Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Qatar Airways www.qatarairways.com/dk
Qatar Airways har en flyflåde på mere end 90 fly, og har i dag en af de yngste og mest moderne flyflåder i verden. Qatar benytter bl.a. Airbus 330 og Boeing 777. 

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
I forbindelse med flyrejsen, skal du bruge flyselskabets bookingreferencenummer, et såkaldt PNR-nummer. Det finder du på din billet fra Bravo Tours under "Flight Voucher". 

Kan jeg tilkøbe mad ombord på flyet?
Forplejning ombord er inklusive. Der er mulighed for at vælge mellem forskellige retter og måltider med hensyn til allergener. Specielle måltider kan bestilles via My Trip på Qatar Airways' hjemmeside.

Kan jeg tilkøbe seating ombord på flyet?
Det er muligt at forudbestille det sæde, du drømmer om, inden rejsen (mod betaling). Login på My Trip på Qatar Airways' hjemmeside og login med dit PNR-nummer og efternavn.  

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Alle passagerer må medbringe et stk. håndbagage á 7 kg.

Alle passagerer over 2 år må medbringe et stk. indchecket bagage á 25 kg.

Spædbørn (0-2 år) kan desuden medbringe en barne- eller klapvogn.

Den tilladte bagagevægt kan ændres, såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

Kan jeg tilkøbe mere bagagevægt?
Det er muligt at tilkøbe ekstra bagagevægt via Qatar Airways' hjemmeside under Manage Booking. Login med dit PNR-nummer og dit efternavn. 

Må jeg medbringe en golfbag eller andet sportsudstyr?
Det er muligt at tilkøbe ekstra bagage til sportsudstyr via Qatar Airways' hjemmeside under Manage Booking. Login med dit PNR-nummer og dit efternavn. 

Jeg er gravid. Må jeg flyve med Qatar Airways?
Du kan flyve uden at medbringe lægeerklæring frem til graviditetsuge 28 (såfremt graviditeten er forløbet ukompliceret). Qatar Airways anbefaler dog, at du medbringer din vandrejournal for at mindske evt. ventetid i lufthavnen. Læs mere på Qatar Airways hjemmeside.

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en særlig forespørgsel om fx at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Kontakt os på telefon 70101077 og fortæl os om dine behov. Hvis vi ikke kan give dig et svar med det samme, undersøger vi din forespørgsel med flyselskabet og vender tilbage.

Medbringer du medicin på rejsen, skal du altid have dette i håndbagagen i tilfælde af, at din bagage bliver forsinket. Sørg for at medicinen er i original emballage eller medbring et pille-pas fra din læge, der dokumenterer, hvilken type af medicin, der er tale om.

Kan jeg bestille taxfree-varer til min rejse?
Det er desværre ikke muligt at forudbestille taxfree. Det vil være muligt at købe taxfree-varer i lufthavnen samt et mindre udvalg af varer ombord på flyet.

Check-in
Hvis du ønsker at checke ind i lufthavnen, skal dette gøres senest to timer inden afrejse for europæiske rejsemål og senest tre timer inden afrejse for oversøiske rejsemål. Det er også muligt at checke ind online 48 timer før afrejse via dette link. For at tilgå din booking, skal du bruge dit PNR-nummer og efternavn.

Underholdning ombord på flyet
Der er underholdning ombord på Qatar Airways fly i form af skærme med forskellige film. 

Er det muligt at opgradere min billet til en anden klasse?
Ønsker du at opgradere din billet, er du velkommen til at kontakte Bravo Tours på telefon 70 10 10 77, så vi kan undersøge mulighederne for dig. 

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail