Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Ægte græsk afslapning
 • 3 vidunderlige strande under 300 m fra hotellet
 • Charmerende lejlighedshotel
 • Stamkundefavorit - Eksklusivt med Bravo Tours
 • I hjertet af Agii Apostoli

Cretan Dream Apartments

3
Her får du
 • Ægte græsk afslapning
 • 3 vidunderlige strande under 300 m fra hotellet
 • Charmerende lejlighedshotel
 • Stamkundefavorit - Eksklusivt med Bravo Tours
 • I hjertet af Agii Apostoli
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Cretan Dream Apartments

 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool

Totalrenoveret stamkundefavorit i hjertet af Agii Apostoli
Cretan Dream Apartments er en af vores klare gæste-favoritter på Kreta, og fra sommeren 2022 bliver det kun endnu bedre. Lejlighedshotellet bliver nemlig totalrenoveret og kommer til at fremstå som et helt nyt hotel, når det åbner 1. april 2022. Cretan Dream bibeholder fortsat sin stil, charme og den hyggelige og familiære atmosfære, der har været nogle af årsagerne til, at her kommer man igen og igen, men stedet bliver alvorligt opgraderet på kvaliteten.

Når du træder ind på Cretan Dream Apartments, træder du ind på et hotel, der er totalt nyrenoveret med de bedste materialer og i flot design. Her er din ferie det allervigtigste fra start til slut. Lejlighederne har helt nye køkkener, badeværelser og møbler – ja alt fra inderst til yderst i lejlighederne er nyt, ligesom fællesområderne – bl.a. poolområdet har fået en fin ansigtsløftning. Men én ting bibeholder hotellet: Den altid hyggelige stemning, den hjemlige atmosfære og alle de andre gode grunde til, at et væld af vores gæster vender retur hertil år efter år. Du får altså det bedste af alle verdner, når du tjekker ind på Cretan Dream Apartments.

Glæd dig til at nyde livet ved det dejlige, indbydende poolområde med lækre nye solstole. I poolen er det muligt at svømme op til baren og nyde en drink direkte fra poolen. I forlængelse af poolen ligger også hotellets hyggelige restaurant, hvor det både er muligt at nyde dagens hovedmåltider og snacks i løbet af dagen. Her er fokus på lækre, gode og ofte lokale råvarer og veltillavet mad – kvaliteten er altså i højsædet i hotellets egen restaurant. Restauranten og baren er med beliggenheden ud til poolområdet det naturlige mødested for de mange gæster fra Bravo Tours, der råder over hele hotellet. Du finder også indkøb, gode restauranter og lokale tavernaer i gåafstand fra hotellet.

Blot 100 meter fra hotellet ligger en vidunderlig strand, hvor du kan dase, slikke sol og bade i det forfriskende hav. Ja, faktisk har man fornøjelsen af hele tre forskellige strande indenfor få hundrede meter fra hotellet. Det er strande, som Kreta-kendere betegner som nogle af øens allerbedste – bedre bliver det altså ikke, hvis du drømmer om en herlig strandferie!

Kun 5 km fra Cretan Dream ligger Chania, som byder på seværdigheder, et rigt handelsliv og den helt specielle atmosfære omkring de mange restauranter, tavernaer og udendørs cafeer omkring både det nye område og det gamle område ved den skønne historiske venetianerhavn. Du når let og på kort tid til Chania med bus eller taxa fra Agii Apostoli, hvor du bor.

Ligegyldig hvilken type ferie, du drømmer om - om det er at dase ved poolen, ligge ved stranden eller opleve Kreta på anden måde, så er Cretan Dream Apartments et fantastisk og ikke mindst et lækkert og nyrenoveret udgangspunkt for din ferie.

Bemærk billeder er fra før renovation.

Sådan bor du på Cretan Dream Apartments
På Cretan Dream bor du i helt nyrenoverede og velindrettede lejligheder. Alle lejligheder har nyrenoveret køkken med kogeplader, køleskab, kaffemaskine og kaffemaskine til kapsler, nyt badeværelse med bruser, samt gratis aircondition, safebox, tv, telefon og hårtørrer.

Det er som noget nyt muligt at bestille sin lejlighed med pooludsigt, samt at tilvælge de lejligheder, der er to etager (Maisonette).

Superior Suite
En nyhed på Cretan Dream. Man bor i rummelig suite med bad/toilet og balkon/terrasse og beregnet til maksimalt to personer. Der er espresso maskine, elkedel og minibar i suiten. Du kan også bo alene i en suite mod tillæg.

1-værelses lejlighed
Et-værelses lejligheder er med kombineret stue/opholdsrum, køkkenniche, bad/toilet og balkon/terrasse og beregnet til maksimalt to personer. Du kan også bo alene i en et-værelses lejlighed mod tillæg.

2-værelses lejlighed
De to-værelses lejligheder har separat soveværelse og opholdsrum. I opholdsrummet vil der være eventuelle opredninger. Derudover er der køkkenniche, eget bad/toilet og balkon/terrasse. Der kan maksimalt bo fire personer i en to-værelses lejlighed. 

De to-værelses lejligheder fås også som såkaldte Maisonette lejligheder, der er i to etager, og hvor eventuelle opredninger vil være i stueetagen.

3-værelses lejlighed
Hotellet har desuden ganske få tre-værelses lejligheder. Disse er med to separate soveværelser, et opholdsrum til eventuelle opredninger, køkkenniche, bad/toilet og balkon/terrasse. De tre-værelses lejligheder har maksimalt plads til seks personer (maksimalt 5 voksne).

Pension
Dit ophold i lejlighederne på Cretan Dream er uden pension. Det er muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension.

Mere om Cretan Dream Apartments
Der er store børnerabatter for børn og unge op til 18 år. Evt. tillæg for morgenmad eller halvpension skiller dog ved 12 år.

Hotellet har et lille minimarked, hvor du kan købe de mest essentielle varer.

Om hotellet
Afstand til centrum 4 km - Chania
Afstand til havn 5 km
Afstand til lokalt centrum 0 m - Agii Apostoli
Afstand til minimarked 0 m
Afstand til restauranter 10 m
Afstand til strand 200 m
Aircondition Ja
Babyseng Ja, kræver bestilling
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 2
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køkken Ja
Køleskab Ja
Lejligheder 36
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Rengøring, pr. uge 6
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 3
Skift af sengelinned, pr. uge 2
Telefon på værelset Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse
Agii Apostoli • GR - 73100 Chania • Kreta • Grækenland
Tlf. +30 28210 33120

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail