La Palma - Den lille ø med den store natur

Tag med til La Palma – den grønneste og mest uspolerede ø af de kanariske øer. Vulkanøen har længe stået lidt i skyggen af de mere kendte Kanarieøer som Gran Canaria og Tenerife, men danskerne er så småt begyndt at få øjnene op for denne ferieperle. La Palma er udsmykket med imponerende lava landskaber, løvtætte skove og stejle kyster, som sammen danner rammerne for en eventyrlig ferie.
På La Palma finder du et af de smukkeste steder i verdenen - Roque de los Muchachos – øens højeste bjerg. På toppen har du den mest betagende udsigt over hele La Palma, og hvis vejret er klart og skyfrit, må du endelig ikke glemme at tage et billede af Tenerife, som stikker op af havet i horisonten. På bjerget finder du også flere observatorier, La Palma er nemlig berømt for sin fantastiske stjernehimmel.
La Palma er helt sikkert attraktiv for vandrer og naturentusiaster, men øen gemmer også på mange skønne strande og bugter, hvor det er muligt at nyde solens stråler og tage en dukkert i det lune hav. De fleste af strandene er sorte pga. lava og gør oplevelsen endnu mere speciel.

La Palma har rigtig meget at byde på; både spændende historie, betagende natur og flotte strande. Vi har sammensat en rejse med de vigtigste seværdigheder, så du rejser hjem med bagagen fyldt af gode oplevelser og minder!

Rejsens højdepunkter
 • Velkomstmiddag
 • La Palmas spektakulære udsigter
 • På opdagelse i Santa Cruz
 • Det nordlige og naturskønne La Palma
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Ankomst til La Palma. Transport til hotellet og indkvartering.

Dag 2
Velkomstmiddag – Inklusive transport til og fra restauranten
Velkomstmiddag – Inklusive transport til og fra restauranten

Vi starter en uge fyldt med spændende oplevelser ud med en velkomstmiddag på en lokal restaurant i den hyggelige by Fuencaliente, hvor vi skal spise god mad, smage på forskellige vine og hygge os i hinandens selskab. Vi bruger samtidig velkomstmiddagen til at drøfte den kommende uges oplevelser. Det bliver en uge spækket med frodig natur, spændende historie og de smukkeste udsigter. Velkommen til La Palma!

 

Dag 3
La Palmas spektakulære udsigter – Heldagsudflugt – Inklusive frokost
La Palmas spektakulære udsigter – Heldagsudflugt – Inklusive frokost

Vi starter dagen med at køre til Mirador El Time, hvor vi skal opleve en af de mest spektakulære udsigter på La Palma: Aridane Dalen, som er spækket med bananplantager. Når vi har fået taget et par gode billeder, sætter vi kursen mod Las Tricias – en lille landsby på den nordvestlige del af øen. Her skal vi opleve det autentiske La Palma og nyde den afslappede atmosfære, der er i byen. Gå en tur rundt i de små snoede stræder, og giv dig god tid til at udforske den imponerende arkitektur. Vi slutter dagens udflugt af med at besøge La Palmas største attraktion, Roque de los Muchachos. Her skal vi nyde den smukke udsigt over La Palma. Det er en fantastisk oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Dag 4
På egen hånd
På egen hånd

I dag står der tid på egen hånd på programmet. Her har I mulighed for at lave lige det, I har lyst til – I kan nyde en afslappende dag ved hotellets pool eller I kan udforske endnu mere af La Palma. Vores dansktalende rejseleder er altid behjælpelig med at komme med forslag til, hvad I kan få dagen til at gå med.

Dag 5
På opdagelse i Santa Cruz – Halvdagsudflugt
På opdagelse i Santa Cruz – Halvdagsudflugt

I dag skal vi udforske La Palmas hovedby, Santa Cruz, og området omkring byen. Vi starter dagen med at kører til Mirador De la Conception, hvor vi gør et kort stop. Her skal vi nyde den skønne udsigt over Santa Cruz, og tage nogle gode billeder. Vi fortsætter videre til La Palmas ældste og vigtigste kirke, The Royal Shrine of Las Nieves. Inde i kirken finder du et fascinerende alter af sølv, som stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Kirken opbevarer også den Hellige Jomfru af Nieves, som er hovedfiguren i festivalen La Bajada de La Virgin, der fejres hvert 5. år. Vi slutter dagen af med at besøge Santa Cruz, som er en hyggelig by, der bærer præg af dens historie. Vi skal gå ture rundt i de brostensbelagte gader, besøge historiske seværdigheder og lægge vejen forbi havnen. 

Dag 6
Det nordlige og naturskønne La Palma – Heldagsudflugt inklusive frokost
Det nordlige og naturskønne La Palma – Heldagsudflugt inklusive frokost

I dag snører vi vandrerstøvlerne og sætter kursen mod den nordlige side af øen. Det er ikke helt uden grund, at La Palma bliver kaldt ”Den grønne ø”, for hele 40% af øen er nemlig dækket af fortryllende skov. Den nordlige side af La Palma er den grønneste og mest frodigste, og i dag skal vi udforske denne spændende del af øen. Vi kører langs de snoede bjergveje og gør flere stops undervejs, hvor vi skal nyde de enestående panoramaudsigter og knipse løs med kameraet. Efterfølgende skal vi udforske Los Tilos-skoven til fods. Tilos-skoven er en regnskov, der er et sandt bombardement af grønne nuancer, som fascinerer fra første øjekast. Vi slutter af med at besøge Charco Azul, som er en naturlig pool med den skønneste udsigt til havet, hvor små fiskerbåde sejler rundt.

Dag 7
På egen hånd
På egen hånd

I dag er dagen til fri disposition. I kan vælge at leje en bil og udforske La Palma på egen hånd, eller slå håndklædet ud og slappe af ved hotellets pool eller en af øens skønne strande.

Dag 8
Hjemrejse til Danmark
Hjemrejse til Danmark

Vi rejser hjem til Danmark med bagagen fyldt med gode minder efter en skøn uge på La Palma.

* Den præcise rækkefølge på udflugterne bliver oplyst på ankomstdagen

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Halvpension
 • Opvarmet pool
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb All Inclusive

Bo midt i Cancajos og lige ud til strandpromenaden
H10 Taburiente Playa er for dig, der gerne vil nyde livet i La Palmas dejlige ferieby, Los Cancajos. Det perfekte udgangspunkt, hvis du gerne vil udforske den smukke ø. På hotellet har du mange fine faciliteter, blandt andet tennisbane, restaurant, barer og dejligt poolområde. Udstyr til tennis kan lejes for 20 €. Hotellet ligger samtidig lige ned til strandpromenaden, der indbyder til mange skønne gåture langs vandet.

Hotellet byder på et fantastisk poolområde, som ligger med skøn udsigt ud over havet. Tre laguneformede pools, hvoraf én af dem er børnepool. Rundt om er der solsenge og parasoller til hotellets gæster.

Sådan bor du
På H10 Taburiente Playa kan du vælge forskellige værelsestyper:
Dobbeltværelser til 3 personer. Havudsigt og eneværelse er mod tillæg.

Familieværelse til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Består af separat soveværelse og opholdsrum. Havudsigt kan tilkøbes. 

Familiesuiter til 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. Disse suiter er nyrenoverede og består af separat soveværelse(ingen dør) og opholdsrum. Havudsigt kan tilkøbes.

Alle værelser har aircondition, TV, safebox (mod gebyr), bad/toilet med badekar, hårtørrer og balkon/terrasse. Suiterne har ikke badekar. 

Pension
Opholdet er med halvpension og All Inclusive kan tilkøbes. Mænd skal bære lange bukser under middagen.

Mere om H10 Taburiente Playa
Der er gratis WiFi på hele hotellet. Hotellet har rigtig gode konferencefaciliteter til både små og store grupper. Kontakt gruppeafd. hos Bravo Tours for yderligere informationer.
Der kan forekomme flystøj. 

Om hotellet
Afstand til centrum 5 km Santa Cruz
Afstand til lokalt centrum 50 m
Afstand til strand 300 m
Antal værelser 433
Bar Ja
Billiardbord Ja, mod gebyr
Bordtennis Ja
Byggeår 1996
Børnepool Ja
Elevator Ja
Etager 6-7
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Nej
Konferencerum Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Pool Ja
Poolhåndklæder Mod depositum
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2018
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse
Playa de Los Cancajos
E-38712-Playa de Los Cancajos-La Palma
Tlf.: (34) 922 18 12 77
Web: www.h10hotels.com
Email: h10.taburiente.playa@h10hotels.com

ShortTagLine

Her får du

 • Velkomstmiddag
 • La Palmas spektakulære udsigter
 • På opdagelse i Santa Cruz
 • Det nordlige og naturskønne La Palma
 • Dansktalende rejseleder
IncludedTagLine

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til La Palma tur/retur
 • Indkvartering på H10 Taburiente Playa
 • Morgenmad
 • Velkomstmiddag
 • La Palmas spektakulære udsigter
 • På opdagelse i Santa Cruz
 • Tur til det nordlige La Palma
 • Dansktalende rejseleder
NotIncludedTagLine

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 249
 • Årsrejseforsikring kr. 278
 • Mad kan købes om bord på flyet
 • Transport til og fra hotellet kr. 130
 • Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt i programmet
 • Bagage kr. 190

Del denne side via E-mail