Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • Agia Marina

Om Agia Marina, Kreta

Om Agia Marina, Kreta

Agia Marina er en livlig og hyggelig ferieby på den smukke græske ø Kreta. Byen er kendt for at være en charmerende badeby, der hvert år tiltrækker mange besøgende fra hele verden. Feriebyen byder på alt hvad du har brug for, når du vil holde en uforglemmelig solferie. Nyd livet langs de dejlige strande med det gyldne sand og krystalklare hav, slap af på en af de hyggelige tavernaer eller besøg Chania som blot ligger 10 km væk fra Agia Marina - mulighederne føles uendelige i byen Agia Marina.

Læs mere om Agia Marina her.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Hvor ligger Agia Marina på Kreta?

Agia Marina ligger på Kreta, som er den største ø i Grækenland. Byen ligger 10 km vest for Chania, hvor du kan opleve charmerende gader, spændende seværdigheder og Chanias hyggelige havn, hvor der ligger flere gode restauranter og barer.

Hvornår er det bedst at tage til Agia Marina?

Agia Marinas vejr er skønt i sommerhalvåret, da du her ofte får over 30 grader med vandtemperaturer på mellem de 22-25 grader – perfekt til en varm badeferie. Derfor er rejser til Agia Marina også særligt populær i sommerhalvåret, hvor mange turister strømmer til byen.

Agia Marina strande

Langs kysten, ud for Agia Marina, kan du nyde ferien ved de dejlige, brede sandstrande med udsigt over det krystalklare hav. Sandstrandene inviterer besøgende til at slappe af og nyde tilværelsen ved havet. Havet er vidunderligt og er ideelt til en svømmetur eller blot til at dyppe tæerne. Strandene er børnevenlige, så de små gæster også kan være med.

Langs strandende ligger der flere strandbarer og tavernaer, som byder på iskolde drikkevarer og lækker mad. Det er også muligt at prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter som eksempelvis kajak, surfing eller paddleboard.

Trænger du til afslappende stunder, så er det muligt at leje liggestole og parasoller flere steder langs stranden. Så kan du også trække i skyggen, hvis det bliver for varmt i solens varme stråler.

Agia Marina natteliv

Agia Marina har et livligt natteliv, som appellerer til både unge besøgende og dem, som ønsker at opleve det hyggelige natteliv i byen. I byen finder du flere strandbarer, som om aftenen forvandles til livlige steder med plads til dans og lækre cocktails lige ved stranden.

Agia Marina er ikke fyldt med mange natklubber, sammenlignet med andre af de større byer på Kreta. Dog er der enkelte klubber, hvor der spilles både græsk og international musik.

Du kan også slå dig ned på en af de lokale tavernaer og barer, som ofte tilbyder underholdning om aftenen med livemusik, som du kan nyde, mens du får en drink eller øl sammen med dine medrejsende.

Agia Marina vejr

Agia Marina byder på et dejligt sommervejr med høje temperaturer og masser solskinstimer. I sommerperioden er der typisk mellem 28-30 grader, ofte er temperaturerne højere end det. I vinterhalvåret falder temperaturen, særligt i januar og februar, hvor temperaturen kan være ned til 8 grader.

Selvom sommerhalvåret er de varmeste måneder i byen, kan det være fantastisk at besøge Agia Marina udenfor disse måneder. Her er typisk ikke vildt mange turister og temperaturerne tillader, at man kan tage på eventyr i naturen, uden at det bliver for varmt.

Agia Marina seværdigheder

Når du er på ferie i Agia Marina skal du opleve de fantastiske sandstrande, som også er byens hovedattraktion. Udover stranden findes der også flere gode restauranter i byen, hvor du kan nyde lækker mad og smage på de græske specialiteter.

I nærområderne ved Agia Marina kan du deltage i flere udflugter, hvor du kan opleve den smukke natur på Kreta.

Agia Marina til Chania med bus

Fra Agia Marina kan du nemt besøge Chania med bus. I byen er der flere busstoppesteder, hvor bussen kører til Chania. Hvis du ikke er til offentlig transport, kan du også leje en bil, så du selv bestemmer hvornår du vil afsted. Der er også mulighed for at tage en taxa fra Agia Marina til Chania - det er ofte lidt dyrere end at tage bussen, men så bestemmer du også selv hvornår du vil være der.

Du kan nemt rejse til Agia Marina med Bravo Tours

Hos Bravo Tours kan du nemt rejse til Agia Marina på Kreta. Vi tilbyder nemlig rejser til Agia Marina fra både:

Uanset hvilken lufthavn du rejser fra lander du i Chania og flyveturen tager mellem 3-4 timer, alt afhængig af hvilken lufthavn du flyver fra. Hvis du har bestilt transfer til dit valgte hotel, så bliver du hentet i lufthavnen og kørt til hotellet i Agia Marina.

Hoteller i Agia Marina

Hos Bravo Tours har vi flere hoteller i Agia Marina, som du kan se længere oppe på siden. De fleste af hotellerne ligger i gåafstand til stranden og nogle ligger endda helt ned til stranden. Hvis du gerne vil bo i luksuriøse rammer, så har vi flere hoteller med 4-stjerner i Agia Marina. Behøver det ikke være så luksus, finder du også flere 3-stjernede hoteller.

Find et hotel som passer til dig og dine behov, og kontakt os endeligt hvis du har nogle spørgsmål.

Del denne side via E-mail