Pegasus Airlines

Pegasus Airlines

Pegasus Airlines – www.flypgs.com/en
Pegasus Airlines er et tyrkisk lavprisselskab, der primært flyver kort- og mellemlange distancer.

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
I forbindelse med flyrejsen, skal du bruge flyselskabets bookingreferencenummer, et såkaldt PNR-nummer. Det finder du på din billet fra Bravo Tours under "Flight Voucher".

Kan jeg tilkøbe mad ombord på flyet?
Det er muligt at tilkøbe mad ombord på flyet. Det er muligt at vælge mellem forskellige retter og måltider med hensyn til allergener. Du bestiller mad ombord på flyet via Pegasus Airlines hjemmeside. Login på Manage My Booking med dit PNR-nummer og efternavn.

Kan jeg tilkøbe seating ombord på flyet?
Det er muligt at forudbestille det sæde, du drømmer om, inden rejsen. Login på Manage My booking på Pegasus Airlines hjemmeside med dit PNR-nummer og efternavn.

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Alle passagerer over 2 år kan frit medbringe 8 kg håndbagage (50x40x23).

Alle passagerer over 2 år må medbringe et stk. indchecket bagage á 20 kg.

Spædbørn (0-2 år) kan desuden medbringe en barne- eller klapvogn.

Den tilladte bagagevægt kan ændres, såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Kan jeg tilkøbe mere bagagevægt?
Det er muligt at tilkøbe ekstra bagage via Pegasus Airlines hjemmeside, Manage My Booking. Du skal bruge dit PNR-nummer og efternavn for at logge ind.

Må jeg medbringe en golfbag eller andet sportsudstyr?
Det er muligt at tilkøbe ekstra bagage til sportsudstyr via Pegasus Airlines hjemmeside, Manage My Booking. Du skal bruge dit PNR-nummer og efternavn for at logge ind.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Kontakt os på telefon 70101077 og fortæl os om dine behov. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, undersøger vi din forespørgsel med flyselskabet og vender tilbage.

Medbringer du medicin på rejsen, skal du altid have dette i håndbagagen i tilfælde af, at din bagage bliver forsinket. Sørg for at medicinen er i original emballage eller medbring et pille-pas fra din læge, der dokumenterer, hvilken type af medicin, der er tale om.

Jeg er gravid, må jeg flyve med Pegasus Airlines?
Du kan flyve uden at medbringe lægeerklæring frem til graviditetsuge 36 (såfremt graviditeten er forløbet ukompliceret) – graviditetsuge 32 ved flerbørns-graviditeter. Læs mere på Pegasus Airlines hjemmeside.

Kan jeg bestille taxfree-varer til min rejse?
Det er desværre ikke muligt at forudbestille taxfree. Det vil være muligt at købe taxfree-varer i lufthavnen samt et mindre udvalg af varer ombord på flyet.

Check-in
Hvis du ønsker at checke ind i lufthavnen, skal dette gøres senest to timer inden afrejse for europæiske rejsemål og senest tre timer inden afrejse for oversøiske rejsemål. Det er også muligt at checke ind online døgn før afrejse frem til 1 time før afrejse via dette link. For at tilgå din booking, skal du bruge dit PNR-nummer og efternavn.

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail