Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Turkish Airlines

Turkish Airlines - https://www.turkishairlines.com/en-dk/
Turkish Airlines startede i 1933 og er Tyrkiets nationale flyselskab. De har base i Istanbul, og de flyver primært med Airbus A330-300 og Boeing 737-800.

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
Ca. 7-14 dage før afrejse modtager du en rutebillet (e-billet) fra os. Vi sender den til dig på din mailadresse. Det er denne billet, du skal bruge.

Bagage
Flyver du på selskabets økonomiklasse, må du medbringe 30 kg. indchecket bagage pr. person samt en håndbagage á 8 kg, der maks. måler 55 x 40 x 23 cm. Børn under to år må medbringe 10 kg pr. person og en klapvogn, som kan tages med helt ud til gaten, hvis du ønsker det. Vil du gerne medbringe en golfbag, kan du frit medbring én bag a maks. 23 kg. Vægten på din golfbag går fra den samlede indcheckede bagage.

Mad og drikke
Typisk vil din rejse være delt i to – første del fra Danmark til Istanbul, hvorefter rejsen fortsætter til slutdestinationen. På første del af rejsen til Istanbul serveres typisk en snack. På langdistancen videre fra Istanbul serveres mad og et frit udvalg af drikkevarer.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Så kontakter du os og fortæller om dine behov. Efterfølgende taler vi så med flyselskabet om dine muligheder og vender retur, hvis ikke vi kan give dig et svar med det samme.

Jeg er gravid, må jeg flyve med Turkish Airlines?
På flyselskabets hjemmeside kan du læse mere om flyselskabets retningslinjer, når du er gravid: https://www.turkishairlines.com/en-dk/flights/fly-different/fly-good-feel-good/during-flight/traveling-while-pregnant/

Kan jeg tilkøbe seating ombord?
Ja, det kan du godt, men du skal gøre det direkte på flyselskabets hjemmeside: https://www.turkishairlines.com/en-us/flights/manage-booking

Du kan først tilkøbe seating, når du modtager din flybillet fra os ca. 7-14 dage før afrejse. Når du logger ind, skal du ofte trykke et par gange på ”search for passengers” før den logger ind på siden.

Er det muligt at opgradere min flyrejse til en bedre klasse?
Det er muligt at opgradere din rejse til Business Class. Kontakt din rejsekonsulent for mere information. Prisen varierer alt efter afrejse.
Det er også muligt at tilkøbe tilslutningsfly fra andre lufthavne i Danmark på nogle afgange. Det koster fra kr. 600 pr. person tur/retur. Kontakt din rejsekonsulent, hvis du ønsker tilslutningsfly til din rejse.
Taxfree
Det er desværre ikke muligt at bestille taxfree varer inden afrejse, men du har mulighed for at handle taxfree i lufthavnen inden afrejse.

Check-in
Det er muligt at tjekke ind online på flyselskabets hjemmeside op til afrejse: https://www.turkishairlines.com/en-us/flights/manage-booking/

Du kan også foretage check-in i lufthavnen inden afrejse. I Københavns Lufthavn foregår det i terminal 2.

Den tilladte bagagevægt kan ændres såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

 

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail