Jettime

Jettime

Jettimewww.Jettime.com

Jettime er et stolt dansk-ejet flyselskab, der startede sin drift i 2020. De er dedikerede til at levere en førsteklasses dansk service ombord på alle deres fly.

Deres flyflåde består udelukkende af passagerfly af typen Boeing NG 737-700 og NG 737-800, der er nøje vedligeholdt for at sikre sikkerhed og komfort under din rejse.

Online check-in:

Du kan undgå køen og foretage check-in hjemmefra online. Dette gælder for rejsende fra København, Billund og Aalborg, men kun hvis du har forudbestilt en plads ombord på flyet.

Hvor lang tid i forvejen kan jeg foretage online check-in?:
Du kan foretage online check-in fra 7 dage før afrejse og op til 48 timer før afrejse. Brug dette link til at checke ind. Hvis du ikke har forudbestilt eller bekræftet siddepladser, vil du få autotildelt sæde, som kan ses ved check-in. Det er ikke muligt at ændre pladsen i lufthavnen.

Boardingkort og bagageaflevering:
Hvis du rejser fra Billund, kan du printe boardingkortet derhjemme eller have det på din mobiltelefon, hvis du allerede har checket ind på Billunds egen hjemmeside. I København, Billund og Aalborg lufthavne er der dedikerede bagageafleveringsskranker, hvor du kan aflevere din bagage. Du skal printe bagagemærker ved bagageautomaterne i lufthavnen og sætte dem på din bagage, inden du afleverer den ved skranken.

Husk at forudbestille plads:
For at kunne benytte online check-in skal du have forudbestilt en plads på flyet. Sørg derfor for at bestille din plads på forhånd, da det kun er muligt at checke ind online, hvis du har en forudbestilt plads.

Pladsreservation på Jettimes fly:

Tidspunkt for pladsreservation:
Du kan reservere din siddeplads på Jettimes fly fra 180 dage før hjemrejsen og helt frem til 3 dage før hjemrejsen.

Automatisk pladsfordeling:
To dage før afrejse vil pladsfordelingen i flyet blive foretaget automatisk. Hvis du ønsker at vælge din egen plads, såsom familiepladser, pladser forrest i flyet, comfort seats eller ekstra benplads, skal du gøre det senest 3 dage før afrejse. Du vil modtage en e-mail 7 dage før afrejse, hvor du får tildelt en plads. Herefter kan du foretage online check-in ved afrejse fra Danmark.

Begrænsninger for toldfrie varer:
Bemærk, at hvis du har forudbestilt toldfrie varer, skal pladsbestillingen foretages senest 7 dage før afrejse.

Sædevalg for at sidde sammen:
Hvis du ønsker at sidde sammen med dine medrejsende, er det vigtigt at bestille sæder inden afgang. Det kan ikke garanteres, at I kommer til at sidde sammen på flyrejsen, hvis I ikke foretager pladsbestilling.

Pladsbestilling for større grupper:
Hvis I rejser i en større gruppe og kun ønsker at bestille sæder til nogle af de rejsende, beder vi jer om at ringe flyselskabet på tlf. 32 46 73 17.

Pladsreservation for ud- og hjemrejse:
Pladsbestilling skal foretages både for ud- og hjemrejsen og skal omfatte alle de personer, der er angivet på deltagerbeviset/rejsebeviset.

BEMÆRK: Rejser du i uge 42/43, kan du opleve uregelmæssigheder i bestilling af sæder, idet vi skifter fra vores sommerprogram til vinter. Det betyder, at der vil være perioder, hvor det desværre ikke er muligt at bestille sædereservation ombord på disse afgange. Vi opfordrer dig til at prøve igen på et senere tidspunkt. 

Restriktioner for barn, baby eller handicapet:
Hvis du rejser med et barn, en baby eller er handicappet, er der restriktioner for, hvor du kan sidde. Disse oplysninger findes på bestillingssiden.

Afbestilling af pladsreservation:
Hvis du ønsker at afbestille din pladsreservation, skal det ske mere end 4 dage før afrejse for at få fuld refusion. Hvis der er mindre end 4 dage til afrejse, skal du kontakte din forsikring.

Oversigt over kabineindretning:
Når du rejser med Jettime, vil sædekonfigurationen variere afhængigt af flytypen. Du kan få et overblik over sæderne ombord ved at logge ind med dit bookingnummer på her.

Vær opmærksom på, at kabineoversigten er vejledende og kan variere. Flytypen vil automatisk blive vist, når du logger ind.

Flysædeoversigt:

B737/700:
Oversigt over pladserne i flyet:

 • Familiepladser (gul):
 • Plads 1A/B/C/D/E/F er de forreste sæder i flyet og er velegnede til børnefamilier. Det er nemt at komme ind og ud af flyet, da der ikke er sæder foran, og kabinepersonalet befinder sig i nærheden. Bemærk, at armlænene på denne række ikke kan tages op, og der kan ikke garanteres god benplads her.
 • Favoritpladser (lysegrøn): Den forreste halvdel af kabinen.
 • Standardpladser (mørkegrøn): Den bageste halvdel af kabinen.
 • Pladser ved nødudgang (rød):
 • Bemærk, at ryglænet på række 12 ikke kan lægges ned. Der kan ikke garanteres ekstra benplads her, og armlænene kan ikke tages op ved nødudgangen.
 • Pladser ved nødudgang (orange):
 • Disse pladser har ekstra benplads. Bemærk, at armlænet på denne række ikke kan tages op.

 

 

B737/800:
Oversigt over pladserne i flyet:

 • Familiepladser (gul):
 • Plads 1A/B/C og 2D/E/F er de forreste sæder i flyet og er velegnede til børnefamilier eller dem, der ønsker at være i den forreste del af kabinen. Der er ingen sæder foran, og kabinepersonalet befinder sig i nærheden. Bemærk, at armlænene på disse rækker ikke kan tages op.
 • Plads 3D/E/F, 4D/E/F, 5D/E/F: Disse pladser har lidt ekstra plads frem til rækken foran og er velegnede til familier med små børn, passagerer med behov for mere plads eller bevægelseshæmmede.
 • Favoritpladser (lysegrøn): Den forreste halvdel af kabinen.
 • Standardpladser (mørkegrøn): Den bageste halvdel af kabinen.
 • Pladser ved nødudgang (rød):
 • Disse pladser har ekstra benplads. Bemærk, at ryglænet på denne række ikke kan lægges ned, og armlænet kan ikke tages op ved nødudgangen.
 • Pladser ved nødudgang (orange):
 • Disse pladser har ekstra benplads. Bemærk, at armlænet på denne række ikke kan tages op.
 • Pladser bag ved nødudgang (lys brun):
 • Plads 17A/B/C/D/E/F og 18A/B/C/D/E/F er placeret lige bag ved nødudgangen. Disse pladser har lidt ekstra benplads, og der sidder ikke børn under 2 år her.


Bagage på Jettime:

Hvordan fungerer bagagereglerne?
Når du rejser med Jettime, vil din billet tydeligt angive, om bagage er inkluderet i din rejse. Den samlede tilladte bagagevægt, inklusive håndbagage, er op til 20 kg. Maksimalvægten for håndbagagen er 5 kg. Hvis du har behov for ekstra bagagevægt, kan du købe det inden afrejse og spare penge.

Har du brug for mere bagage?
Hvis din billet ikke inkluderer indchecket bagage, kan du købe det på vores hjemmeside bravotours.dk eller kontakte os på 70101077. Du kan tilkøbe ekstra bagagevægt til indchecket bagage, men kun hvis du allerede har tilkøbt bagage gennem os. Køb ekstra bagage her

Det er mere økonomisk fordelagtigt at bestille ekstra bagagevægt hjemmefra i stedet for at gøre det i lufthavnen, da der kan være afgifter på op til EUR 15 pr. kilo i lufthavnen. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at købe ekstra indchecket bagage på golf- og skiture.

Hvis en passager ikke møder op til flyvningen, kan deres bagage ikke overføres til en anden medrejsende. Det er heller ikke muligt at tilkøbe ekstra vægt til håndbagagen.

Hvad er den tilladte bagagemængde?
For gæster med inkluderet bagage i rejsen er den tilladte mængde 20 kg inklusive maksimalt 5 kg håndbagage. Hvis du fx medbringer 3 kg håndbagage, kan du checke ind 17 kg bagage. Hvis du rejser på samme billet og checker ind sammen, kan du fordele de tilladte kilo i det antal kufferter, du ønsker.

Vær dog opmærksom på, at hver kuffert ikke må veje mere end 32 kg i henhold til lufthavnens vægtbegrænsninger.

Bagage til børn mellem 2-11 år tilkøbes på vores hjemmeside bravotours.dk eller på 70101077 og følger de samme regler som for voksne. Børn under 2 år kan gratis medbringe 5 kg håndbagage og 10 kg indchecket bagage.

Hvis rejsen varer i 3 uger eller længere, kan du medbringe 30 kg bagage og maksimalt 5 kg håndbagage.

Medbringer du en golfbag, må den maks. veje 15 kg. En cykelkuffert må maks. veje 25 kg. 

Håndbagage:

Der må kun medbringes 1 stk håndbagage af 5 kg ombord på Jettime’s fly. Håndbagage må max have et omfang på 55 x 40 x 20 cm. 

For at sikre en problemfri rejse og overholde sikkerhedsreglerne, er der nogle vigtige genstande, der altid skal opbevares i din håndbagage:

 1. Uundværlig medicin: Husk at have din vigtige medicin inden for rækkevidde under flyvningen.
 2. Elektroniske cigaretter: Du må ikke bruge e-cigaretten ombord på flyet. Husk at adskille batteriet fra e-cigaretten for at minimere risikoen for selvantændelse.
 3. Penge og værdipapirer: Hold dine penge og vigtige dokumenter sikkert i din håndbagage.
 4. Smykker, briller, solbriller, kontaktlinser, ædelmetaller (guld, sølv, platin), perler og ædelstene. Disse værdigenstande bør opbevares i din håndbagage.
 5. Elektroniske enheder: Medbring dine elektroniske enheder som computer, tablet, powerbank, mobiltelefon, nøgler og kameraudstyr i din håndbagage.

Husk, at alle elektroniske enheder skal være helt slukkede, når de opbevares i din håndbagage, under sædet eller i hattehylden under flyvningen med Jettime. Dette er for at sikre sikkerheden ombord.

Specialbagage:

Det er ikke tilladt at erstatte feriebagage med specialbagage. Hvis du ønsker at medbringe sportsudstyr eller anden specialbagage, anbefaler vi, at du forudbestiller det inden afrejse, så vi kan garantere, at det kan medbringes. Bemærk at en golfbag maks. må veje 15 kg og en cykelkuffert må veje maks. 20 kg. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din ønskede bagage falder ind under kategorien "feriebagage", kan du kontakte Jettimes Customer Service på tlf. 32 46 73 17.

Bemærk, at visse elektroniske produkter, som ikke er almindelig feriebagage eller falder ind under de nævnte kategorier af specialbagage, ikke kan medbringes på Jettime-flyvninger.

Hvis du har spørgsmål angående litiumbatterier i din specialbagage, bedes du overholde IATA-reglerne, og du kan kontakte Jettime's kundeservice for yderligere vejledning.

En autostol tæller som bagage, og skal checkes ind.

Medbringer du en autostol, indgår denne i den indcheckede bagagevægt.

Det er gratis at medbringe én klap- eller barnevogn per barn.

Vigtig information om bagage:

For indtjekket bagage skal gæstens navn og adresse være fastgjort til bagagen ved check-in.

Hvad med hoverboards, segboards, balanceboards og elcykler?

Det er ikke tilladt at medbringe litiumbatteridrevne køretøjer på Jettime-flyvninger, med undtagelse af el-kørestole. Hvis du har smart bags, kan du vise personalet ved skranken, at batteriet er i din håndbagage, og så kan smart bags benyttes som indchecket bagage. Hvis du rejser med en cykel med automatisk gearskifte, skal litiumbatteriet kunne afmonteres fra cyklen og medbringes som håndbagage.

Andet:

Hvis din bagage er forsinket, kan du finde mere information hos flyselskabet her.

Hvis din bagage er beskadiget, kan du læse mere hos flyselskabet her.

Hvis du ønsker at rejse med din hund eller kat, kan du få yderligere oplysninger hos flyselskabet her.

Hvis du ønsker at få din bagage hentet hjemme og undgå stress og kø i lufthavnen, kan du læse mere om VALiZO her.

Opsummering af vigtige punkter om bagagevægt:

 1. Inkluderet bagage: Bagagevægten, inklusive håndbagage, er normalt op til 20 kg.
 2. Håndbagage: Maksimalvægten for håndbagage er 5 kg.
 3. Ekstra bagagevægt: Du kan tilkøbe ekstra bagagevægt inden afrejse her.
 4. For børn: Børn mellem 2-11 år kan tilkøbe bagage i samme regler som voksne. Børn under 2 år kan normalt medbringe 5 kg håndbagage og 10 kg indchecket bagage.

Mad og drikke ombord på Jettime.

Jettime lægger stor vægt på at servere velsmagende mad med friske ingredienser ombord på deres fly. Du kan læse mere om serveringerne ombord her >>. 

Dette er blot ét aspekt af deres bestræbelser på at reducere deres miljøpåvirkning og blive et mere bæredygtigt flyselskab, samtidig med at de sikrer sikre rejser til og fra feriedestinationer.

Maden ombord:
På forskellige tidspunkter på dagen vil du blive forkælet med en passende anretning. Om morgenen vil du blive budt på en lækker brunchanretning, og på andre tidspunkter vil du nyde en 3-retters menu, der består af en forret, en varm hovedret med et asiatisk præg og en dessert.

Der serveres også friskbagt brød fra det anerkendte italienske stenovnsbageri, Il Fornaio.

Jettime tilbyder kun retter med fjerkræ, fisk eller rent vegetarisk mad for at reducere CO2-udledningen. Du kan også vælge at nyde en god vin fra deres premium-udvalg eller en forfriskende øl til maden.

Bestilling og betaling:
Det er nødvendigt at bestille og betale for maden på forhånd, medmindre måltidet er inkluderet i din rejse. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen for måltidet (kaffe og te undtaget), men de kan købes ombord.

Egen medbragt mad og drikkevarer:
Som udgangspunkt er det ikke tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer ombord på Jettime-flyvninger. Hvis du har behov for at medbringe egen mad på grund af fødevareallergi, skal du kontakte Jettimes kundeservice inden afrejse. Vær også opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer. Du kan se kataloget for baren og butikken ombord her.

Specialmåltider og allergier:
Hvis du har allergier eller særlige kostbehov af medicinske eller andre årsager, skal du kontakte Jettime inden afrejse for at få vejledning og bestille et specialmåltid.

Det er vigtigt at bemærke, at Jettime ikke kan garantere, at der ikke er spor af nødder i den mad, der serveres på deres flyvninger.

De tilbyder forskellige alternativer til den almindelige menu, herunder vegetariske (inklusive æg/mælkeprodukter og uden animalske produkter), glutenfri, diabetiske og laktosefri måltider.

Bemærk, at specialmåltider ikke tilbydes som børnemenu, men det er muligt at bestille et specialmåltid til et barn.

Børn under 2 år:
Børn under 2 år medbringer egen mad.

Børn mellem 2-11 år:
Hvis man har bestilt mad i forbindelse med sin rejse, får børn mellem 2 og 11 år automatisk tilbudt en børnemenu.
 

Tax-Free

Forudbestil dine Tax-Free-varer og spar op til 70% - få dem leveret direkte til dit flysæde.

De bliver leveret direkte til dit flysæde - nemmere og mere økonomisk bliver det ikke!

Se det komplette udvalg af Tax-Free-varer og foretag din bestilling her.
 

Behandling af persondataoplysninger

I forbindelse med din flyrejse bliver dine samt dine medrejsendes personoplysninger videregivet til Jettime. Hvis du vil se mere om, hvordan dine persondata behandles kan du finde Jettimes privatlivspolitik her.

Del denne side via E-mail