Portugal

Portugal

Portugal er Sydeuropas port mod Atlanterhavet – et charmerende land fyldt med en rig kulturarv, betagende landskaber og en fantastisk gastronomi. Portugals majestætiske bjerge møder Atlanterhavet på en breddegrad, som tilbyder sol og sommer året rundt.

Uanset om du er en eventyrlysten rejsende, kulturentusiast eller vil kombinere store oplevelser med ren afslapning ved kysten, så vil du føle dig godt tilpas i Portugal.

Læs mere om Portugal her

Vores rejser til Portugal

Meget ferie og mange oplevelser for pengene

Portugal er af Lonely Planet udnævnt som et rejsemål, der giver "value for money" og "mest kvalitet for pengene”. Landet byder på en rig kulturel arv, gastronomiske lækkerier, fremragende vine, smukke strande, golf og meget mere, alt sammen til meget favorable priser.

Slap af ved Algarves gyldne strande

Portugals sydligste region, Algarve, lokker med solrige dage og gyldne strande. Udforsk de maleriske kystbyer som Lagos og Albufeira, og slap af på billedskønne strande som Praia da Marinha. Dyk ned i det krystalklare vand og udforsk imponerende klippeformationer. Rejsemålet er flere gange udnævnt til at have Europas bedste strande – og det er yderst velfortjent!

De postkortskønne Azorerne

Som en perlerække af vulkanske øer ligger Azorerne midt i Atlanterhavet ud for Portugals kyst.

Med deres uberørte natur, imponerende vulkanske landskaber og azurblåt hav er Azorerne et paradis for naturelskere og eventyrlystne rejsende. Det er ikke uden grund, National Geographics har udnævnt øerne til verdens mest besøgsværdige øgruppe.

Udforsk dramatiske klippekyster, kraterlignende søer og frodige grønne dale, mens du oplever en unik blanding af portugisisk og azoriansk kultur. Fra hvalsafari i det krystalklare hav til vandreture langs spektakulære stier, tilbyder Azorerne en uforglemmelig rejseoplevelse for dig, der søger autentiske og naturskønne eventyr. 

Lissabon og Portos pulserende storbyer

Hvis du er til pulserende rytmer, farvestrålende pladser og historiens vingesus, vil vi varmt anbefale dig at besøge to af fastlandets største byer, Lissabon og Porto. Her finder du moderne, multietnisk byliv med teater- og musikopførelser på gaden i gamle, historiske omgivelser. Sug til dig af livet i de maleriske bydele oplev et skønt virvar af mangfoldige restauranter, moderigtige butikker og multietniske markedspladser.

Porto er en perle ved floden Douro. Oplev den historiske charme i de brostensbelagte gader, udforsk imponerende vinmarker og nyd lokale delikatesser som den verdensberømte portvin. Porto byder på en perfekt blanding af kultur, gastronomi og arkitektur, og med en atmosfære af varme og gæstfrihed vil denne destination sikre dig en mindeværdig rejseoplevelse. Tag med Rejseklubben til Porto og lad dig forføre af byens unikke skønhed og rige kulturarv.

Værd at vide

Herunder kan du finde praktisk information om rejsemålet, som kan være godt at vide inden afrejse.

Sprog

Der tales portugisisk på rejsemålet.

Tidszone

Portugals fastland følger vesteuropæisk tid: -1 time fra Danmark. Azorerne følger GMT-1 tid: -2 timer fra Danmark.

Valuta

Der anvendes euro i Portugal.

Adapter

Det er ikke nødvendigt at anvende adapter, hvis du vil benytte dit medbragte elektroniske udstyr.

Turistskat

I Portugal skal man betale en turistskat til hotellet. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in eller check-ud. Prisen er ca. 2 € pr. person pr. nat (betales dog kun de første syv nætter).

Vejret

Gennemsnitstemperatur på fastlandet

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
16 18 21 23 25 28 33 32 29 25 20 17
6 7 9 11 14 17 19 19 17 14 11 9
14 14 16 16 17 19 20 21 21 19 17 15

 DAG     NAT     HAV

Gennemsnitstemperatur på Azorerne

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC

17 17 19 22 23 25 27 29 26 23 21 19
11 10 11 11 13 15 16 18 17 15 13 12
17 16 16 16 17 19 22 23 23 21 19 18

 DAG     NAT     HAV

 

Del denne side via E-mail