Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Golfrejser til Thailand

Om Thailand

Om Thailand

Eksotisk badeferie og super-golf!

Thailand er intet mindre betagende. Det eksotiske rejsemål byder på lange strande, dejlige hoteller og ikke mindst en skøn kultur. Her til kommer masser oplevelser og ikke mindst rigtig gode golfbaner.
Rejser du med Bravo Tours’ til Thailand, har vi intet mindre end Hua Hin-områdets seks baner på programmet. Her er både nye golfbaner, klassikere og baner til alle niveauer. Du bliver med garanti ikke skuffet over en runde golf i Thailand.

Når man tænker på golf i Thailand, kan man godt blive nervøs for. at det dejlige klima udtørrer banerne – det er ikke tilfældet. De fleste golfbaner mangler nemlig ikke vandingsvand, fordi regnvandet fra regntiden opsamles i store vandreservoirer - til brug i tørre perioder. Derfor kan man næsten være sikker på, at man på en golfferie i Thailand stifter bekendtskab med vandhazarder på samlebånd - i form af hav, søer, floder og kanaler.

Golf i Thailand er høj standard – både på banerne, men også på hotellerne. Der er få steder i verden, der kan hamle op med Østens serviceniveau. Og så gør det jo ingenting, at leve omkostningerne er i bund sammenlignet med Danmark. Der er altså rig mulighed for aftergolf på terrassen eller i klubhuset efter dagens runde.

De dage I ikke spiller golf, er der masser at opleve. Det gælder både i Hua Hin, hvor I helt sikkert bør besøge natmarkedet og området i Tuk Tuk. Der er heller ikke langt til Bangkok eller for den sags skyld River Kwai!

Der venter Jer eksotiske oplevelser og fantastisk golf i Thailand.

Golfbaner - Hua Hin

Pineapple Valley Golf Club
Pineapple Valley Golf Club

Pineapple Valley Golf Club (tidligere Banyan) er den nyeste af banerne i Hua Hin, og man må konstatere, at det også er en særdeles ambitiøs golfbane. GolfEAST, der har designet og stået bag etableringen af banen, står også bag andre topbaner i Østen, bl.a. Blue Canyon på Phuket, som Touren har benyttet flere gange og rangerer højt. GolfEAST mener endda, at Banyan har muligheden for at blive én af de allerbedste baner i Sydøstasien.

Det er et smukt syn, der møder en, når man træder ind på The Banyan. Banen er flot integreret i naturen mellem træer og klipper. Der er mange udfordringer – bl.a. er der søer i spil på fem huller og et vandløb, der krydser seks huller. Banen er i par 72. Det smukkeste syn finder man på teestedet på hul 15. Her ser man bjergene omkring og det blå hav i baggrunden.

Med Bravo Tours kan man desuden vælge at bo i én af de 5-stjernede villaer på golfbanen. Nogle med privat pool og mange med god plads til fire voksne. Banyan er dermed en skøn helhedsoplevelse, når man skal holde ferie og spille golf samtidig. Som på de øvrige baner i området, er der skønt klubhus og restaurantfaciliteter.

www.banyangolfresort.com

Black mountain golf
Black Mountain

Topklasse golf, fantastiske omgivelser og en dejlig venlig atmosfære gør Black Mountain til en skøn oplevelse. Ca. 15 minutter fra centrum i Hua Hin finder man denne fantastiske golfbane. 6500 meter par 72 og beliggende i et let kuperet område med masser af udfordringer.

Der er søer og vandløb, niveauforskelle og utroligt mange interessante huller, der dels er et flot syn, men også en golfmæssig stor oplevelse. På de fleste huller er der relativt god plads til at lande bolden, men der er også huller, hvor man ryster lidt på teestedet ,som fx hul 7, hvor der er vand på begge sider af fairway. Også det lange hul 6 kan være en udfordring. Godt nok går det ned af bakke meget af vejen, hvor man får foræret nogle meter, men greenen bliver så pludselig en opgave, da der er meget vand omkring.

Generelt må man sige, at for golfspilleren med et almindeligt drive, er banen ganske venlig, mens dem, der slår rigtig langt, skal tænke sig lidt mere om. Greens er store, man har mange muligheder for pin placeringer. Black Mountain er i øvrigt svensk-ledet. Der er et stort flot klubhus med en dejlig restaurant.

www.bmghuahin.com

Palm Hills

Kun to år efter sin åbning i 1991 blev de 18 smukke huller i Palm Hills Resort & Country Club uden for Hua Hin brugt til Thailand World Pro-Am Tournament. En stor cadeau til banearkitekten Max Wexlers spændende og afvekslende layout, der ved den lejlighed blev rost til skyerne af arrangøren, PGA of Great Britain. Det er både en naturmæssig og en spillemæssig oplevelse, man får på Palm Hills-banen, fordi den ligger 80 meter over havets overflade med panorama-udsigter over både Siam Bugten og til Petchaburis-bjergene. Et blændende farveorgie af bougainvilla-blomster pryder også billedet.

Bløde, ondulerede fairways betyder, at bolden ikke løber ret langt efter nedslaget. Til gengæld sprinter den af sted på de lynhurtige greens, hvor man skal være lidt af en kunstner for at undgå tre-putts. Der er vand i spil på 12 huller - med 2., 8., 11. og 14. som de, der skal spilles med størst omtanke og præcision - hvis man ikke skal miste bolde og indkassere straffeslag. Også det delvist blinde 10. hul kræver stor taktisk og teknisk kunnen.

www.palmhills-golf.com

Seapine golf
Seapine Golf Club

Seapine Golf Club Hua Hin har høstet meget anerkendelse! Først og fremmest på grund af den gode beliggenhed syd for byen direkte ned til Hua Hins bedste strand. Vinden fra havet kommer i spil, og de sidste 3 huller byder på en fantastisk finish med et par 5, et par 3 og et par 4 hul hul helt ned til den fantastiske strand.

Som kuriøsitet kan nævnes, at banen faktisk er ejet af det Thailandske militær – derfor kaldes banen også ”The Army Course”

Et ny klubhus, med udsigt over 18. hul, blev åbnet i december 2010.
Banen er flad – men alene på grund af beliggenheden er den absolut et besøg værd.

Springfield Royal

Ca. 20 kilometer nord for Hua Hin ligger Springfield Royal Country Club, hvor selveste Jack Nicklaus har skabt 27 spændende huller i resortet Springfield Village Golf & Spa. I et let bølgende, frodigt landskab i skyggen af bjergene venter både en æstetisk og golfmæssig oplevelse, man husker for livet.
I bedste Jack Nicklaus-stil er Springfield nærmest ”oversvømmet” med vandhazarder, idet ikke færre end 18 af hullerne har vand i spil. Specielt hullerne 19-27 kræver nogle voldsomme satsninger - eller forsigtigt/fornuftigt spil - i forbindelse med vandhazarderne. På fem huller i træk - fra 22. til og med 26. hul - er der så mange søer, at man mere fokuserer på vand end på land! Et paladsagtigt klubhus fuldender indtrykket af en eventyrbane.

Springfield har siden sin åbning i 1993 rangeret blandt Thailands Top 10-baner, dels på grund af sit fascinerende layout og dels på grund sin høje pasningsmæssige standard. Også driving-range hører til landets bedste, og derfor træner mange af de bedste asiatiske tourspillere her.

Royal Hua Hin

En aristokratisk bane. Sådan beskriver man bedst The Royal Hua Hin Golf Course, der er nabo til Hua Hins berømte banegård på strækningen Bangkok-Singapore. Banen var Thailands første golfbane og åbnede helt tilbage i 1924. De mange år har givet banen den særlige atmosfære, man kender fra klassiske, britiske parkbaner.

Det var da også en skotte, O. A. Robbins, der designede Royal Hua Hin, da han arbejdede som jernbaneingeniør i Thailand. Han spekulerede overhovedet ikke i vandhazarder, og selv om banen blev gennemgående renoveret i 1980’erne, findes der stadig ikke vandhazarder. Alligevel har banen for foden af Flintstone Hill (Khao Hin Lek Fai) rigeligt med udfordringer - ikke mindst fordi høje, gamle træer afgrænser stort set samtlige fairways.

Spillet foregår nærmest i eventyrlige jungleomgivelser, hvor man fx jævnligt stifter bekendtskab med nysgerrige aber. Hullet, man husker fra Royal Hua Hin, er 14., par 3, hvor et gammelt, smukt thai-tempel er en pittoresk baggrundskulisse. Udsigten over Hua Hin og Siambugten er også mindeværdig.

www.golfhuahin.com

Majestic Creek Golf

Majestic Creek Golf Club byder på 27 hullers fantastisk golf, der ligger blot 25 minutter fra centrum af Hua Hin. Banen ligger i et særdeles smukt område, hvor du er omkranset af smukke bjerge og skove. Banen blev til i 1993 og har siden været anset af som en af områdets absolut bedste golfbaner.

Imperial Lake View

Golfbanen Imperial Lake View byder på fire fantastiske 9-hullers baner, Mountain, Lake, Desert og Links. Mountain banen er en god bane med varierende overflader, som giver spændende udfordringer. På Lake banen er der en stor sø og mange vandhuller, som kan give udfordringer. Desert banen er designet i Arizona stil, hvor du spiller i et tørt landskab med kaktusser og klipper. De mange bunkere gør det til en udfordrende bane, hvor det kræver en strategisk tilgang for at komme godt igennem banen. På Links banen er der åbne vidder, hvor du er i kamp mod vinden.

Imperial Lake View har noget for alle golfspillere, uanset hvilket niveau du er på.

Del denne side via E-mail