Lejligheder på Kreta

Lejligheder på Kreta

Når man er på ferie, kan det være dejligt at bo i en lejlighed fremfor et hotelværelse, særligt hvis man rejser flere sammen. Hos Bravo Tours kan du vælge mellem flere gode lejligheder på Kreta, så du kan finde en der passer til dig og dine medrejsendes behov.

Lejlighederne er typisk mere rummelige, sammenlignet med et hotelværelse, hvilket er attraktivt hvis man er flere afsted på turen. Derudover er der i mange lejligheder også et lille tekøkken, så der er mulighed for at lave lettere retter, hvis man gerne selv vil kunne kokkerere på ferien.

Læs mere om lejligheder på Kreta her.

OBS!  Du kan fx. ændre rejsetidspunkt og antal rejsedeltagere i venstre side.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7

Hvorfor vælge en lejlighed på Kreta?

Lejligheder på Kreta er en attraktiv indkvarteringsmulighed for rejsende. Det ligger blandt andet til grund for:

  • Lejligheder har ofte mere plads med separat soveværelse, stue, køkken/tekøkken og badeværelse. Det giver plads og er især rart hvis man er flere rejsende afsted på turen.
  • Mange lejligheder på Kreta har et køkken eller tekøkken med udstyr, så du har mulighed for at tilberede mad på ferien.
  • Rummelige lejligheder som giver plads til at flere kan bo sammen i samme lejlighed. I et hotelværelse kan der typisk ikke være så mange, som der kan i en lejlighed.

Det er bare nogle af grundende til at vælge en lejlighed på Kreta.

I hvilket område skal jeg vælge en lejlighed på Kreta?

Når du skal vælge blandt lejlighederne på Kreta, så har du mulighed for at vælge mellem flere skønne områder. Hos Bravo Tours har vi lejligheder i både Chania, Agii Apostoli, Agia Marina, Kato Stalos, Platanias og Maleme.

Sådan vælger du den perfekte lejlighed på Kreta

For at vælge den helt rigtige lejlighed på Kreta, er det vigtigt at du tager stilling til, hvad du gerne vil på din ferie. Er det vigtigt for dig at bo med All Inclusive, gratis WiFi, poolbar, swimmingpool eller med underholdning?

Det kan også være du gerne vil bo hele familien i samme lejlighed, tæt på stranden eller noget helt andet. Mulighederne er mange og på siden her finder du en oversigt over alle vores lejligheder på Kreta.

Er der nogle lejligheder på Kreta, som er velegnet til familier med børn?

Der er flere lejligheder på Kreta som egner sig godt til børnefamilier. Her er både plads til børn og voksne, samtidig med at typisk også er faciliteter for børn som internationale børneklubber, hvor børnene kan deltage i sjove aktiviteter sammen med andre børn, legeplads, børnepool med videre.

På siden her finder du alle vores lejligheder på Kreta, inklusiv lejligheder som egner sig godt til børnefamilier. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt os endeligt.

Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet