Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Barcelona

Om Barcelona

Om Barcelona

Storby, arkitektur og skønne strande
Barcelona er både forunderlig og fantastisk, arkitektonisk og afslappende. Arkitekten Antoni Gaudí har sat sit storslåede præg på byen, og overalt overrasker små detaljer øjet. Ramblaen inspirerer til shopping, og sidegaderne inviterer indenfor til lokale markeder. Det hele kombineres med skøn tapas, fantastiske strande og livlige gadekunstnere. Nyd en forlænget weekend i Barcelona eller en hel uge i den skønne storby. Velkommen til Barcelona!

Den perfekte kombination
Det er svært ikke at holde af Barcelona. Byen er Spaniens næststørste, og har den perfekte kombination af storbylivets glæder og ferielivets facetter. Tæt på kysten ligger de dejlige strande, mens ramblaen strækker sig ind i landet. Her stjæler butikkerne og restauranterne billedet, men side om side ligger også et væld af storbyens seværdigheder og fine bydele.

Storbyferie i Barcelona
Det er ganske let at forstå, at mange hvert år forelsker sig i Barcelona, og nyder en storbyferie netop her. For selv om vejret indbyder til ren afslapning, inviterer byen også på et væld af spændende storbyoplevelser. Storbyferien byder på en helt unik puls, der både kan være helt nede i gear eller fuld af tempo - det handler blot om, hvad I har lyst til. Tag en bus til byens mest kendte seværdigheder, besøg La Sagarda Familia - Spaniens mest besøgte attraktion og meget mere. Helt særlig er også Ramblaen, hvor en storbyferie rigtig tager form. En storbyferie til Barcelona er ganske enkelt noget ganske særligt!

Gaudís by
Hvis I elsker kunst, kultur og arkitektur, så er Barcelona en perle – og selv om det ikke er jeres største interesse, kan man ikke undgå at blive betaget. Arkitekten Gaudí har leget med både farver og mosaikker og fremskabt mesterværker i verdensklasse. Oplev La Sagrada Familia – kirken, de begyndte at bygge i 1882, men som endnu ikke færdig. Byggeriet tager pusten fra de flere! Palau Güell er endnu en af Gaudís mest imponerende værker, og et af de mest populære steder i Barcelona. Parken er fyldt med smukke mosaikker og glade dage, når de mange gøglere underholder dagen lang.

Et væld af seværdigheder
Der er så meget at opleve! Glæd jer til picasso-museet, Casa Battlo og Casa Mila. Et af de mest kendte områder er uden tvivl Ramblaen. Her kan man virkelig tale om, at der er ”gang i gaden”. Når mørket falder på, lever ramblaen for alvor! Gøglerne gøgler om kap, og caféerne indbyder til mange hyggelige timer. Om dagen indbyder gaden til rigtig god shopping. Tag også kabelbanen Funicular til toppen af byen – på bjerget er der en uforglemmelig udsigt over hele området.

Spansk feriestemning
Langs ramblaen, i den gamle bydel og ved kysten findes et utal af restauranter. Især tapas er populært og prøver I, forstår I let hvorfor. De små retter smager himmelsk, og er ganske enkelt i gastronomi i verdensklasse. Nyd en øl eller et glas vin og en tapas hertil – eller nyd det som en hel middag. Bedre bliver det ikke.

Sport i Barcelona
Der er ingen tvivl – både fodbold og håndbold bliver en helt anderledes oplevelse i Barcelona. Begge hold spiller i de allerbedste ligaer, og især Camp Nou – fodboldstadionet – er berømt i hele verden. Det er derfor let at kombinere storbyens mange oplevelser med en tur til fodbold. Husk dog at bestille din billet i god tid, for det er en populær attraktion!

Vejret i Barcelona
For- og efterår minder vejrmæssigt meget om en dansk sommer med temperaturer omkring 20 grader. I sommermånederne kommer temperaturen let op på 30 grader. I sommermånederne er det derfor også perfekt at besøge Barcelonas dejlige strande.

Rejs når I vil, så længe I vil
Når I rejser til Barcelona med Bravo Tours bestemmer I selv, hvor længe I vil være afsted. Det er jeres fleksibilitet. Barcelona er perfekt til forlængede weekender, men der er også rigeligt at opleve til flere uger. Flyvetiden er kort og tager blot 3 timer. Vælger I Bravo Tours som jeres rejsearrangør, er I selvfølgelig dækket af pakkerejseloven. Det er tryghed fra start til slut.

Vores service og turistskat
Når du rejser med Bravo Tours til Barcelona, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Myndighederne i Spanien opkræver en turistskat, der betales direkte til hotellet. Det gælder alle over 17 år og svarer til 0,7-2,5 euro pr. person pr. nat alt afhængig af hotellets officielle kategori.

Find din rejse til Barcelona

Find din rejse til Barcelona

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Barcelona.
Se billeder og video her >

Vejret i Barcelona

Find temperatur og vejrudsigter for hele året.

Se vejret her >

Hoteller i Barcelona