Kroatien

Kroatien

Drømmer du om krystalklart vand, historiske byer og solnedgange, der tager pusten fra dig? Så er det tid til at pakke tasken og begive dig ud på en spektakulær rejse til Kroatien. Kroatien er uden tvivl et af verdens smukkeste lande og er et af Europas mest populære rejsemål.

Læs mere om Kroatien her

Vores rejser til Kroatien

Meget mere end kør-selv-ferie

Kroatien har været kendt som rejsemål i Danmark i mange år, hvor danskerne primært har kørt til landet for at holde ferie. Nu er det også muligt at flyve og under tre timer senere lande i det dejlige ferieland. Kroatien er perfekt til afslapning ved de skønne strande, men der venter også et væld af oplevelser. Tag med på en sejltur til det kroatiske ø-hav eller besøg lokale landsbyer på landet. Fra Dubrovnik kan du også let besøge nabolandene Montenegro og Bosnien-Hercegovina, der bl.a. byder på den smukke by Mostar med en interessant historie.

En verden af skønhed og kultur

Kroatien er en ægte perle ved Adriaterhavet, som byder på en unik kombination af naturskønne vidundere og historiske skatte. Fra Dubrovniks imponerende bymure til Splits antikke paladser og de billedskønne øer langs Dalmatiens kyst. Der er virkelig noget for enhver smag i det fantastiske land.

Gastronomi og det lokale køkken

Kroatien er også kendt for sin gastronomi, hvor de mange landbrugsområder dyrker alt fra oliven til grøntsager og vin. I hele landet er det kroatiske køkken meget inspireret af det italienske, som de fleste jo kender som værende i en liga for sig. Prøv også landets mest berømte ret; Ćevapčići - en slags krydret kødrulle.

Krydstogter i Kroatien: Sejl gennem skønhedens rige

I Kroatien kan du også komme på krydstogt, som er skræddersyet til at give dig den ultimative rejseoplevelse. Dine dage vil være fyldt med udforskning af middelalderlige byer, svømning i azurblå bugter og smagning af autentiske kroatiske delikatesser. Kroatien har et væld af spændende byer, hvor du kan få historiske og kulturelle oplevelser med hjem. De kroatiske krydstogtskibe har en særdeles imødekommende og erfaren besætning, som sammen med komfortable skibe sikrer, at du kan slappe af og nyde hvert øjeblik af din rejse.

Book din Rejse til Kroatien med Rejseklubben nu!

Tag det første skridt mod din drømmeferie. Book din rejse til Kroatien med Rejseklubben og lad os sammen skabe minder for livet. Uanset om du er på udkig efter kulturelle oplevelser, solbadning på strande eller eventyr på havet, er Kroatien det ideelle rejsemål, og Rejseklubben er din nøgle til en perfekt rejse.

Oplev Kroatien med os - din rejse begynder her!

Værd at vide

Herunder kan du finde praktisk information om rejsemålet, som kan være godt at vide inden afrejse.

Sprog

Der tales kroatisk på rejsemålet.

Tidszone

Kroatien følger centraleuropæisk tid: Samme tidszone som Danmark.

Valuta

Der anvendes kroatiske kuna i Kroatien.

Adapter

Det er ikke nødvendigt at anvende adapter i Kroatien.

Turistskat

I Kroatien skal man betale en turistskat til hotellet. Afgiften betales direkte til hotellet ved check-in eller check-ud. Prisen afhænger af tidspunktet men varierer mellem 1-2 € pr. person pr. nat.

Krydstogtgæster skal ligeledes betale en havneskat. Rejser du med Rejseklubben er denne inkluderet i rejsens pris.

Vejret

Gennemsnitstemperatur i Kroatien

  JAN FEB MAR APR MAJ JUN JUL AUG SEP OKT NOV DEC
7 8 11 15 20 25 27 26 23 19 12 9
2 2 5 8 13 17 19 21 16 11 7 2
9 11 14 15 19 20 24 26 23 20 21 9

 DAG     NAT     HAV

Del denne side via E-mail