Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Costa Dorada

Estival Park Hotel Salou
4R Salou Park Resort II Salou

Om Costa Dorada

Hold ferie ved langstrakte, gyldne sandstrande i feriebyen Salou på den spanske ”guldkyst”, Costa Dorada. Det er ren afslapning, men samtidig også tæt på storbyen Barcelona.

Lange gyldne sandstrande
Syd for Barcelona strækker Costa Dorada-kysten sig. Her finder I intet mindre end 240 kilometer kyststrækning, og ”guldkystens” navn hentyder til de dejligste, gyldne sandstrande. De – i kombination med skønne hoteller – er perfekte til jer, der vil holde en afslappende ferie. Især området omkring feriebyen Salou er perfekt med sin hyggelige strandpromenade, mange restauranter og høje palmer.

Barcelonas mange oplevelser
Costa Dorada starter ved storbyen Barcelona, der er fuld af oplevelser. I vil hurtigt forelske jer i byen, hvor Gaudís mange mesterværker sætter sit præg i hele byen. Palau Güell er absolut en stor oplevelse! Gå også en tur på Ramblaen eller besøg La Sagrada Familia – kirken, der overgår næsten alle andre attraktioner.

Salou – skønt spansk ferieliv
Feriebyen Salou på Costa Dorada er indbegrebet af spansk ferieliv, når det er bedst. Her ligger rigtig mange gode hoteller – både med mange faciliteter og med fokus på ren afslapning. Det gør området perfekt for både familier og par. Salou er kort sagt et ferieparadis for jer, der vil nyde ferielivet på bedste vis.

Kombinér storbyferie med ren afslapning
Det er let at besøge storbyen Barcelona, hvis I bor i Salou. Toget kører direkte til centrum, og det tager kun omkring en time. Med Bravo Tours kan I både bo i Salou og Barcelona eller kombinere begge dele på én gang. I starter med 3 dage i Barcelona og slutter af med 4 eller 11 dage i Salou, hvor I kan fordøje storbyferiens mange indtryk.

Om Costa Dorada
Kysten syd for Barcelona kaldes Costa Dorada og er særlig kendt for sine gyldne sandstrande. Derfor kaldes kysten også for ”Guldkysten”. Den største ferieby er Salou med ca. 26.000 indbyggere.

 

 

FAKTA OM COSTA DORADA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Costa Dorada fra:
- Billund
- København

Flyet lander i lufthavnen ved Barcelona.

Flyvetid
Ca. 3 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Barcelona: 30 minutter
- Salou: 1 time og 15 minutter
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Samme tid som i Danmark.

Valuta
Euro.

 

Strande
Costa Dorada har intet mindre end 240 kilometer strande. Nogle af de bedste ligger i feriebyen Salou, men storbyen Barcelona har også gode strande.

Mad og drikke
Costa Dorada har et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Transport
Det er let at komme rundt i Spanien med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt. Der kører tog fra Barcelona til Salou.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil opleve Spanien i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv i Spanien. I kan både spille golf og dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Hotelskat
I Barcelona opkræver myndighederne hotelskat på alle hoteller/lejligheder. Skatten udgør 0,70-2,50 euro pr. person pr. nat, alt efter hotellets officielle kategori. Alle over 17 år skal betale hotelskat, og det sker direkte til hotellet. 

Shopping
Der er rig mulighed for at shoppe både i Salou og Barcelona. Sidstnævnte er et ægte mekka, når det kommer til shopping. Især Ramblaen har mange kendte butikker, men de hyggelige sidegader har også mange lokale markeder. 

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Der ligger flere gode baner tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder i Costa Dorada

Find din rejse til Costa Dorada

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort