Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Agia Marina

Om Agia Marina, Kreta

Om Agia Marina, Kreta

Agia Marina – dejlige sandstrande og hyggelig atmosfære

Agia Marina er en livlig og hyggelig ferieby vest for Chania. Her kan I nyde livet langs de dejlige strande og på de mange gode tavernaer, og vil I opleve Chania på jeres ferie, ligger byen blot 10 kilometer væk.

Brede sandstrande
Langs kysten – ud for Agia Marina – kan I nyde ferien ved de dejlige, brede sandstrande. Det gyldne sand indbyder til flere timers ren afslapning, og samtidig skal I langt ud, før det bliver dybt. Langs stranden finder I også mange vandsportsaktiviteter og forskellige former for underholdning. Der ligger også flere restauranter og caféer.

Det autentiske liv
Går I en tur i byen, finder I hurtigt restauranter, tavernaer og små butikker. I skal ikke gå langt ind i den gamle bydel, før I hurtigt fornemmer den autentiske, græske atmosfære. Engang var byen blot en lille fiskerby, og selv om byen i dag er vokset og lever af turismen, har den stadig sin hyggelige og autentiske atmosfære.

Smukke omgivelser og tæt på Chania
Agia Marina ligger i ægte, græske omgivelser midt mellem olivenlunde og appelsinplantager. Selv om området har alt, hvad I har brug for, kan I let komme til nabobyen Platanias og hovedbyen Chania, hvis I vil opleve mere af øen. Platanias ligger i gåafstand, mens I finder Chania 10 kilometer fra Agia Marina. Her finder I shopping, underholdning og mange spændende aktiviteter. Hovedbyen er særlig kendt for sin hyggelige stemning.

Transfer
Det tager ca. 45 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Agia Marina.

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail