Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Barcelona

Om Barcelona

Storby, arkitektur og skønne strande
Barcelona er både forunderlig og fantastisk, arkitektonisk og afslappende. Arkitekten Antoni Gaudí har sat sit storslåede præg på byen, og overalt overrasker små detaljer øjet. Ramblaen inspirerer til shopping, og sidegaderne inviterer indenfor til lokale markeder. Det hele kombineres med skøn tapas, fantastiske strande og livlige gadekunstnere. Nyd en forlænget weekend i Barcelona, fire skønne hverdage eller en hel uge i den skønne storby. Velkommen til Barcelona!

Den perfekte kombination
Det er svært ikke at holde af Barcelona. Byen er Spaniens næststørste, og har den perfekte kombination af storbylivets glæder og ferielivets facetter. Tæt på kysten ligger de dejlige strande, mens ramblaen strækker sig ind i landet. Her stjæler butikkerne og restauranterne billedet, men side om side ligger også et væld af storbyens seværdigheder og fine bydele.

Storbyferie i Barcelona
Det er ganske let at forstå, at mange hvert år forelsker sig i Barcelona, og nyder en storbyferie netop her. For selv om vejret indbyder til ren afslapning, inviterer byen også på et væld af spændende storbyoplevelser. Storbyferien byder på en helt unik puls, der både kan være helt nede i gear eller fuld af tempo - det handler blot om, hvad I har lyst til. Tag en bus til byens mest kendte seværdigheder, besøg La Sagarda Familia - Spaniens mest besøgte attraktion og meget mere. Helt særlig er også Ramblaen, hvor en storbyferie rigtig tager form. En storbyferie til Barcelona er ganske enkelt noget ganske særligt!

Gaudís by
Hvis I elsker kunst, kultur og arkitektur, så er Barcelona en perle – og selv om det ikke er jeres største interesse, kan man ikke undgå at blive betaget. Arkitekten Gaudí har leget med både farver og mosaikker og fremskabt mesterværker i verdensklasse. Oplev La Sagrada Familia – kirken, de begyndte at bygge i 1882, men som endnu ikke færdig. Byggeriet tager pusten fra de flere! Palau Güell er endnu en af Gaudís mest imponerende værker, og et af de mest populære steder i Barcelona. Parken er fyldt med smukke mosaikker og glade dage, når de mange gøglere underholder dagen lang.

Et væld af seværdigheder
Der er så meget at opleve! Glæd jer til picasso-museet, Casa Battlo og Casa Mila. Et af de mest kendte områder er uden tvivl Ramblaen. Her kan man virkelig tale om, at der er ”gang i gaden”. Når mørket falder på, lever ramblaen for alvor! Gøglerne gøgler om kap, og caféerne indbyder til mange hyggelige timer. Om dagen indbyder gaden til rigtig god shopping. Tag også kabelbanen Funicular til toppen af byen – på bjerget er der en uforglemmelig udsigt over hele området.

Spansk feriestemning
Langs ramblaen, i den gamle bydel og ved kysten findes et utal af restauranter. Især tapas er populært og prøver I, forstår I let hvorfor. De små retter smager himmelsk, og er ganske enkelt i gastronomi i verdensklasse. Nyd en øl eller et glas vin og en tapas her til – eller nyd det som en hel middag. Bedre bliver det ikke.

Sport i Barcelona
Der er ingen tvivl – både fodbold og håndbold bliver en helt anderledes oplevelse i Barcelona. Begge hold spiller i de allerbedste ligaer, og især Camp Nou – fodbold stadionet – er berømt i hele verden. Det er derfor let at kombinere storbyens mange oplevelser med en tur til fodbold. Husk dog at bestille din billet i god tid, for det er en populær attraktion!

Vejret i Barcelona
Bravo Tours flyver til Barcelona fra april-oktober. For- og efterår minder vejrmæssigt meget om en dansk sommer med temperaturer omkring 20 grader. I sommermånederne kommer temperaturen let op på 30 grader. 

 

FAKTA OM BARCELONA


Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Barcelona fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 3 timer

Transfer
Transfertiden fra lufthavnen til hotellet varierer alt efter, hvilket hotel I vælger at bo på. Det tager ca. 25-45 minutter at komme til dit hotel.
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel i forhold til Danmark.

Valuta
Euro. En euro svarer cirka til 7,50 danske kroner (forår 2016). De fleste steder kan I også benytte kreditkort.

Strande
Barcelonas mest berømte strand er Barceloneta, der ligger centralt i byen. Her kan I slappe af, og der ligger også rigtig mange caféer og restauranter. Der er også mange fine faciliteter, ligesom der spilles både beachvolley mm.

Mad og drikke
Barcelona er – ligesom resten af Spanien – verdensberømt for sin fantastiske tapas og gode spanske vine. Snyd ikke dig selv for en særklasse god madoplevelse – både som snack og som middag.

Shopping
Barcelona er et ægte mekka, når det kommer til shopping. Især Ramblaen har mange kendte butikker, men de hyggelige sidegader har også mange lokale markeder.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Hotelskat
I Barcelona opkræver myndighederne hotelskat på alle hoteller/lejligheder. Skatten udgør 0,70-2,50 euro pr. person pr. nat alt efter hotellets officielle kategori. Alle over 17 år skal betale hotelskat, og det sker direkte til hotellet.

Vores service
Vi gør opmærksom på, at opholdet er uden rejselederservice, men vores rejseledere i Salou kan dog altid kontaktes på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet. 

 

Find din rejse til Barcelona

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort