Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Playa de las Américas

Om Playa de las Américas, Tenerife

Om Playa de las Américas, Tenerife

Playa de las Américas – Tenerifes populære og livlige ferieby

Rejs med til Tenerifes største og mest populære ferieby, Playa de las Américas. Byen byder på nogle af øens dejligste og børnevenlige strande, mange restauranter og et hyggeligt byliv.

Gode strande, liv og glade dage
I Playa de las Américas finder du sol og strand, gode madoplevelser og ikke mindst et skønt ferieliv. Her er der altid gang i mange spændende aktiviteter. I byens centrum finder I et utal af restauranter, barer og natklubber – her er liv døgnets 24 timer. Nyd også solens stråler på de dejlige og børnevenlige sandstrande, der ligger langs den skønne strandpromenade, der strækker sig helt til Los Cristianos.

Hvor skal I bo i Playa de las Américas?
I dag strækker byen sig over et stort område, men vi har udvalgt hoteller og lejligheder til en hver smag i Tenerifes største ferieby. Her kan I både bo i centrum, tæt på stranden og med eller uden pension. Vi finder gerne det helt rette valg til jer.

Oplev Tenerife
Playa de las Américas er det perfekte valg, hvis I gerne vil opleve Tenerifes mange seværdigheder. Oplev vulkanen Teide, øens skjulte sider på en spændende ø-rundtur og en af verdens flotteste dyreparker, Loro Parque. I kan også leje en bil og se øen I jeres helt eget tempo.

Golf på Tenerife
Vil I spille golf i løbet af ferien, kan I med fordel på i Playa de las Américas. I har tre golfbaner i kort afstand fra byen: Golf Costa Adeje, Golf Las Americas og Amarilla Golf. De bedste starttider får I, hvis I bestiller en golfpakke hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper jer gerne med at booke de baner, I ønsker at bestille på.

Transfer
Det tager cirka 30 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Playa de las Américas.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Tenerife

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Del denne side via E-mail