Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Om Costa Navarino

Om Costa Navarino

Et lille men overraskende godt golfrejsemål

Det er nok for de færreste, at `Grækenland´ rimer på `golf´. Ikke desto mindre er det tilfældet med Costa Navarino, som ligger på den græske halvø, Peloponnes, i det sydvestlige Grækenland. Selvom antallet af græske golfbaner ikke er imponerende, så der er ikke mindre end fire forrygende 18 huls baner inden for blot 13 kilometer i Costa Navarino, der derfor må betegnes som en græsk højborg for kvalitetsgolf. Det betød også, at Costa Navarino blev præmieret med titlen som `Bedste Europæiske Golfresort 2017´ af The Global Golf Tourism Organisation.

To af banerne, The International Olympic Academy Golf Course og The Hills Course er designet af Ryder Cup legende og dobbelt Masters-vinder, José María Olazábal. Begge tilbyder gode golfudfordringer tilsat nogle fantastiske solnedgange. The Dunes Course er kendetegnet ved spektakulære udsigter til havet og floder, og banen har navn efter de sanddyner, der adskiller banen fra den gyldne strand. The Bay Course tilbyder panoramiske udsigter til både havet og bjergene, hvoraf to huller spilles langs Navarios historiske bugt.

Udover kvalitetsgolf i nye omgivelser kan du forvente exceptionel høj kvalitet, når det kommer til indkvartering. Luksuriøse resorts tæt på vandet, hvor der er tænkt over hver en detalje tilsat en god portion af den græske charme, der har gjort landet til et af danskernes foretrukne ferierejsemål.

En golfrejse til Costa Navarino er perfekt for dig, der har prøvet kræfter med andre mere kendte golfrejsemål, som har lyst til at prøve noget nyt. Eller dig, som ønsker at kombinere golfen med andre oplevelser, idet området byder på mange kulturelle seværdigheder fra Grækenlands rige historie og en smuk natur. Du behøver dog på ingen måde at forlade de luksuriøse resorts for at fylde feriedagene ud. Mon ikke dagene går helt af sig selv med lidt dasen ved poolen, selvforkælelse i spaen eller lokale, gastronomiske oplevelser i restauranten?

Det græske fastland byder på et stabilt og varmt klima i foråret og efteråret, så du kan tyvstarte eller forlænge den danske golfsæson betragteligt med en golfrejse til Peloponnes og Costa Navarino.

Golfbaner

The Bay Course

The Bay Course åbnede I 2011 og tilbyder en 18 huls bane i par 71 designet af Robert Trent Jones II. Banen er en sjov udfordring for golfspillere på alle niveauer. Fra de fleste tee-steder er der en sublim havudsigt, og to af hullerne spilles langs med Navarinos historiske bugt. Mere end 1000 oliventræer, hvoraf nogle er mere end 500 år gamle, blev bevaret under banens grundlæggelse, og de præger derfor banens layout.

The Dunes Course

Banen er designet af den dobbelte Masters-vinder og tidligere Ryder Cup Kaptajn, Bernhard Langer i samarbejde med European Golf Design. Banen åbnede i 2010, og 18 huls banen spilles i par 71. En golfrunde her byder på spektakulære udsigter til havet og floderne, og dele af banen går ligeledes gennem oliven- og frugtlunde. Store greens, brede fairways og stejle pot-bunkers tilføjer sammen med banens links-element en unik stil og spilbarhed.

The Hills Course

Både The Hills Course og The International Olympic Academy Golf Course er designet af dobbelt Masters-vinder og Ryder Cup-legende, José María Olazábal. The Hills Course måler 6.280 meter og spilles i par 72. Til de to baner hører The Hills Clubhouse, et 2.500 m2 topmoderne og arkitektonisk smukt klubhus. Banen har i høj grad bidraget til at Costa Navarino er kåret til Verdens Bedste Nye Golfrejsemål 2020 af World Golf Awards.

The International Olympic Academy Golf Course

Både The International Olympic Academy Golf Course og The Hills Course er designet af dobbelt Masters-vinder og Ryder Cup-legende, José María Olazábal. The International Olympic Academy Golf Course måler 6.366 meter og spilles i par 72. Klubhuset, The Hills Clubhouse, er et smukt og moderne hus, hvor hyggen indfinder sig før og efter en god runde.

Del denne side via E-mail