleste indkøbsmuligheder med markeder for mad og souvenirs, dykkerbutikker, bil- og cykeludlejning findes.

Der er masser, at give sig til på de mange fantastisk strande langs kysten, men hvis du leder efter en endnu mere afslappet atmosfære, vil du elske den sydlige ende af øen. Hvis du vælger at tage turen derned, så bliver du belønnet af en række smukke, små strande, som er omgivet af naturskov og jungle. Her finder du også en lang, men ikke-udfordrende, vandretur op til vandfaldet ved Klong Jark Strand.

Koh Lanta Old Town, eller Sri Raya, er en charmerende lille badeby på øens østkyst. Som den ældste landsby på øen - og øens oprindelige centrum - er den rig på historie og thailandsk kultur. Her bor sø-sigøjnerne i deres små huse, som er bygget på pæle. Her finder du også flere rigtig gode spisesteder til små penge.

Du kan også vælge, at besøge en af de mange andre nærliggende øer. Phi Phi øerne ligger kun 30 minutters sejlads fra Koh Lanta. Men også Koh Ngai øene er bestemt et besøg værd. Ønsker du at opleve øerne på bedste vis, så er en tur med de karakteristiske longtail-både et godt valg.

Strande

Khlong Dao Stranden
Klong Dao Beach er den mest populære familiestrand, hvor der også er et stort udvalg af restauranter. Stranden er dejlig stor og bred. Her er alle hoteller og restauranter placeret og det er her junglen og stranden mødes.

Long Beach
Long Beach, også kendt som Phra Ae, er den største strand og en af de mest populære af Koh Lantas strande. Her finder du dejligt blødt og fint sand, som strækker sig over 4 kilometer i længde og derfor er den stor nok til aldrig, at føles for befolket. Stranden er perfekt til lange dejlige gåture. Der findes massevis af små restuarnter og barer. Husk at prøve restauranten Funky Fish.

Klong Nin Stranden
Klong Nin er en lille landsby beliggende midt på Koh Lanta Yai. Den dejlige sandstrand strækker sig i flere kilometer og har en meget rolig og afslappet atmosfære. Der findes masser af små hyggelige barer og restauranter i området, samt et par supermarkeder. Det er også her, du finder de kendte Bai Toey træer.

Kantiang Stranden
Helt sikkert en af de bedste strande på Koh Lanta.

Oplevelser
For dem, der ikke ønsker at tilbringe hele ferien på stranden, så er der masser, at lave på Koh Lanta. Udforsk den smukke gamle by i Lanta med sø-sigøjnerne, lær yoga, eller tag på vandreture langs de smukke stier i Koh Lanta National Parken. Lær Muay Thai kampsport eller se en af kampene på et af fitnesscentrene. Der er også mulighed for at lære sig lidt thailandsk kogekunst på kokkeskole eller man kan tage på udflugt med en af de lokale fiskerbåde. En dejlig oplevelse er også et sunset cruise, hvor du kan nyde mad og drikke, mens solen går ned.

Dansktalende rejselederservice
Når I rejser med Bravo Tours til Koh Lanta, møder I vores dansktalende rejseledere, som byder jer velkomne. Rejselederne bor i Krabi, men I kan altid komme i kontakt med dem på servicetelefonen 24 timer i døgnet, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.

Transfer
Transfer til/fra hotellet er et muligt tilkøb, så I selv har friheden til at vælge.

Bestil jeres rejse i god tid
Vi flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til Bravo Tours oversøiske rejsemål. Til Koh Lanta flyver vi med Norwegian Airlines, som flyver direkte fra Kastrup Lufthavn til Krabi. Siden vores oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg cirka en måned før afrejse, anbefaler vi, at I bestiller jeres rejse til Thailand i god tid.

Depositum på hotellet
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering på 500-1.000 kr., når I checker ind på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er, som det skal være.

Fakta om Koh Lanta
Koh Lanta er placeret i Andamanerhavet syd for Krabi. Den bedste tid at besøge Koh Lanta er i højsæsonen fra november til midt starten af april. Her er temperaturerne dejligt varme og himmelen klar og lys. Der er meget lidt regn på dette tidspunkt, hvilket gør stranden til et attraktivt sted, at hænge ud i løbet af dagen.

Oplev Koh Lanta

Vejret

Find temperaturer og vejrudsigter for hele året til din rejse.

Se vejret her >

Oplevelser

James Bond Island med speedbåd

I dag besøger vi Phang Nag Bay, der er særlig kendt som James Bond-øen fra ”The man with the golden gun”. Området ligger en kort tur fra Krabi og Koh Lanta og er absolut et must, når man holder ferie i området.

Det er ikke svært at forstå, at området er populært blandt turister. De smukke kalkstensklipper er virkelig smukke, og omgivet af mangroveskove bliver det ikke flottere. Her sejler vi også en tur og kommer tæt på den lokale flora og fauna samt de skjulte grotter, skoven gemmer på. Vi spiser også en god lokal Thai-frokost, inden vi besøger en fiskerlandsby, hvor husene ligger på pæle, og livet går sin stille gang. Her kan vi købe souvenirs med hjem, inden vi sejler retur til hotellerne.

Vejledende pris:
Voksne kr. 550 pr. person
Børn under 12 år kr. 275 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Oplev Krabi og den smukke regnskov

Kom ud og oplev syd Thailands grønne regnskov. Bad i det turkisfarvet vand ved Emerald pool, i smukke omgivelser og kom tæt på munkenes små hytter og deres orange-gule klæder, når vi bevæger os rundt ved Tiger Cave Temple i de Buddhiske omgivekser i Krabi distriktet.

Husk at få pakket de gode sko til denne tur, da terrenet både byder på skovbund og trapper, på denne smukke og historiske udflugt.


Vejledende pris:
Voksne kr. 275 pr. person
Børn under 12 år kr. 175 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

 

Ægte thai-mad

I dag lærer vi hemmeligheden bag thailandsk mad, når vi sammen forbereder nogle af de velkendte retter. Vi hører særligt mere om de mange krydderier, for de fleste lokale mener nemlig, at det er her, hele hemmeligheden er.

Det er garanti for en hyggelig, sjov og lærerig dag i det thailandske køkken – og vi rejser forhåbentlig hjem som bedre kokke, så vi også kan lave retterne derhjemme.

Vejledende pris:
Voksne kr. 400 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen

Phi Phi-øerne

Phi Phi-øerne er verdensberømte og af en god grund! Forestil dig de smukkeste øer, krystalklart vand og masser af eventyr – så har du Phi Phi-øerne.

Vi tager afsted fra hotellet og går om bord i vores speedbåd. Her fra sejler vi på eventyr til flere smukke og fantastiske bugter og strande. Efter en god thailandsk frokost i Lo Dalum Bay, finder vi snorkeludstyret frem, så vi kan se den smukke verden under vand. Der er også mulighed for solbadning og svømning.

Der er ingen tvivl om, at Phi Phi-øerne er en fantastisk oplevelse!

Vejledende pris:
Voksne kr. 410 pr. person
Børn under 12 år kr. 220 pr. person

Udflugten skal bestilles på destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find din rejse til Koh Lanta

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7