Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

FinnAir

FinnAir

FinnAir www.finnair.dk 
Finn Air blev stiftet i 1923 og er Finlands nationale flyselskab. De er kåret til Nordens bedste flyselskab (2019) og er kendt som genvejen til Asien. Vi flyver bl.a. med FinnAir til Bangkok fra Billund – den bedste rute fra Jylland til Thailand.

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
I forbindelse med flyrejsen, skal du bruge flyselskabets bookingreferencenummer, et såkaldt PNR-nummer. Det finder du på din billet fra Bravo Tours under "Flight Voucher". 

Bagage
Alle passagerer må medbringe et stk. håndbagage á 8 kg.

Alle passagerer over 2 år må medbringe et stk. indchecket bagage á 23 kg.

Spædbørn (0-2 år) kan desuden medbringe en barne- eller klapvogn.

Den tilladte bagagevægt kan ændres, såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Kan jeg tilkøbe mere bagagevægt?
Du kan tilføje ekstra bagagevægt ved at logge ind på FinnAirs under Administrer Reservation. Login med dit PNR-nummer samt dit efternavn. 

Må jeg medbringe en golfbag eller andet sportsudstyr?
Du kan tilføje ekstra bagagevægt til sportsudstyr ved at logge ind på FinnAirs under Administrer Reservation. Login med dit PNR-nummer samt dit efternavn. 

Kan jeg tilkøbe mad ombord på flyet?
Forplejning ombord er inklusive. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige retter og måltider med hensyn til allergener. Specielle måltider kan bestilles via Administrer Reservation på FinnAirs hjemmeside. 

Underholdning om bord
Der er underholdning ombord på Finairs fly i form af skærme med forskellige film.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Kontakt os på telefon 70101077 og fortæl os om dine behov. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, undersøger vi din forespørgsel med flyselskabet og vender tilbage.

Medbringer du medicin på rejsen, skal du altid have dette i håndbagagen i tilfælde af, at din bagage bliver forsinket. Sørg for at medicinen er i original emballage eller medbring et pille-pas fra din læge, der dokumenterer, hvilken type af medicin, der er tale om.

Jeg er gravid, må jeg flyve med Finnair?
Du kan flyve uden at medbringe lægeerklæring frem til graviditetsuge 36, såfremt graviditeten er forløbet uden komplikationer, og flyvningen er under 6 seks timer. For flyvninger på mere end 6 timer, kan du flyve frem til graviditetsuge 32. Læs mere på FinnAirs hjemmeside

Taxfree
Det er desværre ikke muligt at forudbestille taxfree. Det vil være muligt at købe taxfree-varer i lufthavnen samt et mindre udvalg af varer ombord på flyet.

Kan jeg tilkøbe seating ombord?
Det er muligt at forudbestille det sæde, du drømmer om, inden afrejse mod betaling. Login på FinnAirs hjemmeside og klik på Administrer Reservation. Login med dit PNR-nummer og efternavn, hvorefter du kan forudbestille dit sæde ombord på flyet. 

Er det muligt at opgradere min flyrejse til en bedre klasse? 
Ønsker du at opgradere din billet, er du velkommen til at kontakte Bravo Tours på telefon 70 10 10 77, så vi kan undersøge mulighederne for dig. 

Check-in
Hvis du ønsker at checke ind i lufthavnen, skal dette gøres senest to timer inden afrejse for europæiske rejsemål og senest tre timer inden afrejse for oversøiske rejsemål. Det er også muligt at checke ind online 36 timer før afrejse via dette link. For at tilgå din booking, skal du bruge dit PNR-nummer og efternavn.

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail