Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

KLM/Air France

KLM/Air France

KLM (Air France-KLM) - https://www.klm.com/home/dk/da
KLM eller KLM Royal Dutch Airlines er det oprindelige, nationale flyselskab i Holland. I maj 2004 fusionerede selskabet med Air France-KLM. Selskabet er desuden en del af SkyTeam-samarbejdet. KLM har base i Amsterdam.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Alle passagerer må medbringe et stk. håndbagage á 12 kg.

Alle passagerer over 2 år må medbringe et stk. indchecket bagage á 23 kg.

Spædbørn (0-2 år) kan desuden medbringe en barne- eller klapvogn.

Den tilladte bagagevægt kan ændres, såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Kan jeg tilkøbe mere bagagevægt?
Det er muligt at tilkøbe ekstra bagagevægt via KLM's hjemmeside under Min Rejse. Login med dit PNR-nummer og dit efternavn. 

Må jeg medbringe en golfbag eller andet sportsudstyr?
På KLM's hjemmeside kan du se, om det er muligt at anmode om specialbagage på din rejse. Læs mere her. Bravo Tours har desværre ikke mulighed for at bestille specialbagage som sportsudstyr for dig.  

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
I forbindelse med flyrejsen, skal du bruge flyselskabets bookingreferencenummer, et såkaldt PNR-nummer. Det finder du på din billet fra Bravo Tours under "Flight Voucher". 

Serveres der mad på flyrejsen?
Forplejning ombord er inklusive. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige retter og måltider med hensyn til allergener. Specielle måltider kan bestilles via Min side på KLM's hjemmeside.

Kan jeg reservere plads om bord eller opgradere min rejse?
Det er muligt at forudbestille det sæde, du drømmer om, inden rejsen (mod betaling). Login på Min side på KLM's hjemmeside og login med dit PNR-nummer og efternavn. 

Underholdning ombord på flyet
Der er underholdning ombord på KLM's fly i form af skærme med forskellige film. 

Taxfree varer
Det er desværre ikke muligt at forudbestille taxfree. Det vil være muligt at købe taxfree-varer i lufthavnen samt et mindre udvalg af varer ombord på flyet.

Check-in
Hvis du ønsker at checke ind i lufthavnen, skal dette gøres senest to timer inden afrejse for europæiske rejsemål og senest tre timer inden afrejse for oversøiske rejsemål. Det er også muligt at checke ind online 30 timer før afrejse via dette link. For at tilgå din booking, skal du bruge dit PNR-nummer, flynummer og efternavn.

Jeg er gravid. Må jeg flyve med KLM/Air France?
Du kan flyve uden at medbringe lægeerklæring frem til graviditetsuge 36. Læs mere på KLM's hjemmeside.

Særlige behov
Kontakt os på telefon 70101077 og fortæl os om dine behov. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, undersøger vi din forespørgsel med flyselskabet og vender tilbage.

Medbringer du medicin på rejsen, skal du altid have dette i håndbagagen i tilfælde af, at din bagage bliver forsinket. Sørg for at medicinen er i original emballage eller medbring et pille-pas fra din læge, der dokumenterer, hvilken type af medicin, der er tale om.

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail