Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Tazacorte

Om Tazacorte

Om Tazacorte

Tazacorte - flest solskinstimer i hele Spanien

Det ægte og uspolerede La Palma finder I i Tazacorte. Her åbner sig en verden af hyggelige gader, smukke gamle huse og en helt særlig ro. Her er der tid til at nyde livet og læne sig tilbage på det lokale torv sammen med de lokale, der gerne tager sig et spil domino.

En uspoleret solskins-by
Tazacorte er autentisk – I kommer ikke tættere på det lokale liv. I kan selvfølgelig også slappe af på stranden, hvor du næsten med garanti kan nyde solen. De lokale mener nemlig, at byen har flest solskinstimer i hele Spanien.

Helt unikt hotel
I den historiske bydel finder I et helt unikt hotel, Hacienda de Abajo. Med det samme I checker ind, vil I føle jer forført til en anden tid – det er næsten, som at bo på en lille herregård. Værelserne er smukke, og stemningen er ganske særlig. Hotellets restaurant har endda sin egen michelin stjerne. Vælger I at bo på Hacienda de Abajo, er hotellet en oplevelse i sig selv!

Bananhovedstaden
Byen Tazacorte ligger i et sammensurium af skøn natur. Her forandrer landskabet sig fra det golde syd til det frodige nord. Området er kendt for at dyrke grøntsager og frugter, især bananer. Derfor har den også fået kælenavnet ”bananhovedstaden”. Hele 80 % af byens befolkning lever af at dyrke eller sælge bananer.

Flere oplevelser
Kun få kilometer fra Tazacorte ligger Los Llanos – øens største by. Men I bor også tæt på naturen – tag fx på opdagelse på de mange smukke vandreruter eller oplev øen på ø-rundtur. I kan også sejle en tur på havet eller leje en bil – der er rigtig meget at opleve på La Palma.

Transfer
Det tager cirka én time at køre fra lufthavnen til det første hotel i Tazacorte.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

La Palma

Om destinationen

La Palma.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail