Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Thai Airways

Thai Airways

Thai Airways - www.thai-airways.dk
Thai Airways er det nationale thailandske flyselskab, som blev stiftet i 1960. Selskabet har gennem årene vundet et væld af priser for sit høje serviceniveau, og det betragtes i dag som et af verdens bedste flyselskaber. 

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
I forbindelse med flyrejsen, skal du bruge flyselskabets bookingreferencenummer, et såkaldt PNR-nummer. Det finder du på din billet fra Bravo Tours under "Flight Voucher". 

Kan jeg tilkøbe mad ombord på flyet?
Forplejning ombord er inklusive. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige retter og måltider med hensyn til allergener. Specielle måltider kan bestilles via My Booking på Thai Airways' hjemmeside

Kan jeg tilkøbe seating ombord på flyet?
Det er muligt at forudbestille det sæde, du drømmer om, inden rejsen. Login på My Booking på Thai Airways' hjemmeside og login med dit PNR-nummer og efternavn. 

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Alle passagerer må medbringe et stk. håndbagage á 7 kg. Håndbagagen må maksimalt måle 56 x 45 x 25 cm.

Alle passagerer over 2 år må medbringe et stk. indchecket bagage á 30 kg.

Spædbørn (0-2 år) kan desuden medbringe en barne- eller klapvogn.

Den tilladte bagagevægt kan ændres, såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Kan jeg tilkøbe mere bagagevægt?
Det er muligt at tilkøbe ekstra bagage via Thai Airways hjemmeside. Du skal bruge dit PNR-nummer og efternavn for at logge ind. 

Må jeg medbringe en golfbag eller andet sportsudstyr?
Kontakt Bravo Tours på 70 10 10 77 såfremt du ønsker at medbringe sportsudstyr. Så undersøger vi muligheder og pris for dig.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Kontakt os på telefon 70101077 og fortæl os om dine behov. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, undersøger vi din forespørgsel med flyselskabet og vender tilbage.

Medbringer du medicin på rejsen, skal du altid have dette i håndbagagen i tilfælde af, at din bagage bliver forsinket. Sørg for at medicinen er i original emballage eller medbring et pille-pas fra din læge, der dokumenterer, hvilken type af medicin, der er tale om.

Jeg er gravid, må jeg flyve med Thai Airways?
Du kan flyve uden at medbringe lægeerklæring frem til graviditetsuge 28 (såfremt graviditeten er forløbet ukompliceret). Læs mere på Thai Airways hjemmeside.

Kan jeg bestille taxfree-varer til min rejse?
Det er desværre ikke muligt at forudbestille taxfree. Det vil være muligt at købe taxfree-varer i lufthavnen samt et mindre udvalg af varer ombord på flyet.

Check-in
Hvis du ønsker at checke ind i lufthavnen, skal dette gøres senest to timer inden afrejse for europæiske rejsemål og senest tre timer inden afrejse for oversøiske rejsemål. Det er også muligt at checke ind online 24 timer frem til 1 time før afrejse via dette link. For at tilgå din booking, skal du bruge dit PNR-nummer og efternavn.

Underholdning ombord på flyet
Der er underholdning ombord på Thai Airways fly i form af skærme med forskellige film. 

Er det muligt at opgradere min billet til en anden klasse?
Ønsker du at opgradere din billet, er du velkommen til at kontakte Bravo Tours på telefon 70 10 10 77, så vi kan undersøge mulighederne for dig. 

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail