Premium - La Palmas kontraster

La Palma har rigtig meget at byde på – og der er et utal af spændende oplevelser på øen. Rejser du med på denne rejse, er der fire udflugter inkluderet, der viser øens kontraster, og du bor på et af øens populære hoteller La Palma Princess Vital & Fitness i Cancajos – det perfekte udgangspunkt for mange oplevelser.

Fire spændende udflugter
Udflugterne tager dig med til den frodige, grønne del af øen, smukke udsigter over Atlanterhavet og gennem fantastiske bananplantager. Glæd dig også til at vandre på vulkaner, spise tapas og se den flotte stjernehimmel. 

Vulkaner og øens smukkeste by
Tag med til to af La Palmas største attraktioner på udflugten ”Vulkanen San Antonio og hovedstaden, Santa Cruz de La Palma. Vi går en tur langs det imponerende vulkankrater og ser naturens kræfter på tætteste hold. I hovedstaden oplever vi de velbevarede, pastelfarvede huse og bliver charmeret på byens fine torve. Der bliver tid til både shopping og sightseeing på egen hånd.

Stjerner og vinsmagning
La Palma er verdensberømt for at være et af verdens bedste steder at observere stjerner. Det er lige præcis, hvad vi skal, når mørket falder på. Vi smager også på de lokale specialiteter: vin og tapas. En astrofysiker guider os gennem stjernevrimlen – er det ikke klar nok, hører vi mere om den indendørs.

Det højeste punkt
På udflugten besøger vi øens højeste bjerg, Roque de los Muchachos. Her er naturligvis en betagende udsigt over bjergene, havet og det enorme vulkankrater. Vi besøger også et lokalt marked og smager den traditionelle kanariske mad.

Det nordlige og naturskønne La Palma
Udflugten tager os med til det nordlige Palma, der er dækket af frodig og meget flot skov. Det gør dagens oplevelse til en naturoplevelse i særklasse. Nyd udsigterne hver eneste sekund – det er virkelig en smuk oplevelse fra de mange bjergveje. Vi besøger også en lokal romfabrikken på turen.

Rejsens højdepunkter
 • La Palmas højeste bjergtop, Roque de los Muchachos
 • Øens nordligste punkt med besøg på en romfabrik
 • Vulkanen San Antonio og hovedstaden Santa Cruz de la Palma
 • Stjernekigning (hvis det er klart vejr) samt vinsmagning med tapas
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Inkluderet udflugter

Santa Cruz de la Palma
Vulkanen San Antonio og hovedstaden, Santa Cruz de la Palma

Tag med til to af La Palmas største højdepunkter – vulkanen San Antonio og hovedstaden Santa Cruz de la Palma. Vi starter ved vulkanen, hvor vi går en tur langs det imponerende krater. Et forunderligt syn, det vidner om naturens enorme kræfter.Vi fortsætter videre til øens skønne hovedstad, Santa Cruz de la Palma, som mange mener er Kanarieøernes smukkeste by. Vi går en tur i den hyggelige gamle bydel med mange velbevarede bygning, pastelfarvede huse og unikke træbalkoner. Byen charmerer med sine små gader, det flotte torv og den lange havnepromenade. Herefter bliver der tid til shopping og sightseeing på egen hånd – smag for eksempel Spaniens bedste og prisvindende kaffe, som fås på kaffebaren Don Manuel i centrum af byen. 

Halvdagsudflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Palma, Los Tilos
Det skjulte nord

Med dansktalende rejseleder
La Palma er kendt som den frodigste af De Kanariske Øer, og det viser dagens udflugt dig i særdeleshed. Tag med, når vi besøger Los Tilos – regnskoven, der er øens stolthed! Skoven kom på UNESCOs liste allerede i 1983, og er ifølge eksperter blandt de flotteste naturområder på denne liste. Vi fornemmer let den enestående natur.

Inden vi kommer til Los Tilos, besøger vi også den lille, lokale by Las Nieves. Her kommer vi helt tæt på den lokale gæstfrihed og stemning, der hersker på øen. Her besøger vi også øens ældste kirke. Den syner lille og ubetydelig, men bare vent til du træder indenfor.
På turen nyder vi naturligvis også en god frokost, for det gør os klar til næste stop, Ron Aldea i byen And Andrés – også kendt som øens romfabrik. Vi bliver klogere på historien, og får selvfølgelig også mulighed for at smage på herlighederne, inden vi kører retur til hotellerne i god tid til aftensmaden.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Medbring gerne kamera, pung, overtøj samt behageligt fodtøj. Turen er ikke for gangbesværede eller folk der bliver let køresyge. 


Heldagsudflugt.

Vejledende pris:
Voksne kr. 470 pr. person
Børn under 12 år kr. 410 pr. person

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til udflugtens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Roque de los Muchachos
La Palmas højdedrag

Med dansktalende rejseleder
Tag med på en heldagstur, hvor vi kommer godt omkring nogle af La Palmas smukkeste sider. I dag besøger vi nemlig øens højeste punkt, Roque de Los Muchachos, med den mest fantastiske udsigt over ”La Isla Bonita”, samt det nye besøgscenter om det spektakulære observatorie som er at finde på toppen af øen!

Første stop gør vi på toppen, når vi kører 2.426 meter op til Roque De Los Muchachos. Her ser vi øens flotteste udsigt, der både byder på grønne sletter og vulkanske områder. Er vejret klart, kan vi endda se til naboøerne Tenerife, La Gomera og El Hierro. Det er også herfra, vi kan se et af verdens største vulkankratere

La Caldera De Taburiente, og hvordan øens centrale del har udviklet sig gennem millioner af år. Når vi har nydt udsigten kører vi videre til besøgscenteret hvor man får mulighed for at læse, høre og lære en masse om astrologien, teleskoperne og den store nattehimmel.

Vi bevæger os ned igen langs vestsiden, og gør et frokoststop på en lokal restaurant. Dagens sidste stop bliver ved Mirador Del Time – et udsigtspunkt over øens vestlige side.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Vi gør opmærksom på, at skyer ved Roque de Los Muchachos kan sløre udsigten. Medbring gerne kamera, pung og evt. varmt tøj til besøget ved Roque de Los Muchachos. Turen er ikke for gangbesværede eller folk der bliver let køresyge.

Heldagsudflugt. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 700 pr. person
Børn under 12 år kr. 540 pr. person

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til udflugtens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Stjerner og vinsmagning
Stjerner og vinsmagning

Vi nyder middagen på hotellet, inden vi kl. 20.00 kører af sted mod spændende oplevelser. Ved vulkanen San Antonio begynder vi aftenen med vinsmagning. I ”Centro de Visitantes” smager vi de lokale vine fra Bodegas Teneguía, hvor vi også får nogle smagsprøver på et udvalg af de spanske specialiteter, tapas. Efter en god start på aftenen er mørket faldet på, og det bliver tid til at kigge på stjerner. La Palma er verdensberømt for sin fine stjernehimmel, som hele verden gerne vil observere. En astrofysiker guider os undervejs, når vi nyder synet gennem et teleskop – hvis vejret er klart og skyfrit. Er det ikke klart nok, hører vi mere om La Palmas berømte stjernehimmel indendørs.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

ShortTagLine

Her får du

 • La Palmas højeste bjergtop, Roque de los Muchachos
 • Øens nordligste punkt med besøg på en romfabrik
 • Vulkanen San Antonio og hovedstaden Santa Cruz de la Palma
 • Stjernekigning (hvis det er klart vejr) samt vinsmagning med tapas
 • Dansktalende rejseleder
IncludedTagLine

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Flyrejse til La Palma tur/retur
 • Indkvartering på La Palma Princess Vital & Fitness
 • All Inclusive
NotIncludedTagLine

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring kr. 279.
 • Årsrejseforsikring kr. 349.
 • Mad om bord på flyet kr. 200.
 • Transport til og fra hotellet kr. 250.

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Pragtfuldt resort med All Inclusive og aktiviteter for hele familien

På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – skyder La Palma Princess frem i et naturskønt område. Her finder du et stort resort, der tilbyder det bedste af to verdener, uanset om du er til ren afslapning med familien eller en ferie spækket med sport og træning! Her er nemlig alt fra et hav af forskellige sportsaktiviteter til masser swimmingpools samt spa- og wellness, og derfor har hotellet status som et Bravo Favorit-hotel.

Topmoderne sportsfaciliteter
Én ting, du endelig ikke må glemme at pakke til ferien, er træningstøjet. La Palma Princess har nemlig alt til en aktiv ferie spækket med træning, motion og sport! Træn løs i det mere end 1.200 m2 store fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning (til spinning er der ikke klikpedaler, så der kan du bruge enalmindelig sportssko), vandgymnastik og meget mere. På resortet finder du også hele fire tennisbaner, som kan lejes for 6 €, og udstyr for 5 €. Dette kan gøres via hotellets app.

La Palmas smukke natur, der venter uden for hotellet, indbyder til gode ture gode gå- og løberuter til flere niveauer fra hotellet.

På La Palma Princess er der også et væld af muligheder inden for holdtræning. Tag med til yoga, pilates eller zumba, eller prøv kræfter med bodypump, spinning eller coretræning. Alle holdtræninger er selvfølgelig med superdygtige instruktører.

Aktiviteter, afslapning og underholdning for alle aldre
Rejser du med mindre børn, er der også mange sjove aktiviteter for dem bl.a. minigolf, børnepool og international miniklub. 

Efter en dag med masser af løb, tennis eller fitness, kan du også forkæle dig selv i hotellets spaområde (for alle over 16 år ifølge en voksen, visse behandlinger er mod betaling). Her kan du nyde et væld af behandlinger bl.a. sportsmassage, ligesom du kan nyde den indendørspool og sauna. Indgang til spa-området er mod gebyr. 

På La Palma Princess finder du et helt fantastisk poolområde, som har udsigt til havet. Her er intet mindre end syv swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Her er masser af solsenge og parasoller, så der er plads til, at alle kan slappe af og nyde tilværelsen eller lege i poolen.

Dit ophold på La Palma Princess er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem. Alle hovedmåltiderne bliver serveret fra buffet i hovedrestauranten ”Food Market”. Hotellet har også andre restauranter, hvor det er muligt at spise i løbet af din ferie. Der er en BBQ-restaurant, El Mirador (mod betaling), hvor maden serveres som buffet, der er en spansk-inspireret restaurant, La Tasca (mod betaling), og så er der a la carte-restauranten, La Vita (mod betaling). De tre restauranter har ikke altid åbent på samme tid, og åbningsdagene varierer fra uge til uge. Hotellet har selvfølgelig også flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.

La Palma Princess er kort sagt det perfekte valg til dig, der vil nyde en aktiv ferie, masser af fede faciliteter og mulighed for afslapning i de skønneste omgivelser.

Sådan bor du
Værelserne er charmerende indrettet i kanarisk stil, alle med telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling). Der er mulighed for tilkøb af skrå havudsigt, havudsigt samt dobbeltværelse til enebrug.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse: Plads til maks. tre voksne eller to voksne og to børn. 

Familieværelse med balkon/terrasse: Indrettet som to dobbeltværelser med en dør imellem, således at man har adgang til to badeværelser samt to balkoner/terrasser. Plads til maks. fire voksne eller to voksne og to børn.

Dobbeltværelse Fitness med balkon/terrasse: Fitness værelset har plads til maks. to voksne og et barn. Værelset har placering tæt ved hotellets fitnesscenter og som noget ekstra er der på værelset en 1,5 liters vandflaske, en 0,5 liters drikkedunk, en t-shirt, samt én dagsbillet til hotellets spaområde. Fitnesspakken kan du finde på dit værelse dagen efter ankomst.

Suite Ocean med balkon/terrasse og havudsigt: Med Suite Ocean værelset får du et soveværelse med enten en king-size seng eller to enkeltsenge, som står ved siden af hinanden. Derudover er der en separat lounge med sofa og stole. Værelset har to badeværelser og en møbleret balkon eller terrasse. Der er aircondition, WiFi, elkedel og hårtørrer på værelset. Der er plads til maks. tre voksne eller to voksne og to børn. Du kan bo alene på værelset.

Pension
Dit ophold på La Palma Princess er med All Inclusive. 

Sportstøj ved middagen er ej tilladt.

Mere om La Palma Princess
Hotellet har håndklædeservice til brug ved poolen - det koster et mindre gebyr at skifte. 

Alle personer over 18 år kan benytte den indendørspool i løbet af ferien. Det koster det ca. 15€ for en time pr. person. 20€ for hele dagen pr. person.

Nogle faciliteter og aktiviteter kan være mod betaling, fx koster det at leje tennisbane og udstyr. Alle, der benytter fitnesscenteret, skal være over 18 år. Alle mellem 16-18 år må dog gerne deltage i udvalgte træningshold ifølge med en forælder.

Det er ikke tilladt at ryge indenfor, på værelset, på balkonen ved værelset eller ved børnepoolen.

Vær opmærksom på, at der indtil oktober kan være mere end 1 stop på transferruten. 

Bemærk: For at mindske ventetiden ved check-in, kan du med fordel checke ind online via hotellets hjemmeside, klik her. Vælg La Palma & Tenequia Princess (Esencia (+16)), dit foretrukne sprog, reservationsnummer (dit billetnummer fra Bravo Tours) samt dato for check-in. Herefter skal du udfylde supplerende information om alle gæster tilknyttet dit billetnummer. Du vil så modtage en QR-kode, som du skal gemme på telefonen, og scannes i receptionen ved check-in.

Om hotellet
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til centrum 10 km - Fuencaliente
Afstand til lokalt centrum 10 km
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 2 km
Aircondition Ja
Antal værelser 625
Babyseng Ja
Bar Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 2004
Børneklub International
Børnepool Ja
Diskotek/Natklub Ja
Elevator I en del af hotellet
Etager 2
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Ja
Legeplads Nej
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Nej
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Parkering Ja
Petanque Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2021
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge Efter behov
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja, mod gebyr
TV på værelset Ja, satellit TV
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse

Carretera de la Costa, Cerca Vieja, 10

38740 , uencaliente de la Palma

La Palma

Spanien


Del denne side via E-mail