Bjarne "Verdensmester" Jensen

Bjarne "Verdensmester" Jensen

Bjarne Jensen har sat sit præg på den danske rejsebranche. Han har rejst verden tyndt – både indenfor og udenfor Europa – og det er et faktum, at han tilbringer flere dage i udlandet end hjemme i Danmark.

I starten af halvfjerdserne var Bjarne rejseleder for danskernes første store rejser og verdensrundrejser til Østen, Asien og Sydamerika. Siden 1980 har han også specialiseret sig i Afrika, hvor han bl.a. har stået i spidsen for ekspeditioner til Kilimanjaro og til Mt. Kenya.

I dag kender Bjarne rigtig mange rejsemål bedre end de fleste, og med mere end 40 års erfaring som rejseleder, er der både nok af erfaring og røverhistorier at trække på. Kort sagt; Med Bjarne ”Verdensmester” Jensen på holdet, kan du godt glæde dig til at rejse med Rejseklubben, for Bjarne sikrer sig altid, at det aldrig bliver kedeligt i hans selskab. 

Ebba Sinding

Ebba Sinding

I mange år har Ebbas ”hjem” været en rejsebus et sted i Europa. Det meste af sit voksenliv har hun brugt i selskab med rejseglade danskere. Til dagligt bor hun dog ikke i bussen men i Sønderjylland.

Rejseklubben er glade for, at vi har fået lokket Ebba ombord på et fly, for hendes store viden og evne til at formidle er formidabel. Ebba har især en kærlighed for de ”grønne” rejsemål som Irland, Nordirland og Færøerne.

Kirsten Hytting

Kirsten Hytting

I mere end et årti har Kirsten Hytting boet og arbejdet i Portugal, men det er langt fra det eneste land, som Kirsten har kaldt sit hjem. For godt nok er Kirsten opvokset i Danmark, men hun har altid rejst meget, og da livet med rygsæk ikke kunne gøres til en levevej, blev hun rejseleder.

Kirsten har boet og arbejdet fire år i Asien, hvor hun som rejseleder viste seværdigheder og hemmeligheder frem i både Kina, Vietnam, Cambodja, Singapore og Thailand. Efterfølgende slog hun sig ned ved Algarve-kysten i Portugal, hvor hun i dag bor med sin mand og to børn. Hun er altså ikke bare rejseleder, men også en af de lokale.

Med Kirsten som rejseleder får du en rejseleder med mange års erfaring, der elsker at formidle og dele sine oplevelser med dig.

Ole M Petersen

Ole M Petersen

Mød Ole – en ægte kender i rejselederbranchen. Ole har nemlig gennem en årrække boet og arbejdet i udlandet, og det har givet ham et særligt kendskab, forhold og indblik i mange landes historie og kultur.

Gennem de sidste 10 år har Ole fungeret som fultidsrejseleder med over 180 dage om året i bl.a. Irland, Skotland, England, Tyskland, Spanien, Italien, Portugal, USA & Canada. Her har gæsterne nydt godt af Oles lokalindsigt, der ofte har ført dem på en ekstra lille sjov oplevelse undervejs.

Ole rejser altid under mottoet: Man må gerne have det sjovt, når man er på ferie. Derfor passer Ole perfekt som rejseleder i Rejseklubben, hvor du kan forvente godt humør og små skæve historier undervejs.

Ole Runz-Jørgensen

Ole Runz-Jørgensen

Med en alsidig baggrund som lærer og højskolelærer har Ole en bred erfaring som tur- og rejseleder. Han har været tidligere været rejseleder på ture til Norge, Frankrig, Grækenland med flere. 

Ole bor privat i det sønderjyske. Som rejseleder proriterer han det sociale samvær i gruppen og den gode fortælling højt. Glæd dig til at høre Oles fantastiske fortællinger og lune væsen på bl.a. vores rejser til Frankrig. 

Philip Andersen

Philip Andersen

Philip Andersen har siden 2015 kaldt Grækenland for sit hjem, og han bor i dag på den skønne ferieø, Rhodos. Inden han bosatte sig i det græske, har han arbejdet som rejseleder og boet i Asien i mange år. Han rejser hvert år tilbage til Asien på længere rejser. 

Philip bruger sine somre som Bravo Tours' destiantionschef for Bravo Tours samt som rejseleder for Rejseklubben, hvor han især er at finde på oplevelses- og rundrejser i det græske ø-hav.

Med mange års erfaring som rejseleder og destinationschef får du en rejseleder, der er forberedt til fingerspiderne i Philip. Og så kender han selvfølgelig Grækenland, som kun en lokal kan gøre det!

Rasmus Bentzen

Rasmus Bentzen

I de sidste 10 år har Rasmus rejst rundt i store dele af verden og højdepunkterne har været mange. Hvis man spørger Rasmus, har nogle af de bedste rejselande gennem tiden været: Jordan/Palæstina, Kenya, de lune græske øer og Nordatlanten. For som han siger: ”Det er en anelse morsommere at sidde derude og længes hjem, end at sidde derhjemme og længes ud”.

Rasmus bor største delen af året på den portugisiske øgruppe, Azorerne, men når vinteren banker på, stikker han som regel af mod nye oplevelser. Det har som nævnt bragt ham vidt omkring – ofte med gengangere, der ”bare” vil rejse med Rasmus, fordi han har er garant for et højt service niveau og ferieminder for livet.

Rasmus er mand med sans for detaljen, og hans altid velorganiserede rejseprogrammer sikrer Rejseklubbens medlemmer de største oplevelser.

Viktoria Dahl Kristensen

Viktoria Dahl Kristensen

Viktoria har et liv fyldt med rejseeventyr, der strækker sig fra Bulgarien, Spanien og Grækenland som rejseleder, og det seneste år har hun stået i spidsen som destinationschef for Bravo Tours. Hendes nysgerrighed for verden er uudtømmelig, og hun suger til sig af de lokale sprog og kulturer, dybt engageret i at forstå hverdagen gennem de lokales øjne.

Men for Viktoria handler det ikke kun om at udforske verden selv. Hun brænder for at dele sine oplevelser med andre og skabe magiske øjeblikke for Bravo Tours' og Rejseklubbens gæster. Hendes mål er klart: At skabe oplevelser og minder, der vil lyse op i gæsternes sind langt ud i fremtiden.

Viktoria er ikke "bare" en rejseleder – hun er en passioneret fortæller af historier, en bro mellem kulturer og en mester i at skabe uforglemmelige øjeblikke for alle, der følger med på hendes eventyr.

Jan Schou

Jan Schou

Han er kendt som skuespiller, pianist og komiker, men han er også en verdensklasse formidler og tur-guide. Derfor tager Jan Schou dig med på vanvittige oplevelser til rejsemål, han kender bedre end de fleste!

For Jan Schou har sine favorit-rejsemål og et af dem er Mallorca, som han besøgt år efter år gennem mere end 40 år. Han kender hver en afkrog af Palma, de smukke naturområder og selvfølgelig de gode restauranter. Du mærker let Jan Schous begejstring – ligesom han helt naturligt underholder undervejs.

Glæd dig til fantastiske oplevelser med Jan Schou!

Ture med Jan Schou:

På Schou-tur til Mallorca

Per Buhl

Per Buhl

I Rejseklubben har vi allieret os med en af Danmarks førende vinekspert. Per Buhl boede i 90’erne i Barcelona samtidig med at Michael Laudrup anførte FC Barcelonas sprudlende offensiv. De to danskere opdagede hurtigt, at de delte en stor kærlighed til vin, så i 1993 valgte de at starte firmaet Laudrup Vin sammen.

Da Michael Laudrup senere både blev fodboldtræner på Mallorca og også købte en sommerresidens på øen, så var det helt naturligt for Laudrup Vin at træde ind på den Mallorcinske vinscene.

Per Buhl har i mere end 30 år beskæftiget sig med vin fra hele verdenen og i særdeleshed vine fra Mallorca. Per er en glimrende formidler og har desuden stor viden om Mallorca grundet sine mange ophold øen.

Ture med Per Buhl

Mallorcas bedste vine – med Per Buhl & Laudrup Vin

Del denne side via E-mail