Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Maspalosmas

Om Maspalomas

Om Maspalomas

Maspalomas – hyggelige, charmerende og gode strande

Maspalomas er et populært ferieområde på Gran Canaria. Atmosfæren er skøn og de lave bygninger, brede gader og svajende palmer bringer feriestemningen frem.

Øens længste strand
I Maspalomas ligger øens længste strand, der strækker sig helt fra Playa del Inglés til Meloneras. I Maspalomas breder stranden sig og bliver til de berømte Dunas de Maspalomas – dynerne. En 4 km2 stor sandørken, der smukt udfylder landskabet – nyd også udsigten fra kamelryg.

Aktiviteter og oplevelser
Ud over Maspalomas’ flotte sanddyner, er der også meget at lave for børn og voksne. Her ligger vandlandet Aqua Sur og forlystelsesparken Holiday World. Vil I ud at opleve området omkring, kan I let gå til øens største ferieby, Playa del Inglés og det eksklusive område, Meloneras. Her ligger både shoppingcentre, gode restauranter og hyggelige barer.

Oplev Gran Canaria
Der er meget at opleve på Gran Canaria. Tag med på ørundtur, oplev de autentiske huler midt på øen og den flotte natur. I kan også leje en bil og se øen i jeres helt eget tempo – så snart I tager væk fra turistområderne, viser Gran Canarias kontraster sig frem.

Tæt på golfbanerne
Gran Canaria har rigtig mange golfbaner, og i Maspalomas ligger én af de gode baner, Maspalomas Golf. Her er udfordringer for en hver. Der er heller ikke langt til Meloneras Golf, og vil I prøve at spille på Salobre, nås denne også nemt med taxa. I får de bedste starttider, hvis I booker hjemmefra – Bravo Tours’ golfafdeling giver gerne råd og vejledning.

Transfer
Det tager ca. 30 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Maspalomas

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Gran Canaria

Om destinationen

Gran Canaria.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail