Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Hvornår skal du på ferie?

 • Vinterejser

  De klassiske kanarieøer til caribisk paradis

 • Sommerferie

  Find din sommerferie med Bravo Tours

 • Julerejser

  Skift sne og juletræ ud med sol og palmer

 • Vinterferie

  Rejser i uge 7 og 8, hvor der er skolefri

 • Påskerejser

  Udnyt de mange helligdage og stik afsted

 • Efterårsferie

  Rejs i efterårsferien

HVORDAN VIL DU REJSE?

Rundrejser

De helt særlige oplevelser. Rundt i hele verden!
Find din rundrejse her >

Solferie

Vi har et stort udvalg af solferier til de mest fantastiske destinationer.
Find din solferie her >

Grupperejser

Tag med Bravo Tours på en grupperejse og få oplevelser for livet.
Find din grupperejse her >

Aktiv

Kombinér din passion med ferie. Vælg selv, hvad din ferie skal indeholde.
Find din aktive ferie her >

Oplevelsesrejser

Rejse hvor oplevelserne er inkluderet.
Find din oplevelses-rejse her >

Bravo Tours - Med jer hele vejen

Bravo Tours - Med jer hele vejen

Året rundt drømmer vi om sol og sommer – og hos Bravo Tours gør vi vores ypperste for, at opfylde lige præcis jeres rejsedrømme. For uanset hvad vi vælger at kalde det – rejse, ferie, charterferie eller noget helt fjerde, så handler det om et af årets højdepunkter.

For at rejse ud med hele familien, som par eller med gode venner er for mange et pusterum fuld af spændende oplevelser og ren afslapning. Ferie er oaser i livet, hvor vi lader op til hverdagen og for alvor mærker, at vi lever.

Skal du rejse her-og-nu, så bør du kigge på vores afbudsrejser, hvor du altid finder billige rejser. Eller måske kigger du efter storbyferie eller vores andre spændende rejsemål.

Populære rejsevalg:
All Inclusive ⦁ Grupperejser ⦁ Sommerferie  ⦁ Vinterrejser ⦁ Last minute

Altid med dansktalende rejseledere

Bravo Tours er ferie på dansk. Sådan har det altid været – og sådan bliver det ved med at være. Årsagen er enkel: man får ganske enkelt mere ud af sin ferie eller rejse, når det hele foregår på dansk. Derfor møder man altid en dansktalende rejseleder, når man rejser med os. Måske tænker du, at du ikke behøver dem, men hvis uheldet er ude eller du har brug for et godt tip til ferien  – så er det bare rart, det foregår på dansk. Samtidig bor og lever vores rejseledere i landet, og kender det som deres eget hjemland – så de ved, hvordan jeres ferie bliver bedst.

Rejser til hele verden

Hos Bravo Tours tilbyder vi rejser til næsten hele verden fra tre af Danmarks største lufthavne – BillundKøbenhavn og Aalborg. Vi har mere end 40 rejsemål på programmet, det gælder både charterrejserrundrejser, safarirejsergolfferier og meget, meget mere. Der er næsten ikke den type ferie, vi ikke arrangerer, og de fleste rejsemål kan du rejse til fra flere forskellige lufthavne – det gør ferien så behagelig som muligt fra start til slut.

Charterrejser og solferie

Når du trænger til ren afslapning, tid til nærvær og spændende oplevelser, så er charterferien perfekt. Lad os stå for det hele – fly, hotel, transport og udflugtsmuligheder – så skal du kun koncentrere dig om at slappe af. På den måde starter ferien fra første sekund, og du skal ikke tænke på rejsen, før du tager afsted – altså lige ud over, når du glæder dig til alt det, der venter. Vil du gerne have de bedste oplevelser inkluderet i rejsen, kan du vælge en af vores premium-rejser, hvor de bedste oplevelser er inkluderet i ferien. Det er din garanti for at rejse hjem med de bedste ferieminder.

På vores hoteller med All Inclusive behøver du ikke tænke på lommepenge. Her er alle måltider og drikkevarer nemlig inkluderet i prisen.

Om sommeren er det populære rejsemål i Spanien, Grækenland, Portugal, Tyrkiet m.fl. der er på programmet. Skal du stikke for det kolde vintervejr, så går rejsen måske i stedet til De Kanariske Øer eller Thailand.

Se vores rejsemål

Storbyferie

Ferie fuld af oplevelser! Getaways eller storbyrejser er en populær ferie året rundt. Et tiltrængt ophold i Palma de MallorcaMalaga eller Kalamata giver mere energi. Rejs ud og vend hjem med kufferten fuld af spændende oplevelser. Vi har udvalgt de bedste hoteller til ferien, så der er noget, der passer til dig – uanset om du er til ren luksus, den perfekte beliggenhed eller måske en kombination. Og så er vores storbyferier selvfølgelig også dækket af rejsegarantifonden – ligesom alle vores andre rejser.

Rundrejser

En rundrejse med Bravo Tours er ikke bare en rejse rundt i verden, det er en rejse fyldt med ekspertviden og oplevelser, du aldrig glemmer. En rundrejse er fyldt med oplevelser, du ikke kan google dig til – det er oplevelser, vi har sammensat, fordi vores rejseledere bor ude i verden og ved, hvad der skal til for at få den bedste rundrejse og ferieoplevelse i lige præcis deres hjemland. En rundrejse er jeres garanti for minder for livet – selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

Se alle vores rundrejser

Golf og aktiv ferie

Tag jeres passion med på ferie – uanset om det er golfcyklingløbpetanquetennisvandring eller yoga. Det kan også være du ønsker at rejse ud med kortklubben eller strikkeklubben – vi finder de perfekte omgivelser og faciliteter til lige den ferie, du går og drømmer om. For en rejse med lige det indhold, du drømmer om, er bare sjovere!

Rejsegarantifonden

Når du rejser på ferie med os, er din rejse selvfølgelig dækket af rejsegarantifonden. Vi har ansvaret for at jeres rejse bliver til – og det ansvar tager vi gerne. Sker der noget uforudset, mister du ikke bare dine penge, som du risikerer, hvis du selv bestiller. Rejsegarantifonden er jeres garanti for at ferien bliver til, eller pengene ikke er tabt. Vores medlemsnummer er 3320.

 

Del denne side via E-mail