Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Playa del Inglés

Om Playa del Inglés, Gran Canaria

Om Playa del Inglés, Gran Canaria

Playa del Inglés – populær og livlig ferieby

Playa del Inglés er uden tvivl Gran Canarias største og mest livlige ferieby. Hvert år vender rigtig mange gæster tilbage for at nyde livet, sandstrandene og et stort udvalg af ferieattraktioner i området.

Det gode ferieliv
Det er få rejsemål, der har så god en kombination af sol og strand, aktiviteter og underholdning som Playa del Inglés. Her finder I en lang række af gode restauranter, barer, shoppingsmuligheder og meget mere. Området er kendt for sin altid gode stemning, liv og glade dage - for Playa del Inglés sover aldrig.

Øens længste sandstrand
I Playa del Inglés finder I øens længste sandstrand, der strækker sig hele vejen til Maspalomas berømte sanddyner. Fortsætter I forbi, kan I nyde promenaden hele vejen til det eksklusive ferieområde, Meloneras. Flere steder er der liggestole og parasoller, som I kan leje, ligesom der er mange forskellige vandsportsaktiviteter.

Mange gode restauranter
I Playa del Inglés er der altid en god restaurant i nærheden. I finder et bredt udvalg af både internationale spisesteder, lokale specialiteter og endda skandinaviske retter. Snyd ikke jer selv for en god omgang tapas eller en spansk paella – det er en fantastisk madoplevelse.

Oplev Gran Canaria
Der er meget at opleve på Gran Canaria. Tag med på ørundtur, oplev de autentiske huler midt på øen og den flotte natur. I kan også leje en bil og se øen i jeres helt eget tempo – så snart I tager væk fra turistområderne, viser Gran Canarias kontraster sig frem.

Golf på Gran Canaria
Gran Canaria er uden tvivl en ren favorit, vil I også vil spille golf på jeres ferie. Øen har seks gode baner i nærheden af dig, og Bravo Tours’ golfafdeling giver gerne råd og vejledning, så I vælger den rigtige bane. I får også de bedste starttider, hvis I bestiller jeres golf hjemmefra. 

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Playa del Inglés.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Gran Canaria

Om destinationen

Gran Canaria.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail