Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

FinnAir

FinnAir www.finnair.dk 
Finn Air blev stiftet i 1923 og er Finlands nationale flyselskab. De er kåret til Nordens bedste flyselskab (2019) og er kendt som genvejen til Asien. Vi flyver bl.a. med FinnAir til Bangkok fra Billund – den bedste rute fra Jylland til Thailand.

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
Ca. 7-14 dage før afrejse modtager du en rutebillet (e-billet) fra os. Vi sender den til dig på din mailadresse. Det er denne billet, du skal bruge.

Bagage
Du kan medbringe et stk. bagage på maksimalt 23 kg og et stk. håndbagage á 8 kg, der maksimalt måler 40 x 30 x 15 cm. Børn, der ikke rejser med eget sæde, kan ikke medbringe bagage. Det er muligt at medbring klap- eller barnevogn uden beregning som indchecket bagage.

Ønsker du at medbringe ekstra bagage fx golfbag, skal du kontakte os – så undersøger vi, om det er muligt. Prisen varierer, men starter typisk fra kr. 1.000 pr. golfbag a ca. 23 kg.

Mad og drikke
Når du rejser med Bravo Tours er mad om bord på flyet inkluderet. På rejser til Indien og Thailand er ikke-alkoholiske drikkevarer samt øl og vin gratis til maden. Andre alkoholiske drikke kan købes.

Underholdning om bord
Der er underholdningssystem ved alle sæder, hvor du kan se film og serier samt lytte til musik undervejs.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Så kontakter du os og fortæller om dine behov. Efterfølgende taler vi som med flyselskabet om dine muligheder og vender retur, hvis ikke vi kan give dig et svar med det samme.

Jeg er gravid, må jeg flyve med Finnair?
På FinnAirs hjemmeside kan du læse mere om flyselskabets retningslinjer, når du er gravid: https://www.finnair.com/dk/dk/information-services/before-the-flight/special-services-health/pregnancy

Taxfree
Det er desværre ikke muligt at bestille taxfree varer inden afrejse. Der er et begrænset udvalg, der sælges om bord. Du har også mulighed for at handle taxfree i lufthavnen inden afrejse.

Kan jeg tilkøbe seating ombord?
Når du bestiller rejsen, kan du ønske, hvor du gerne vil sidde om bord. Det koster ikke ekstra. Vi kan dog ikke garantere, at alle ønsker opfyldes. Vil du være sikker på ekstra benplads, kan vi forespørge på dette hos flyselskabet. Prisen på ekstra benplads ved fx nødudgangen varierer alt efter afrejse.

Er det muligt at opgradere min flyrejse til en bedre klasse? 
Det er muligt at opgradere din rejse til Economy Comfort eller Business Class.

Business Class er adskilt fra de andre sæder, mens Economy Comfort er de forreste pladser i økonomi-klassen.

Priserne for opgradering varierer fra gang til gang.

Check-in
Finnair åbner for online check-in 36 eller 24 timer før afrejse på deres egen hjemmeside: https://www.finnair.com/dk/dk/information-services/check-in

Du kan også foretage check-in tre timer før afrejse i Københavns Lufthavn, Terminal 3. Det åbner tre timer før afrejse.

Den tilladte bagagevægt kan ændres såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail