Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • San Agustín

Om San Agustín, Gran Canaria

Om San Agustín, Gran Canaria

San Agustín – fred og ro i skønne omgivelser

Rejser I på ferie for at nyde roen, dejlige strande og en hyggelig atmosfære, så er San Agustín det helt rette valg. Her er der plads til fordybelse og tid til hinanden.

En ægte klassiker
San Agustín har været et af de mest populære områder siden charterferiens begyndelse på Gran Canaria – og det er let at forstå. Her er de bedste rammer for en dejlig, afslappende ferie. Hotellerne er gode, og stranden perfekt til ren afslapning. De mindste kan også nyde ferien, for strandene er meget børnevenlige.

Den skønne strandpromenade
I San Agustín starter øens skønne strandpromenade, der strækker sig til Playa del Inglés, Maspalomas og Meloneras. Førstnævnte er øens største ferieby, hvor der ligger flere gode restauranter, spændende butikker og mange forlystelser. Der er ca. fire kilometer fra San Agustin til centrum af Playa del Inglés.

Oplev Gran Canaria
Der er meget at opleve på Gran Canaria. Tag med på ørundtur, oplev de autentiske huler midt på øen og den flotte natur. I kan også leje en bil og se øen i jeres helt eget tempo – så snart I tager væk fra turistområderne, viser Gran Canarias kontraster sig frem.

Golf på Gran Canaria
Gran Canaria er uden tvivl en ren favorit, vil I også vil spille golf på jeres ferie. Øen har seks gode baner i nærheden af dig, og Bravo Tours’ golfafdeling giver gerne råd og vejledning, så I vælger den rigtige bane. I får også de bedste starttider, hvis I bestiller jeres golf hjemmefra. 

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i San Agustín.

 

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Gran Canaria

Om destinationen

Gran Canaria.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail