Italien

Italien

Italien er for mange lige med camping og kør-selv-ferie til Gardasøen eller Lidoen. Og selvom det absolut er en dejlig ferieform, så er Italien også meget, meget mere! Tag fx med på en uforglemmelig rejse til de skjulte perler i det sydligste Italien – Calabrien, Apulien og vulkanøen Sicilien. Disse regioner byder på en unik blanding af storslået natur, kulturel rigdom og uimodståelig gastronomi, der vil fortrylle selv den mest erfarne rejsende.

Læs mere om Italien her

Vores rejser til Italien

Calabrien: Naturskønhed og Italiens smukkeste by, Tropea

Calabrien, den sydligste spids af Italien, er et paradis for naturelskere og historieentusiaster. Tag på opdagelse i de maleriske landsbyer, der klynger sig til bjerghældningerne, og mærk historiens vingesus i de antikke ruiner.

Besøg den billedskønne by Tropea, der balancerer på klippens kant med udsigt over det krystalklare hav. Byen er i 2021 udnævnt til Italiens smukkeste by, og det er meget velfortjent! Her kan du nyde solnedgangen fra de farverige strande og udforske den gamle bys snævre gader.

Apulien: Trullier og en kulinariske legeplads

Besøg Apulien, "hælen" af den italienske støvle. Apulien er kendt for sine finurlige, kegleformede trulli-huse, som du bl.a. kan se i byen Alberobello. Det er som at gå rundt i et levende museum!

Apulien er også kendt for kraftfulde vine, som de seneste år har vundet indpas på det danske marked. Besøg en vingård og smag de skønne druer – måske akkompagneret af lokale delikatesser som ost og oliven.

Glem de overrendte turistområder, og lad dig forføre af det autentiske Italien. Apulien vil vække dine sanser og give dig en rejseoplevelse fyldt med uopdagede skatte.

Sicilien: Glødende vulkan, mafiahistorier og solbeskinnede kyster

Drømmer du om solbeskinnede kyster, enestående kulturarv og smagfulde kulinariske eventyr? Så tag med Rejseklubben på en uforglemmelig rejse til Sicilien, perlen i Middelhavet. Opdag det pulserende, sicilianske liv i de historiske gader, nyd det klare, azurblå hav, og lad dig fascinere og måske skræmme af virkelighedens Good Father-historier fra mafiaens storhedstid.

Europas højeste og mest aktive vulkan, Etna, er selvfølgelig et must, når du besøger Sicilien. Oplev den dramatiske skønhed, der omgiver dig, og nyd panoramaudsigten fra vulkanens krater.

Glem ikke dage til afslapning og lad dig forføre af Siciliens solrige kyster. Tag en afslappende dag ved de gyldne strande, og nyd det klare vand i Middelhavet.

Værd at vide

Herunder kan du finde praktisk information om rejsemålet, som kan være godt at vide inden afrejse.

Sprog

Der tales italiensk på rejsemålet.

Tidszone

Italien følger centraleuropæisk tid: Samme tidszone som Danmark.

Valuta

Der anvendes euro i Italien.

Turistskat

I Italien skal man betale en turistskat til hotellet. Afgiften er inkluderet i Rejseklubbens priser. 

Vejret

Gennemsnitstemperatur i Syditalien

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
13 13 14 18 22 25 28 29 26 23 18 14
7 7 8 10 14 17 20 21 18 15 12 9
15 14 14 15 18 22 25 26 25 22 19 16

 DAG     NAT     HAV

 

Del denne side via E-mail