Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Puerto Rico

Om Puerto Rico, Gran Canaria

Om Puerto Rico, Gran Canaria

Puerto Rico – Gran Canarias mest solsikre område

Puerto Rico er uden tvivl et af de mest populære valg på Gran Canaria. En ægte feriefavorit med gode strande, skøn atmosfære, og så er det byen med flest solskinstimer på hele øen.

Dejlige sandstrande
Puerto Ricos strande har fint sand, og havet indbyder til en forfriskende dukkert. Ude i vandet er der bølgebrydere, så selv børn trygt kan svømme med. Den originale strand ligger ved det hyggelige havnemiljø i byen, hvor der også er restauranter og barer. Længere mod vest ligger Playa de Amadores – en kridhvid strand med sand direkte importeret fra Caribien.

Det mest solsikre område
Søger I til Gran Canaria for at nyde solen, så er Puerto Rico det mest solsikre valg. Puerto Rico er kendt som byen med flest solskinstimer på hele øen. Her kan I virkelig nyde det dejlige klima, og samtidig er der meget at lave for både børn og voksne.

Mange aktiviteter
Puerto Rico er bygget op omkring to bjergskråninger, hvor hotellerne er placeret op ad med en smuk udsigt over Atlanterhavet. I byen ligger et stort og splinternyt shoppingscenter, Mogan Mall, hvor der både er mange butikker og et stort udvalg af restauranter. Centeret er utroligt flot og indbydende og det kan være en udfordring at komme tomhændet ud derfra. 

Oplev Gran Canaria
Der er meget at opleve på Gran Canaria. Tag med på ørundtur, oplev de autentiske huler midt på øen og den flotte natur. I kan også leje en bil og se øen i jeres helt eget tempo – så snart I tager væk fra turistområderne, viser Gran Canarias kontraster sig frem.

Golf på Gran Canaria
Gran Canaria er uden tvivl en ren favorit, vil I også vil spille golf på jeres ferie. Øen har seks gode baner i nærheden af dig, og Bravo Tours’ golfafdeling giver gerne råd og vejledning, så I vælger den rigtige bane. I får også de bedste starttider, hvis I bestiller jeres golf hjemmefra. 

Transfer
Det tager ca. 45 minutter at køre fra lufthavnen til første hotel i Puerto Rico.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Gran Canaria

Om destinationen

Gran Canaria.
Læs mere her >

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video.
Se billeder og video her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter.
Se vejret her >

Del denne side via E-mail