Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Thai Airways

Thai Airways - www.thai-airways.dk
Thai Airways er det nationale thailandske flyselskab, som blev stiftet i 1960. Selskabet har gennem årene vundet et væld af priser for sit høje serviceniveau, og det betragtes i dag som et af verdens bedste flyselskaber. På ruten fra København til Bangkok flyver selskabet primært med flytypen B777. 

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
Ca. 7-14 dage før afrejse modtager du en rutebillet (e-billet) fra os. Vi sender den til dig på din mailadresse. Det er denne billet, du skal bruge.

Bagage
Flyver I på selskabets økonomiklasse, må I medbringe 30 kg indchecket bagage pr. person samt en håndbagage á 7 kg. Håndbagagen må maksimalt måle 56 x 45 x 25 cm. Børn under to år må medbringe 10 kg pr. person og en sammenklappelig klapvogn uden ekstra omkostninger.

Fortsætter din rejse fra Bangkok med indenrigsfly, skal du være opmærksom på, at der kan være andre bagageregler på disse flyvninger.

Mad og drikke
På flyrejsen er mad og drikkevarer inkluderet. Ønsker I særlige måltider fx vegetarret eller laktosefri-mad, skal du bestille det senest 30 dage før afrejse.

Underholdning om bord
Alle sæder har sin egen private videoskærm, hvor du kan se BBC-nyheder og film samt lytte til musik og spille spil.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Så kontakter du os og fortæller om dine behov. Efterfølgende taler vi som med flyselskabet om dine muligheder og vender retur, hvis ikke vi kan give dig et svar med det samme.

Jeg er gravid, må jeg flyve med Thai Airways?
På Thai Airways hjemmeside kan du læse mere om flyselskabets retningslinjer, når du er gravid, under punktet ” Contra-indication and Advice for Sick Passengers Traveling by Plane”: https://www.thaiairways.com/en_DK/plan/travel_information/health_and_well_being_onboard.page?

Taxfree
Det er desværre ikke muligt at bestille taxfree varer inden afrejse. Der er et begrænset udvalg, der sælges om bord. Du har også mulighed for at handle taxfree i lufthavnen inden afrejse.

Check-in
Thai Airways åbner for online check-in 24 timer før afrejse på deres egen hjemmeside: https://www.thaiairways.com/en_DK/manage/i_checkin.page?

Du kan også foretage check-in tre timer før afrejse i Københavns Lufthavn, Terminal 3. Det åbner tre timer før afrejse.

Kan jeg tilkøbe seating ombord?
Når du bestiller rejsen, kan du ønske, hvor du gerne vil sidde om bord. Det koster ikke ekstra. Vi kan dog ikke garantere, at alle ønsker opfyldes.

Er det muligt at opgradere min flyrejse til en bedre klasse?
Det er muligt at opgradere din rejse til Premium Economy Class (indtil 27. oktober 2019) eller Business Class.

Premium Economy Class giver mere plads og bedre siddekomfort på rejsen. Du får bredere stole og god benplads. Sædet kan lægges ned til 180 grader. Der er mulighed for at vælge mellem flere hovedretter.
Priserne for opgradering varierer fra gang til gang. Business Class koster fra ca. 16.000.

Er det muligt at medbringe en golfbag? 
Ja, du kan medbringe en golfbag på din rejse. Du kan enten vælge at inkludere det i din bagagevægt, og derved lade den indgå i de inkluderede 30 kg. Du kan også tilkøbe ekstra bagage til din golfbag - kontakt os, så hjælper vi dig gerne. Det koster ca. 150 USD pr. vej at medbringe en golfbag. 

Den tilladte bagagevægt kan ændres såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.


Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail