Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Emirates

Emirates

Emirates - www.emirates.dk
Emirates er et nyere flyselskab og har base i Dubai, De Forenede Arabiske Emirater. Flyselskabet blev grundlagt i 1985, og blev i 2016 kåret som verdens bedste flyselskab.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Alle passagerer må medbringe et stk. håndbagage á 7 kg. Maksimummål for håndbagage er 55 x 38 x 20 cm.

Alle passagerer over 2 år kan tilkøbe et stk. indchecket bagage á 23 kg. Du kan altid se på din billet, om du har tilkøbt bagage.

Spædbørn (0-2 år) kan desuden medbringe en sammeklappelig barne- eller klapvogn á maks. 10 kg.

Den tilladte bagagevægt kan ændres, såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Kan jeg tilkøbe mere bagagevægt?
Du kan tilføje ekstra bagagevægt ved at logge ind på Emirates hjemmeside under Manage My Booking. Login med dit PNR-nummer samt dit efternavn. 

Må jeg medbringe en golfbag eller andet sportsudstyr?
Du kan tilføje ekstra bagage til sportsudstyr ved at logge ind på Emirates hjemmeside under Manage My Booking. Login med dit PNR-nummer samt dit efternavn. 

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
I forbindelse med flyrejsen, skal du bruge flyselskabets bookingreferencenummer, et såkaldt PNR-nummer. Det finder du på din billet fra Bravo Tours under "Flight Voucher". 

Serveres der mad på flyrejsen?
Forplejning ombord er inklusive. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige retter og måltider med hensyn til allergener. Specielle måltider kan bestilles via Manage My Booking på Emirates hjemmeside.

Kan jeg reservere plads om bord eller opgradere min rejse?
Det er muligt at forudbestille det sæde, du drømmer om, inden afrejse mod betaling. Login på Emirates hjemmeside og klik på Manage My Booking. Login med dit PNR-nummer og efternavn, hvorefter du kan forudbestille dit sæde ombord på flyet. 

Kan jeg handle taxfree om bord?
Det er desværre ikke muligt at forudbestille taxfree. Det vil være muligt at købe taxfree-varer i lufthavnen samt et mindre udvalg af varer ombord på flyet.

Check-in
Hvis du ønsker at checke ind i lufthavnen, skal dette gøres 3 timer inden afrejse. Det er også muligt at checke ind online 48 timer før afrejse via Emirates hjemmeside eller app. 

For at tilgå din booking og checke-in, skal du bruge dit PNR-nummer og efternavn. Dit PNR-nummer står på din billet fra Bravo Tours under siden "Flight Voucher".

Underholdning ombord
Der er underholdning ombord på Emirates fly i form af skærme med forskellige film. 

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en særlig forespørgsel om fx at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Kontakt os på telefon 70 10 10 77 og fortæl os om dine behov. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, undersøger vi din forespørgsel med flyselskabet og vender tilbage. 

Medbringer du medicin på rejsen, skal du altid have dette i håndbagagen i tilfælde af, at din bagage bliver forsinket. Sørg for at medicinen er i original emballage eller medbring et pille-pas fra din læge, der dokumenterer, hvilken type af medicin, der er tale om. 

Jeg er gravid. Må jeg flyve med Emirates?
Du kan flyve uden at medbringe lægeerklæring frem til graviditetsuge 29. Læs mere på Emirates hjemmeside

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail