Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Mauritius

Om Mauritius

Tropisk golfrejsemål med golfbaner i særklasse

I hjertet af Det Indiske Ocean ligger en lille paradisø, Mauritius. Øen er ikke kun et paradis for de strandglade rejsende, men også for golfspillere. Golfbanerne er nemlig i særklasse. De er velholdte, de kan spilles af alle niveauer, og så er de fleste baner designet af kendte designere, så der er noget for enhver smag. Det er virkelig en god golfdestination med nogle baner, som er blandt verdens 100 bedste.

Nogle af banerne ligger lige i hjertet af Mauritius’ frodige natur – mellem bjerge og havet. Andre baner ligger lige ved de hvideste sandstrande. Så udover at være en golfmæssig stor oplevelse, så spiller du også i de smukkeste omgivelser. Mauritius er nemlig kendt for sine kridhvide sandstrande, sit fantastiske vejr og smukke bjerglandskaber.

Omgivelserne uden for golfbanerne spiller også. Der er luksuriøse hoteller og tid til selvforkælelse – både hvis du vil opleve naturen, og hvis du vil slappe af på en blød sandstrand. Når du skal have en pause fra golfbanen, byder Mauritius også på mange oplevelser fx vandsportsaktiviteter som vandski, snorkling og dykning. Du kan også udforske de fænomenale naturoplevelser fx en trekking på vulkankratere, gå på opdagelse ved brusende vandfald eller se de smukke botaniske haver.

Med en golfrejse til Mauritius kan du altså kombinere topklasse golfbaner med helt fantastiske oplevelser uden for banen.

Golfbaner

Tamarina Golf

Tamarina Golf Club har en fantastisk og velholdt bane, som blev indviet i 2006. Det er en 18-hullers mesterskabsbane par 72, som er designet af banearkitekten Rodney Wright. Golfbanen byder på spændende og tekniske udfordringer, mens du kan nyde en vidunderlig udsigt over Rempart-bjerget og den blå Tamarin bugt, som ses på hul 7.

Tamarina Golf Club tilbyder en af de bedste golfbaner i Mauritius, som kan spilles af alle golfspillere, uanset niveau. Banen er over 6.886 meter lang og strækker sig over 206 hektar.

Del denne side via E-mail