Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Kenya Airways

Kenya Airways

Kenya Airways - https://www.kenya-airways.com
Kenya Airways er Kenyas nationale flyselskab med hovedsæde på Jomo Kenyatta International Airport i Nairobi. Selskabet blev oprettet i 1977, og er en del af SkyTeam-samarbejdet. Bravo Tours benytter Kenya Airways sammen med KLM til Nairobi eller Mombasa på flere af vores safarirejser.

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
I forbindelse med flyrejsen, skal du bruge flyselskabets bookingreferencenummer, et såkaldt PNR-nummer. Det finder du på din billet fra Bravo Tours under "Flight Voucher". 

Hvor meget bagage må jeg medbring?
Alle passagerer må medbringe et stk. håndbagage á 8 kg.

Alle passagerer over 2 år må medbringe et stk. indchecket bagage á 23 kg.

Spædbørn (0-2 år) kan desuden medbringe en barne- eller klapvogn.

Den tilladte bagagevægt kan ændres, såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Kan jeg tilkøbe mere bagagevægt?
Du kan på nuværende tidspunkt ikke tilkøbe ekstra bagagevægt

Må jeg medbringe en golfbag eller andet sportsudstyr?
Kontakt Bravo Tours på 70 10 10 77 såfremt du ønsker at medbringe sportsudstyr. Så undersøger vi muligheder og pris for dig. 

Serveres der mad på flyrejsen?
Forplejning ombord er inklusive. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige retter og måltider med hensyn til allergener. Specielle måltider kan bestilles, kontakt Bravo Tours for nærmere information.

Kan jeg reservere plads om bord?
Ønsker du at forudbestille sæde ombord på flyet, kan vi undersøge muligheden for dette. Kontakt Bravo Tours på 70 10 10 77. 

Kan jeg handle taxfree om bord?
Det er desværre ikke muligt at forudbestille taxfree. Det vil være muligt at købe taxfree-varer i lufthavnen samt et mindre udvalg af varer ombord på flyet.

Check-in
Hvis du ønsker at checke ind i lufthavnen, skal dette gøres senest to timer inden afrejse for europæiske rejsemål og senest tre timer inden afrejse for oversøiske rejsemål. Det er også muligt at checke ind online 30 timer før afrejse via dette link. For at tilgå din booking, skal du bruge dit PNR-nummer og afrejsedato.

Underholdning ombord
Der er underholdning ombord på Kenya Airways fly i form af skærme med forskellige film. 

Er det muligt at opgradere min billet til en anden klasse? 
Ønsker du at opgradere din billet, er du velkommen til at kontakte Bravo Tours på telefon 70 10 10 77, så vi kan undersøge mulighederne for dig. 

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en særlig forespørgsel om fx at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Kontakt os på telefon 70 10 10 77 og fortæl os om dine behov. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, undersøger vi din forespørgsel med flyselskabet og vender tilbage.

Medbringer du medicin på rejsen, skal du altid have dette i håndbagagen i tilfælde af, at din bagage bliver forsinket. Sørg for at medicinen er i original emballage eller medbring et pille-pas fra din læge, der dokumenterer, hvilken type af medicin, der er tale om.

Jeg er gravid. Må jeg flyve med Kenya Airways?
Du kan flyve uden at medbringe lægeerklæring frem til graviditetsuge 28. Fra graviditetsuge 28 til 36 (uge 32 for flerbarnsgraviditeter) skal du medbringe en lægeerlæring for at flyve. Læs mere på Kenya Airways hjemmeside

Tilbage til alle flyselskaber >

Del denne side via E-mail