Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

DAT - Danish Air Transport

DAT - Danish Air Transport - www.dat.dk
Danish Air Transport, også kaldet DAT, er et dansk flyselskab grundlagt i 1989 med både faste ruteflyvninger, charterflyvninger og fragtopgaver.

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
Du rejser på den billet, du modtager fra os med et 8-cifret billetnummer. Alle billetnumre starter med 10 efterfulgt af 6 cifre.

Kan jeg tilkøbe mad ombord?
Ja, på alle vores flyvninger med DAT, er det muligt at tilkøbe mad ombord. Dette kan gøres ved bestilling af rejsen eller senest tre dage før afrejse.

Kan jeg tilkøbe seating ombord?
Ja, du kan tilkøbe den plads, du drømmer om via linket: https://secure.paxport.net/shop/bravotours

Betaling ombord
Grundet corona modtager DAT ikke kontanter ombord. Du kan betale med forskellige kreditkort.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Alle personer, der er fyldt 2 år, må medbringe et stk. håndbagage af 5 kg. Maksimummål for håndbagage er 55 x 40 x 23 cm. Du har mulighed for at tilkøbe et stk. indchecket bagage á 20 kg. Du vil altid kunne se på din billet, om du har tilkøbt bagage.

Børn under 2 år kan frit medbringe et stk. håndbagage af 5 kg. Desuden kan alle børn under 2 år medbringe et. stk. barne- eller klapvogn.

Er du blevet flyttet til DAT fra Great Dane, og har tilkøbt bagage, er det nu muligt at medbringe 20 kg pr. kuffert i stedet for de oprindelig 15 kg. Dette vil ikke blive opdateret på din billet.

Kan jeg tilkøbe mere bagagevægt?
Ja, det er muligt at tilkøbe ekstra bagagevægt via linket: https://secure.paxport.net/shop/bravotours

Må jeg medbringe en golfbag eller andet sportsudstyr?
Du kan tilkøbe dette. En golfbag må maks. veje 15 kg. og skal være soft shell. Du kan også tilkøbe plads til en cykel. Dette skal dog bestilles via telefon 70101077.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel og fx ønsker at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Så kontakter du os på 70101077 og fortæller om dine behov. Efterfølgende taler vi som med flyselskabet om dine muligheder og vender retur, hvis ikke vi kan give dig et svar med det samme.

Jeg er gravid, må jeg flyve med DAT?
Indtil uge 34 kan du som udgangspunkt flyve med DAT uden yderligere oplysninger. Læs mere på DAT’s hjemmeside: https://dat.dk/faq/charter/bravo-tours/ma-jeg-flyve-som-gravid

Kan jeg bestille taxfree varer til min rejse?
Det er desværre ikke muligt at forudbestille taxfree på nuværende tidspunkt. Det vil være muligt at købe taxfree varer i lufthavnen og et mindre udvalg af varer ombord på flyet.

Check-in
Det er ikke muligt at tjekke ind hjemmefra. Du tjekker ind i lufthavnen med dit billetnummer fra os.

 

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail