Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Premium - La Palmas kontraster

0
Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 05 marts 2022 8.199 kr
Se alle afgange

La Palma byder på uforglemmelige oplevelser og ikke mindst kontraster. Derfor har vi sammensat en rejse til dig, der gerne vil opleve nogle af alle de forskelligheder, som La Palma byder på.

Vi har inkluderet fire udflugter, som alle viser øens mange spændende udflugtsmuligheder og kontraster – lige fra natur og kultur til lokal vinsmagning og stjernekiggeri. Udflugterne tager dig nemlig med til den frodige, grønne del af øen, smukke udsigter over Atlanterhavet og gennem fantastiske bananplantager. Glæd dig også til at vandre på vulkaner, spise tapas og se den flotte stjernehimmel, som er helt særlig netop her.

På hele rejsen bor du på et af øens mest populære hoteller La Palma Princess Vital & Fitness i Cancajos. Det er det perfekte udgangspunkt for mange oplevelser.

Det er kort sagt en veltilrettelagt og unik rejse, der viser dig nogle af La Palmas smukkeste og mest fantastiske sider. En premium-rejse er din garanti for at rejse hjem med de bedste ferieminder.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • 4 håndplukkede oplevelser, hvor du oplever La Palmas højdepunkter på fineste vis
 • Premium-rejse med dansktalende rejseleder
 • Kontrastfyldt rejse – så du får de bedste ferieminder
 • Lækkert resort til ferien, kat. 4+
 • All Inclusive på resortet, så du ikke skal tænke på andet end de mange eventyr
Og meget mere

4 udflugter inkluderet i prisen

Stjerner og vinsmagning
Stjerner og vinsmagning

Vi nyder middagen på hotellet, inden vi kl. 20.00 kører af sted mod spændende oplevelser. Ved vulkanen San Antonio begynder vi aftenen med vinsmagning. I ”Centro de Visitantes” smager vi de lokale vine fra Bodegas Teneguía, hvor vi også får nogle smagsprøver på et udvalg af de spanske specialiteter, tapas. Efter en god start på aftenen er mørket faldet på, og det bliver tid til at kigge på stjerner. La Palma er verdensberømt for sin fine stjernehimmel, som hele verden gerne vil observere. En astrofysiker guider os undervejs, når vi nyder synet gennem et teleskop – hvis vejret er klart og skyfrit. Er det ikke klart nok, hører vi mere om La Palmas berømte stjernehimmel indendørs.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Santa Cruz de la Palma
Vulkanen San Antonio og hovedstaden, Santa Cruz de la Palma

Tag med til to af La Palmas største højdepunkter – vulkanen San Antonio og hovedstaden Santa Cruz de la Palma. Vi starter ved vulkanen, hvor vi går en tur langs det imponerende krater. Et forunderligt syn, det vidner om naturens enorme kræfter.Vi fortsætter videre til øens skønne hovedstad, Santa Cruz de la Palma, som mange mener er Kanarieøernes smukkeste by. Vi går en tur i den hyggelige gamle bydel med mange velbevarede bygning, pastelfarvede huse og unikke træbalkoner. Byen charmerer med sine små gader, det flotte torv og den lange havnepromenade. Herefter bliver der tid til shopping og sightseeing på egen hånd – smag for eksempel Spaniens bedste og prisvindende kaffe, som fås på kaffebaren Don Manuel i centrum af byen. 

Halvdagsudflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Roque de los Muchachos
La Palmas' højdedrag

Med dansktalende rejseleder
Tag med på en heldagstur, hvor vi kommer godt omkring nogle af La Palmas smukkeste sider. I dag besøger vi nemlig øens højeste punkt, Roque de Los Muchachos, med den mest fantastiske udsigt over ”La Isla Bonita”, samt øens stolte landbrugsmarked på den nordvestlige kystlinje.

Første stop gør vi på toppen, når vi kører 2.426 meter op til Roque De Los Muchachos. Her ser vi øens flotteste udsigt, der både byder på grønne sletter og vulkanske områder. Er vejret klart, kan vi endda se til naboøerne Tenerife, La Gomera og El Hierro. Det er også herfra, vi kan se et af verdens største vulkankratere

La Caldera De Taburiente, og hvordan øens centrale del har udviklet sig gennem millioner af år.
Vi bevæger os ned igen langs vestsiden, og gør et frokoststop på en lokal restaurant. Herfra fortsætter vi til det lokale agrikulturelle marked i Mercadillo De Puntagorde, hvor vi får rig mulighed for at købe flere lokale specialiteter. Dagens sidste stop bliver ved Mirador Del Time – et udsigtspunkt over øens vestlige side.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Vi gør opmærksom på, at skyer ved Roque de Los Muchachos kan sløre udsigten. Medbring gerne kamera, pung og evt. varmt tøj til besøget ved Roque de Los Muchachos.

Heldagsudflugt. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn under 12 år kr. 265 pr. person

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til udflugtens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Palma, CalderaTaburiente
Det skjulte nord

Med dansktalende rejseleder
La Palma er kendt som den frodigste af De Kanariske Øer, og det viser dagens udflugt dig i særdeleshed. Tag med, når vi besøger Los Tilos – regnskoven, der er øens stolthed! Skoven kom på UNESCOs liste allerede i 1983, og er ifølge eksperter blandt de flotteste naturområder på denne liste. Vi fornemmer let den enestående natur.

Inden vi kommer til Los Tilos, besøger vi også den lille, lokale by Las Nieves. Her kommer vi helt tæt på den lokale gæstfrihed og stemning, der hersker på øen. Her besøger vi også øens ældste kirke. Den syner lille og ubetydelig, men bare vent til du træder indenfor.
På turen nyder vi naturligvis også en god frokost, for det gør os klar til næste stop, Ron Aldea i byen And Andrés – også kendt som øens romfabrik. Vi bliver klogere på historien, og får selvfølgelig også mulighed for at smage på herlighederne, inden vi kører retur til hotellerne i god tid til aftensmaden.

Turen er inklusive transport, dansktalende rejseleder samt frokost. Medbring gerne kamera, pung, overtøj samt behageligt fodtøj.


Heldagsudflugt.

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn under 12 år kr. 265 pr. person

Prisen er inkl. transport fra opsamlingssted til udflugtens start og afslutning. 

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Aircondition
 • All Inclusive
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Restaurant
 • Wellness

Pragtfuldt sportsresort med All Inclusive og masser af træning og aktiviteter for hele familien  

På den sydlige del af La Palma – i et af øens mest solrige områder Fuencaliente – ligger La Palma Princess Vital & Fitness. Her finder du et stort resort, der tilbyder det bedste af to verdener, uanset om du er til ren afslapning eller en ferie spækket med sport og træning!

Her er nemlig alt fra et hav af forskellige sportsaktiviteter til masser swimmingpools samt spa- og wellness.

Én ting, du endelig ikke må glemme at pakke til ferien, er træningstøjet. La Palma Princess Vital & Fitness er nemlig et gedigent sportsresort med alt til en aktiv ferie spækket med træning, motion og sport! Træn løs i det mere end 1.000 mstore fitnesscenter, der tilbyder både cardio- og styrketræning, spinning, vandgymnastik og meget mere. På resortet finder du også flere tennisbaner. La Palmas smukke natur, der venter uden for hotellet, indbyder til gode ture på mountainbiken – lige fra små-ture med formidable udsigter til downhill-trails for øvede. Der er også gode løberuter i flere niveauer fra hotellet, og vores rejseledere starter ofte dagen med en frisk gå- eller løbetur, hvor du er meget velkommen til at være med.

På La Palma Princess Vital & Fitness er der også et væld af muligheder inden for holdtræning. Tag med til yoga, pilates eller zumba, eller prøv kræfter med bodypump, spinning eller coretræning. Alle holdtræninger er selvfølgelig med superdygtige instruktører.

Rejser du med mindre børn, er der også mange sjove aktiviteter for dem bl.a. en legeplads, minigolf, børnepool og international miniklub. Og vil du hellere nyde ferien med ægte kvalitetstid for voksne, så kan du besøge området, der kun er for voksne (aldersgrænse mindst 16 år), hvor du kan slappe af i helt fredelige og rolige omgivelser.

Efter en dag med masser af løb, mountainbike, tennis eller fitness, kan du også forkæle dig selv i hotellets spaområde (for alle over 18 år). Her kan du nyde et væld af behandlinger bl.a. sportsmassage, ligesom du kan nyde den indendørspool og sauna. 

Dit ophold på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive, og her er masser af sunde og lækre retter at vælge imellem. Alle hovedmåltiderne bliver serveret fra buffet, og du har også mulighed for at spise på hotellets a la carte-restaurant én gang i løbet af dit ophold helt kvit og frit. Hotellet har selvfølgelig også flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks i løbet af din ferie.

På La Palma Princess Vital & Fitness finder du et helt fantastisk poolområde, som har udsigt til havet. Her er intet mindre end syv swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet i perioden 1/11-30/4, og én pool har sin helt egen sandstrand. Her er masser af solsenge og parasoller, så der er plads til, at alle kan slappe af og nyde tilværelsen.

La Palma Princess Vital & Fitness er kort sagt det perfekte valg til dig, der vil nyde en aktiv ferie, masser af fede faciliteter og mulighed for afslapning i de skønneste omgivelser.

Sådan bor du
På La Palma Princess Vital & Fitness bor du enten i store dobbeltværelser med plads til 2 voksne og 2 børn, eller i familieværelser med plads op til 2 voksne og 4 børn eller 4 voksne og 2 børn. Familieværelserne består af to rum med dør imellem - således man på familieværelserne har adgang til to badeværelser og to balkoner/terrasser. Værelserne er charmerende indrettet i kanarisk stil, alle med telefon, satellit-tv og minibar (mod betaling). Der er mulighed for tilkøb af havudsigt samt dobbeltværelse til enebrug.

Pension
Dit ophold på La Palma Princess Vital & Fitness er med All Inclusive. Det er muligt at tilkøbe All Inclusive Plus, der inkluderer internationale mærker af drikkevarer (dette er ikke inkluderet i All Inclusive - her er lokale mærker med). 

 

Bemærk, at mænd skal bære lange bukser under middagen. Sportstøj ved middagen er ej tilladt.

Mere om La Palma Princess Vital & Fitness
Hotellet har håndklædeservice til brug ved poolen - det koster et mindre gebyr at skifte. Der er et aflukket nudistområde med egen pool (aldersgrænse mindst 18 år)

Alle personer over 18 år kan gratis benytte den indendørspool og spa to gange i løbet af ferien. Derudover koster det ca. 15 euro pr. dag pr. person. 

Nogle faciliteter og aktiviteter kan være mod betaling, fx koster det at leje tennisbane og udstyr. Alle, der benytter fitnesscenteret, skal være over 16 år. Alle mellem 12-15 år må dog gerne deltage i udvalgte træningshold.


Julemiddag den 25. og nytårsmiddag den 31. december er inkluderet i prisen. Der forventes gallatøj ved jule- såvel som nytårsmiddag. 

Det er muligt at benytte hæveautomat på hotellet, dog er kursen høj. 

Det er ikke tilladt at ryge indenfor, på værelset, på balkonen ved værelset eller ved børnepoolen. Om hotellet
Afstand til busstoppested 50 m
Afstand til lokalt centrum 10 km
Afstand til lufthavn 30 km
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til strand 2 km
Aircondition Ja
Antal værelser 183
Babyseng Ja, kræver bestilling
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Byggeår 2004
Børneklub Ja
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Diskotek/Natklub Ja
Elevator I en del af hotellet
Etager 3
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køleskab Nej
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Opvarmet pool Ja, i vinterperioden
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja, åbent hele døgnet
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vaskeri Ja, mod gebyr
WiFi Ja, gratis

Adresse
Carretera de la Costa · Cerca Vieja, 10,
E-38740 Fuencaliente de la Palma
Tlf.: (34) 922 42 55 00
Web: http://www.princess-hotels.com/en/hotels-la-palma-hotel-la-palma-teneguia-princess-spa-conference-4-stars.html
E-mail: reservas.lapalma@princess-hotels.com

Del denne side via E-mail