Hvor går næste tur med Rejseklubben hen?

Nord, syd, øst eller vest? Med så mange spændende rejsemål i verden, kan det være svært at vælge, hvortil rejsen skal gå. Med Rejseklubben får du et udvalg af håndplukkede rejsemål med garanti for store oplevelser – uanset hvor du rejser hen!

”Bare” oplevelser eller også lidt sol?

En af de første ting, du bør overveje, inden du vælger rejsemål er, om du ”kun” rejser for de store oplevelser – eller også gerne vil krydre rejsen med lidt sol og varme? Vores rejser er altid planlagt med årstidernes skiften for øje, så vejret er optimalt i forhold til rejsens program.

På rejser til de ”grønne” destinationer som Færøerne, Skotland og Irland er der typisk ikke mulighed for at slikke sol, men vejret er perfekt til de store naturoplevelser og gåture i byerne.

Vi rejser typisk til de Sydeuropæiske rejsemål i foråret og efteråret, hvor vejret er behageligt, og man kan forvente lune dage – næsten som en mild, dansk sommer: Perfekt til udflugter og oplevelser! Og på de bedste dage kan man sagtens smide trøjen og slikke lidt sol på en solstol.

Så vil du BÅDE have oplevelser, hyggelige stunder OG solskinstimer eventuelt ved poolen, så skal du se mod destinationerne i syd såsom Portugal, Spanien, Italien eller Grækenland.

Hvordan vil du rejse?

Er du ikke allerede fast besluttet på et land, så har du måske i stedet en idé om, hvilken type rejse du drømmer. Hos Rejseklubben kan du både komme på kulturelle rundrejser, oplevelsesrejser med god tid til afslapning og socialt samvær, krydstogter på fx europæiske floder eller langtidsferie af mellem to til fire ugers varighed. Når du ved, hvilken slags rejse, du vil på, så kan du måske snævre din søgning lidt ind.

Her kan du læse mere om de forskellige rejseformer med Rejseklubben.

Ø-hopper, naturentusiast, gast eller madøre?

Hvor skal du rejse hen? Hvilken rejse, du skal vælge, afhænger selvfølgelig også af, om du har nogle særlige interesser. Er du vild med at opleve et rejsemål fra søsiden, er det fx oplagt at stævne ud og blive gast på et krydstogtskib. Det kan du bl.a. gøre i Portugal, Frankrig og Kroatien.

Der er altid gode gastronomiske oplevelser inkluderet med Rejseklubben. Men skal maden og vinen være centrum for rejsen, så kan vi varmt anbefale, at du kigger mod Mallorca i Spanien, Algarve i Portugal eller Grækenlands fastland.

I Rejseklubben finder du også flere rejser, hvor vi ”hopper” rundt mellem flere øer. Der er noget fascinerende ved hele tiden at være tæt på havet og kunne skimte næste rejsemål i horisonten. Det kan fx opleve på Færøerne, Azorerne og i det græske øhav.

Vil du opleve dramatiske og bjergtagende natur med skummende bølger, der brager ind mod de stejle klipper, så kan du fx rejse mod Færøerne i nord. Naturen er også i centrum på vores rejser til Skotlands højland eller den grønne ø med Irland og Nordirland.

Del denne side via E-mail